Книги Українською Мовою » 💛 Романтична еротика » Заборонене кохання: я тебе знищу, Джулія Ромуш, Ольга Ялiтовська 📚 - Українською

Читати книгу - "Заборонене кохання: я тебе знищу, Джулія Ромуш, Ольга Ялiтовська"

228
0
11.03.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Заборонене кохання: я тебе знищу" автора Джулія Ромуш, Ольга Ялiтовська. Жанр книги: 💛 Романтична еротика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Заборонене кохання: я тебе знищу, Джулія Ромуш, Ольга Ялiтовська» була написана автором - Джулія Ромуш, Ольга Ялiтовська, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Романтична еротика".
Поділитися книгою "Заборонене кохання: я тебе знищу, Джулія Ромуш, Ольга Ялiтовська" в соціальних мережах: 

У книзі "Заборонене кохання: я тебе знищу", автори Джулія Ромуш та Ольга Ялiтовська, пропонують читачеві захопливу історію про непересічне кохання, яке переплетене з інтригою, боротьбою за виживання і важливими моральними питаннями. Головні герої книги - молода дівчина Емма і її коханий Джек - стикаються зі складнощами, які випливають з їхнього забороненого кохання. Їхні стосунки випробовуються випробуваннями долі, але вони готові піти на все, щоб зберегти своє кохання незважаючи на обставини.

Автори Джулія Ромуш та Ольга Ялiтовська відомі своєю здатністю творити захоплюючі історії, які вразять серця читачів. Їхнє поєднання таланту та спільної творчості зробило "Заборонене кохання: я тебе знищу" незабутнім читацьким досвідом, що залишиться в пам'яті на довгий час.


Читати ще книги автора Джулія Ромуш на нашому сайті:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 23
Перейти на сторінку:
Пролог

Дуже хвилюємося і сподіваємося, що для вас це стало таким же приємним сюрпризом, як і для нас. Ми вирішили написати цю історію разом, поєднавши воєдино наші сильні сторони. Ми дуже сподіваємося, що у нас це вийшло!     

Вас чекає захоплива інтрига та багато відвертих сцен. Ми поставили позначку 18+ не просто так, на вас чекають:     

- відверті сцени;     

- нецензурна лексика;     

- герой жорсткий та іноді навіть жорстокий, але все одно не переходить за грань розумного, поки що...))     

Ну, начебто про все попередили, так що поїхали)     

***********

Пролог     

Що робити, якщо немає до чого прагнути? До чого може призвести єдиний раз, коли я зупинилась?  На що може піти людина, доведена до крайності?   

Кинути все? Втекти?  Коли розпочнеться це чортове світло у моєму нескінченному тунелі?     

************  

Жорсткий поштовх і я спираюся на стіну, мені не подобалося те, що почало відбуватися, але я нічого не могла з цим вдіяти. Що він собі дозволяє?   

  

- Пусти, - я прошипіла крізь зуби й зробила спробу його відштовхнути. Звичайно, було нерозумно розраховувати на те, що я зможу заподіяти біль такій горі м'язів, велетенському чоловікові.     

 

- Тобі подобається, - все той же голос, від тембру якого тіло трусило.     

 

Мої зап'ястя були затиснуті його рукою у мене над головою і, по суті, тим самим мене позбавили можливості чинити опір. Я все ще намагалася вивільнитися, але це було неможливо. Мій рот був запечатаний його поцілунком, грубим, жорстким, владним, а руки скуті. Я зловила себе на думці, що в якийсь момент я почала відповідати на його поцілунки. Чоловік до болю закусив мою нижню губу, тим самим змусивши мене скрикнути.  В цей же момент другою рукою він доторкався до мого стегна і почав швидко підійматися вгору. Я пошкодувала про те, що одягла сьогодні відверто коротке плаття, яке як ніколи підкреслювало мою фігуру. Сама спростила завдання цьому мерзотникові. Діставшись до гумки панчіх, він відірвався від моїх губ і промовив:   

  

- Ними я і зв'яжу твої руки, - від звуку його грубого голосу й усвідомлення того, що він зі мною зробить, холодок пробіг по тілу, в якийсь момент до мене дійшло, що це вже навіть не смішно.   

  

Напевно, зараз саме час бити на сполох, кричати й благати мене відпустити. Однак, мої мізки все ще перебували в сп'янілому дурмані, і внутрішній голос задав лише одне питання: "А чому б і ні?".   

  

Тряхнувши головою, я прогнала дурні думки, а чоловік, підчепивши гумку панчіх, сильно схопив їх і тут же відпустив, вжаливши мою шкіру різким ударом. Це було боляче, неймовірно боляче. Від несподіванки я скрикнула і, здається, як і раніше, мій крик був сприйнятий як запрошення до подальших дій.  

 

- Будь ласка, - прошепотіла я, сподіваючись, що він все-таки зараз прийде в себе і зрозуміє, що робить щось не так.   

 

- Вже не терпиться? - Запитав він ще більше захриплим голосом і його рухи стали ще більш різкими та агресивними  Господи, що? Ні, ні, про що він подумав? Я зовсім не це мала на увазі. Я просила зупинитися, а не продовжувати.   

  

Його губи знову зім'яли мої, позбавляючи можливості порозумітися, а язик почав таранити мій рот. Прикусивши його язик зубами, я порахувала, що виграла для себе час і шанс на втечу поки він прибрав одну руку і пальцями торкнувся ранки. Я все ще не бачила обличчя в цьому темному приміщенні, але розгледіла кров на його руці. Ця необачна дія не принесла мені ніякої переваги, а лише більше посилила і без того скрутне становище.   

  

- Погань, дражниш мене? — Я не розуміла, як можна бути таким дурнем? Як можна сприймати мою боротьбу як запрошення зайти далі?   

  

Його рука грубо і різко проникла під шовкову тканину спідньої білизни, і від несподіванки мої очі вмить розширилися від шоку. В той момент все, що відбувалося, нагадало якийсь дурний сон, кошмар, який з незрозумілих причин відбувався зі мною наяву. Адже цього просто не могло бути насправді. Я відмовлялася розуміти й приймати те, що зараз робив зі мною цей чоловік.   

    

Подальше просто не вкладалося в моїй голові: його пальці, такі жорсткі до цієї секунди, почали з ніжністю вивчати мене там.  Доторкнувшись до найчутливішого місця, він змусив мене видати стогін. І в цей момент я сама себе насилу впізнала. Що ж я накоїла? Я сама закликала його продовжувати тим, що більше не відштовхувала так завзято, а мої спроби вирватися були вже більше схожі на те, що я почала звиватися в його руках.   

  

- Прошу, - промовила хрипким голосом. На більше у мене не вистачило сил, але чоловік, як і раніше, продовжував свої збочені тортури.   

  

Я відкинула голову назад, і прикусила губу, зачепивши ранку і злизавши язиком власну кров. Схоже, його збуджувала подібна дія, оскільки я почула гортанний рик і мої губи знову взяли в полон. Його рухи стали грубіше і швидше, пальці почали проникати в мене з неймовірною силою, а на слова вже зовсім не залишилося сил. Тіло напружилося як струна, я вся була як оголений нерв, на якому вміло грали.   

  

Все це тривало до біса довго і було неймовірно приємно. В якийсь момент, коли я вже майже дійшла до фінішу, він різко зупинився, не давши мені скінчити. Глибоко вдихаючи розпалене повітря навколо нас, я не могла зрозуміти чому він зупинився. Це здавалося неможливим, він ніби знущався наді мною, і я вже не розуміла, чого саме від мене домагався цей чоловік і що конкретно він хотів.  

    

Різким рухом мене штовхнули до ліжка, і не втримавши рівноваги, я впала на прохолодні простирадла. Вирішивши скористатися хоча б цим шансом, я встала на коліна і спробувала відповзти, але, схоже, всі рішення, які були прийняті мною сьогодні, наштовхували цього мерзотника на зовсім інші думки.   

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 23
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Заборонене кохання: я тебе знищу, Джулія Ромуш, Ольга Ялiтовська», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Заборонене кохання: я тебе знищу, Джулія Ромуш, Ольга Ялiтовська"