Книги Українською Мовою » 💙 Жіночий роман » Чужа секретарка, Олена Домова 📚 - Українською

Читати книгу - "Чужа секретарка, Олена Домова"

437
0
16.03.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Чужа секретарка" автора Олена Домова. Жанр книги: 💙 Жіночий роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Чужа секретарка, Олена Домова» була написана автором - Олена Домова, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Жіночий роман".
Поділитися книгою "Чужа секретарка, Олена Домова" в соціальних мережах: 

"Чужа секретарка" - це захоплюючий роман про інтриги, секрети та непередбачувані повороти сюжету. Головна героїня, Марина, молода та амбітна жінка, отримує пропозицію працювати особистою секретаркою впливового бізнесмена. Проте її життя перевертається з ніг на голову, коли вона стикається зі складними відносинами у новому місці роботи та починає розкривати таємниці, які можуть змінити все навколо.

"Чужа секретарка" - це історія про боротьбу за успіх, взаємини в сучасному бізнес-середовищі та важливість збереження особистого інтегритету. Читачі зануряться у світ інтриг та загадкових подій, які розкриваються на сторінках цього захоплюючого роману.

Олена Домова - відома українська письменниця, яка спеціалізується на темі взаємин між людьми у сучасному світі. Народилася в Києві, де отримала вищу освіту в галузі філології та журналістики. Олена має багатий досвід роботи у сфері медіа та бізнесу, що дозволяє їй вдало відтворювати реалістичні взаємини та події у своїх творах. Її книги завоювали велику популярність серед читачів, які цінують цікаві сюжети та глибокі психологічні портрети персонажів. "Чужа секретарка" - це лише один із її багатьох творів, які захоплюють своїм динамічним сюжетом та зацікавлюють своїми ідеями та моральними дилемами. Олена продовжує радувати своїх читачів новими цікавими історіями про сучасне життя та міжособистісні взаємини.


Читати ще книги автора Олени Домова на нашому сайті:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 88
Перейти на сторінку:
1

Катерина начепила на носа окуляри та нервово посміхнулася власному відображенню в дзеркалі. Відображення, незважаючи на посмішку, виглядало переляканим привидом. Світла шкіра від хвилювання геть посіріла, навіть рум'яна та блиск для губ не рятували. 

Дівчина нервувала. Сьогодні був дуже важливий день. Співбесіда до компанії, про яку вона мріяла весь останній курс в університеті. Їй пощастило пройти тижневе стажування в Зегер-груп, і з того часу Катя запалала мрією зробити кар'єру в цій компанії.

- Катрусю, ти запізнишся, якщо не вийдеш зараз! - гукнула з сусідньої кімнати мама, й дівчина, підхопивши сумку зі світлої шкіри, вийшла в передпокій.

- Я пішла! - відгукнулася за кілька митей, вскочивши в коричневі чобітки та накинувши легкий плащ.

Катя була впевнена, що отримає сьогодні роботу, адже готувалася до цього дня від самого випуску. Тим паче, що вакансія спеціаліста тендерного відділу наче була створеню для неї.

Швидко дісталася до місця. Сучасний бізнес-центр похмурого осіннього дня виглядав наче сталевий куб. До призначеного часу лишалося ще двадцять хвилин, тому дівчина завагалася, чи варто вже зараз йти до відділу по роботі з персоналом, чи краще почекати призначений час.

- Не вагайтеся, красуне! Навіть чарівні пані повинні працювати в наші дні.

Поруч наче з-під землі виріс хлопець. Русявий, симпатичний. Пасмо волосся вибилося із зачіски та звисало майже до самих очей. Випроставшись, він поправив його.

- Дякую, - вичавила з себе Катерина неоднозначну відповідь та стриману посмішку.

- І як я раніше не помічав такої краси? - раптом насів чоловік, очі його виблискували цікавістю. - З якого ви відділу? Може вип'ємо кави у перерві?

- Я не змішую професійне й особисте життя, - холодно відгукнулася Катя та рішуче рушила до довідкової стійки. Залишатися довше поруч з цим типом було небезпечно.

Вона привіталася з секретарем, розказала про мету свого візиту. Деякий час здавалося ще відчувала на собі погляд, але коли все ж таки наважилася озирнутися, нахабного незнайомця вже не було. Погано, що в перший же день сталася така ситуація. 

А все через її зовнішність. Від неї самі лише неприємності...

"Таких "лялечок" люди не сприймають серйозно. Нащо тобі те управління? Йди секретуткою до великого боса, сяй личком перед відвідувачами. Жодних турбот", - сказав якось Артем, одногрупник і величезна скалка в дупі. 

Хлопець ніколи не підбирав слів у розмові з нею. Він не був мажором чи якимось бандюком, яких на їхньому факультеті менеджменту вистачало. Ні. Він був з сім'ї середнього достатку, які виховували його ввічливим та сумлінних хлопцем. Та був в Артема такий самий недолік, як і в Катерини, - витончена зовнішність. Білявий, стрункий, навіть худий Артем був схожий на танцюриста. Гарненьке личко подобалося дівчатам і навіть деяким хлопцям. Одногрупники навіть жартували з цього приводу. Таке ставлення дуже дратувало Артема і захисною реакцією став уїдливий характер. Він нарік Катю "товаришкою по нещастю" та сприймав як подушечку для своїх гострих слів-голок.

Дівчина ображалася на нього спочатку, але зрештою звикла. Артем став другом. Принаймні він був єдиним знайомим представником протилежної статі, який жодного разу не намагався затягти її в ліжко.

З цими невеселими думками Катерина піднімалася в ліфті на третій поверх до відділу по роботі з персоналом. Оскільки дівчина приїхала раніше, їй довелося чекати поки працівниця відділу проведе співбесіди з іншими кандидатами. Обоє були на кілька років старші й напевно більш досвідченими, тому Катя остаточно підупала духом. Втім після розмови з ейчаром настрій трохи покращився. Жінка була дуже задоволена результатами тестування й розмови.

- Другим етапом буде співбесіда з вашим безпосереднім керівником. Але я не думаю, що тут будуть якісь проблеми. Геннадій Анатолійович не дуже прискіпливий до дівчат, - усміхнулася жінка.

Катерина кивнула й встала. Нехай Геннадій Анатолійович буде підстаркуватим кавалером, якого буде легко тримати на відстані субординації, як це було з викладачами в університеті.

В приймальні керівника тендерного відділу Катя на деякий час залишилася сама.

- Геннадій Анатолійович звільниться за кілька хвилин, - повідомила секретарка та вийшла з кабінету у справах.

Дівчина сіла на офісному кріслі та притисла все своє майно: документи, сумку і плащ до грудей. Останній етап. Серце, що наче перестало битися у відділі по роботі з персоналом, схоже вирішило наздогнати витрачений дарма час і тепер колотало як у загнаної в кут миші. Одразу ж стало жарко. Катя відчула як запалали вилиці та вуха. Ще мить і вона готова була зірватися з місця та забігати по невеличкому кабінету. Раптом в отворі дверей з'явився костюм. Дівчина підняла погляд, щоб розгледіти й обличчя чоловіка.

Той здивовано роздивлявся її мить чи дві. Потім його кадик сіпнувся й хлопець заговорив.

- Яка несподівана зустріч! Ви так рішуче пішли минулого разу, що я думав, ми не скоро зустрінемось. Але, схоже, доля любить мене й пропонує такий чудовий подарунок.

Катя стисла губи. "Я не подарунок!" - майже вигукнула вона, але на роботі пообіцяла собі поводитися стримано. До того ж, яка їй справа до долі нахабного незнайомця?

Чоловік тим часом попрямував повз неї до дверей керівника відділу.

- Геннадій Анатолійович ще не звільнився, - невдоволено зауважила дівчина. І чого він пхнеться без черги?

- Ви помиляєтесь, - гмикнув русявий. - Я якраз звільнився та готовий ближче познайомитися з вами... - він вихопив теку з документами й розгорнув її. - Катерино Віталіївно. Проходьте.

Він відімкнув двері кабінету та залишив їх привітно відкритими.

Катя закусила губу. Виходить цей нахаба буде її керівником? Нерішуче дівчина зробила крок в кабінет. Керівник вже сидів за своїм столом та уважно вивчав папери.

- Прикрийте двері, Катю. Не проти, якщо я вас так називатиму? - чоловік вмостив підборіддя на свій кулак та солодко посміхнувся. І погляд, і голос його виточували мед.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 88
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Чужа секретарка, Олена Домова», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Чужа секретарка, Олена Домова"