Книги Українською Мовою » 💛 Романтична еротика » Заборонене кохання:ти будеш моєю, Джулія Ромуш, Ольга Ялiтовська 📚 - Українською

Читати книгу - "Заборонене кохання:ти будеш моєю, Джулія Ромуш, Ольга Ялiтовська"

521
0
17.10.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Заборонене кохання:ти будеш моєю" автора Джулія Ромуш, Ольга Ялiтовська. Жанр книги: 💛 Романтична еротика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Заборонене кохання:ти будеш моєю, Джулія Ромуш, Ольга Ялiтовська» була написана автором - Джулія Ромуш, Ольга Ялiтовська, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Романтична еротика".
Поділитися книгою "Заборонене кохання:ти будеш моєю, Джулія Ромуш, Ольга Ялiтовська" в соціальних мережах: 

Ласкаво запрошуємо вас у захопливий романтичний світ таємничого та пристрасного кохання разом із книгою "Заборонене кохання: ти будеш моєю" від надзвичайно талановитих авторів Джулії Ромуш та Ольги Ялітовської.

Про книгу: У цій історії головний герой – це витончений вампір, що захоплює своєю загадковістю та неперевершеною красою. Його душа, наповнена темрявою та вогнем, зіштовхується зі світом звичайної людини, і вирує вогнями запрещенної пристрасті. Це унікальна можливість поглибити свої відчуття та відкрити для себе новий світ почуттів.

Про авторів: Джулія Ромуш та Ольга Ялітовська – це дует талановитих письменниць, які здатні розкрити перед читачами всю гаму почуттів і вражень. Їхні книги – це захоплюючі пригоди, що вводять у глибини душі та розкривають справжній смисл кохання.

Чому readukrainianbooks.com? Наш сайт – це відкрита двері у світ літературних неймовірностей. Тут кожен знайде те, що заповнить його душу теплом та емоціями. Це місце, де слова стають живими, а герої – реальними. На нашому веб-ресурсі ви матимете змогу зануритися у захоплюючі історії та відчути всю глибину почуттів.

Запрошуємо вас на вечори, наповнені емоціями та захопленням, разом із readukrainianbooks.com. Розкрийте таємниці кохання у світі "Забороненого кохання: ти будеш моєю". Поглибіться у читанні та відкрийте нові можливості для своєї душі та серця! 🌹💫

Читайте українською – це не тільки розвага, це спосіб зануритися у світ виразного та глибокого мовлення! 📖🌟

Читати ще книги автора Джулії Ромуш:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 97
Перейти на сторінку:
Пролог 1.

Його руки ковзали по моїй шкірі, і піднімаючись, змушували тремтіти. Чому він це робив? Навіщо? Навіщо знову змушував мене сперечатися з самою собою? Як взагалі так вийшло, що після всього, що він зробив, моє тіло його хотіло?   

  

Я не могла на таке погодитися. Гордість і тверезий розум не дозволяли знову йому віддатися. У голові засіла чітка думка, що це було неправильно, це було б за межею добра і зла, за гранню мого розуміння.   

  

- Не треба, - мій голос тремтів, так само як і тіло, від його дотиків. Я не могла зрозуміти, що зі мною відбувалося. Його грубі слова ніяк не збігалися з його ніжними дотиками й це ставило мене у глухий кут.   

  

- Ти ж мене чекала? - Пролунав його хрипкий голос, від якого тіло покривалося мурашками. Я не могла так на нього реагувати, я не повинна була. Це все було неправильно! Але, це все було...   

  

- Чекала, - я все ще тішила себе надією на втечу. Я все ще сподівалася, що це було можливим, і якщо у мене був хоча б мінімальний шанс, то я повинна була поводитися як хороша дівчинка.   

  

- Тоді покажи мені як сильно ти за мною сумувала, - його пальці підчепили футболку, під якою я була зовсім гола. Всі мої інші речі, в тому числі й трусики, так і залишилися лежати трофеями під деревом у лісі. Ось якийсь ведмідь зрадіє, знайшовши їх там!   

  

Давай, Олівія, ти доросла дівчинка, ти ж мала хоч віддалене уявлення про те, що потрібно зробити з величезним і збудженим мужиком, щоб приспати його пильність?   

  

Взявши його руку, я почала підійматися вище, поступово наближаючись до своїх грудей, поки моє серце повільно йшло в п'яти від страху. В той момент я сама не розуміла і не вірила в те, що творила. Приклавши руку до того місця, де моє серце просто вистрибувало з грудей, я промовила:   

  

- Це найкращий доказ, моє серце не дасть збрехати, - і виразно подивилася йому в очі в надії, що він на це купиться. Мені безумовно варто було попрацювати над словниковим запасом для таких критичних ситуацій, тому що фраза з дешевої мильної опери розсмішила навіть мене.   

  

- Сучка, - його рик змусив мене здригнутися. Здається, він повівся. Ще секунда, і я вже сиділа зверху на цьому величезному чоловікові. Його рука стискала в руці моє волосся і боляче тягнула голову назад, змушуючи її закинути й надати йому доступ до моєї шиї. - Тримаєш мене за ідіота? - Він читав усі мої думки, знав усі мої кроки наперед.   

  

- Ні, - я забула, як дихати, страх почав повністю заволодівати мною.   

 

- Я тебе надто довго хотів, щоб стримуватися, - його слова наче вводили мене в транс. Цей чоловік був мною одержимий, і я знала напевно, що нічим хорошим таке божевілля закінчитися не могло.   

  

- Я хочу тебе здивувати, - я грала з вогнем в прямому сенсі слова. Своєю поведінкою цей чоловік нагадував сплячий вулкан, який був готовий от-от вибухнути. Якщо його зараз розсердити ще більше, то могло статися непоправне.   

  

Я не стала чекати його реакції, а просто кинулася вперед і впилася в нього поцілунком. Вкусивши його за нижню губу до крові, я добилася того, що він почав мені відповідати. Мені потрібно було змусити його думати, що ми обидва хочемо одного і того ж. Заради мого власного порятунку, нехай краще він думав, що я його теж хотіла. 

  

Це був жорсткий поцілунок, на межі божевілля, наші язики були як на полі битви. Ми не цілувалися ніжно, як це роблять закохані пари, адже кожен з нас прагнув показати хто тут головний і хто буде керувати процесом. Адже колись цей чоловік мене слухався... от я і хотіла, щоб так було і зараз.   

  

В якийсь момент я забула про свою основну мету і захопилася процесом. Сама не зрозуміла в який момент почала отримувати задоволення від того, що відбувалося зараз. Цей чоловік був самим справжнім злом, демоном, який намагався перетягнути мене на свою темну сторону.   

  

Я це зрозуміла, але не відразу. Мої пальчики зарилися в його волосся в спробі відтягнути від себе, але всі мої дії сприймалися вже, швидше, як еротична прелюдія. Він цілував мене все більш і більш запекло, в той час, як я відхилялася або намагалася відвернутися. Практично здавшись від безрезультатних спроб, мені все ж вдалося розірвати наш поцілунок, але краще б я цього не робила. В його очах я побачила диявольський блиск, який налякав мене ще більше, змушуючи повірити в те, що порятунку вже не буде.   

  

- Дозволь мені тебе здивувати, - мій голос зірвався на хрип. Я була збуджена і налякана одночасно і це було погано. Моє тіло відмовлялося слухати мій розум, і чоловік це прекрасно бачив і розумів.   

  

- Сподіваюся, це буде приємний сюрприз, - він прибрав від мене руки й поставив на підлогу. Хотілося вірити, що мій поцілунок змусив його трохи заспокоїтися і повірити в те, що ми граємо за одну команду.                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                  

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 97
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Заборонене кохання:ти будеш моєю, Джулія Ромуш, Ольга Ялiтовська», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Заборонене кохання:ти будеш моєю, Джулія Ромуш, Ольга Ялiтовська"