Книги Українською Мовою » 💛 Наукова фантастика » Мисливець. У пошуках втраченого, Сано Бенсан 📚 - Українською

Читати книгу - "Мисливець. У пошуках втраченого, Сано Бенсан"

106
0
11.03.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Мисливець. У пошуках втраченого" автора Сано Бенсан. Жанр книги: 💛 Наукова фантастика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Мисливець. У пошуках втраченого, Сано Бенсан» була написана автором - Сано Бенсан, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Наукова фантастика".
Поділитися книгою "Мисливець. У пошуках втраченого, Сано Бенсан" в соціальних мережах: 

У захопливій книзі "Мисливець. У пошуках втраченого" від автора Сано Бенсан читачі погрузяться в захоплюючий світ пригод та таємниць. Головний герой книги, Лео, відправляється на небезпечну експедицію у пошуках втраченого мистецтва, яке має велике історичне значення. Під час свого шляху він зіштовхується з небезпеками, загадковими загрозами та змушений розкрити таємницю, яка може змінити його життя назавжди.

Сано Бенсан відомий своїм талантом створення захоплюючих та напружених сюжетів, які захоплюють читача з перших сторінок. В його книзі "Мисливець. У пошуках втраченого" він вдало поєднує елементи пригодницького роману з інтригою та містичними елементами, що робить її надзвичайно цікавою для любителів незабутніх пригод.

Сано Бенсан - талановитий письменник, який прославився завдяки своїм захоплюючим романам із суспільно-політичним та філософським підтекстом. Він здобув популярність серед читачів завдяки своїй здатності створювати живі та цікаві персонажі, а також захоплюючі сюжети, що ведуть до неочікуваних розв'язок. Бенсан вважає, що книги - це не лише засіб розваги, а й можливість пізнати себе та навколишній світ.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 75
Перейти на сторінку:
Розділ 1

2108 рік, 60-й штат 

Вкотре дивитися на похмуре небо ставало ще більш нестерпно. Мама в дитинстві постійно розповідала мені перекази її прародичів, про сніжні заметілі взимку і палюче сонце влітку. Про екзотичні культури, які вони згодом почали вирощувати на своїй землі. Та й взагалі все, що було до тієї жахливої війни здавалося дивовижним, але й таким не схожим на теперішній світ. Тепер він був сірим, бо сонце ми бачили хіба що на картинках, або у «ясні» дні, коли над нами не було зайвих хмар. Нова оболонка пропускала крізь себе сонячне світло, але такі дні важко було назвати сонячними. Втім, були вдячні й за такі. 

Кляті експериментатори скоро навіть повітря в нас забиратимуть. А ми були впевнені, що це саме чийсь експеримент, але не знали його остаточного призначення і чого саме вони намагались досягнути. Хіба що того, що почали перед війною і не встигли завершити з її закінченням — знищити зайвих. 

Фиркнувши, поправив наплічника і поквапився прошмигнути у будівлю університету, аби не чекати наступного пропуску. Після викиду в атмосферу у 2043 незрозумілої речовини, людський організм дав збій. Як писали деякі тодішні видання — це був цілеспрямований крок із метою «відбору» сильніших. Звісно, після подібних заяв ті джерела переставали існувати, але ж не для мене. Я змалку був ще тією нишпоркою, яка влізе скрізь, аби лише дізнатися правду. Тож стосовно цього я не погордував дізнатись і цю правду. Але річ у тім, що не до всього я міг отримати доступ. Хоча мене, це не спинятиме. 

До речі, мене звати Дем'ян, скалка в дупі спецслужб, яку вони так палко прагнуть приборкати. Я — хакер, досить кмітливий і передбачливий для їхніх систем. Моє затримання в 15 років легко обійшлося моїм батькам і мені заразом, оскільки я був неповнолітнім. Мамі то так, було неприємно, бо й так важко працювала, аби подарувати мені кращого комп'ютера. Щоб я не зробив, а то було рідко, вона любила мене понад усе. Часом навіть думав, що через те, що кохала мого батька. 

Так сталось, що моїм батьком став американський військовий, який тривалий час жив у нашій країні після її приєднання шістдесятим з-поміж усіх сполучених штатів. Ну і так вийшло, що на світ з'явився я. Навіть не знаю, кому саме пощастило більше: мені, мати такого батька, чи йому, мати такого сина. Хай там як, а Джон дав мені своє прізвище, яким я стільки разів був врятований, коли попадався службам. Звісно, я намагався не попадатись, але їхні технології дещо вищі моїх. Ок, значно вищі. Принаймні в реальному світі, хоча і такому недосконалому. А от в Етеріалі вони були безсилі. Ні, я не читер, просто уважний і помічаю те, чого іншим не дано. 

Етеріал — це метасвіт, який було створено ще задовго до війни, якщо вірити знайденим джерелам, але тоді він був просто тестовим варіантом і лише після 40-х років його ввели в експлуатацію. Словом, можливість поринути у новий світ, де можна було побачити сонце, чи переміщатися порталами у будь-який куточок землі та у зовсім незвичні локації — стала пріоритетом мало не для кожного на Землі. Зізнаюсь, кілька разів я спробував зламати захист Етеріалу, але вже за кілька хвилин в мої двері стукали поліцаї з емблемами кібербезпеки, а в саму систему доступ було закрито на тривалий час. Все залежало від кількості порушень в системі та від ступеня важкості. Спробу зламу, вони оцінювали дещо болюче, бо доступ обмежували на місяць. А це, дозволю собі висловитись, повна дупа, бо в Етеріалі я мав змогу заробити зайві ефіри, щоб хоч якось компенсувати мамі витрачені на мене і комп’ютер долари. 

Батьку намагався не казати, але й потреби не було — він знав одразу, щойно десь висвічувалося моє ім’я. Мабуть, я вже був у них на особливому рахунку. Тож від нього не сховаюсь і після минулого проколу, він зобов’язав мене зосередитися на навчанні та здобути вищу освіту. На військовій службі не наполягав, бо прийняв мою розумову діяльність, як мою зброю. Хоча обидва погодилися, що й фізична сила мені необхідна. Тому цим я займався окремо, поза навчанням і підробітком в Етеріалі. Батька минулого року підвищили у званні й він вимушений був повернутися до Вашингтону, а мама занадто прив’язана до нашого містечка. І я її розумів, бо тут було значно спокійніше, ніж у великих містах, де ризик захворіти був значно вищим. Люди хворіли невідомо чим, але воно знесилювало їх і через деякий час, якщо не пощастило з імунною системою — людини не ставало досить швидко. 

Доки я шукав інформацію, щоб все ж дізнатись, що відбувалось насправді, натрапив на кілька перших згадок про цю загадкову хворобу. Але здивувало мене не це. Одним із перших помер 49-й президент Сполучених Штатів, але не в тому сенс. Він був чи не одним із найбагатших і найвпливовіших людей на планеті, але насторожило те, що подібні смерті розпочалися ДО хмарного утворення в атмосфері, а це лише наштовхнуло мене на нові думки. Звісно ж, моє втручання мало не одразу було виявлено і знову вправно заблоковано, а вже після того подібної інформації я ніде не зустрічав. Втім, щоб вони не робили, а це лише підсилювало моє бажання дізнатися правду. Мабуть, саме тому я став Мисливцем. Щоправда, за таємницями, які хтось вперто приховував від людства.     

— Пане Міллер, — почувся голос викладача, а слідом і кулак Влада, який турнув мене у плече, аби не спав. — Особисто від вас, чекатиму проєкту вже до кінця тижня.

— Але це ж за два дні! — мало не зіскочив на ноги, але Влад притримав мене.

— Саме так. Тому раджу не пропускати мої лекції на майбутнє. Це стосується й інших! 

Пан Гришко пройшовся поглядом аудиторією на не менш незадоволених студентів, ніж я, та й повернувся до свого столу.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 75
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Мисливець. У пошуках втраченого, Сано Бенсан», після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки «Мисливець. У пошуках втраченого, Сано Бенсан» жанру - 💛 Наукова фантастика:


Коментарі та відгуки (0) до книги "Мисливець. У пошуках втраченого, Сано Бенсан"