Книги Українською Мовою » Біографії » КАМІНЬ. Книга третя. НЕСПРАВДЖЕНІ СПОДІВАННЯ, Володимир Шабля 📚 - Українською

Читати біографію - "КАМІНЬ. Книга третя. НЕСПРАВДЖЕНІ СПОДІВАННЯ, Володимир Шабля"

100
0
20.03.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно читати біографії письменників "КАМІНЬ. Книга третя. НЕСПРАВДЖЕНІ СПОДІВАННЯ" українською мовою. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС.
КАМІНЬ. Книга третя. НЕСПРАВДЖЕНІ  СПОДІВАННЯ, Володимир Шабля - Читати біографію (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

ReadUkrainianBooks.com - це веб-сайт, який пропонує читачам зі всього світу доступ до популярних книг українською мовою. Якщо ви шукаєте місце, де знайти електронні українські книги, цей сайт пропонує широкий вибір тем та жанрів книг на будь-який смак. Незалежно від того, який рівень володіння українською мовою ви маєте, ви зможете знайти книгу, яка сподобається вам. Завдяки ReadUkrainianBooks.com ви зможете досліджувати творчість сучасних українських авторів та популяризувати українську літературу в світі.
Поділитися біографією "КАМІНЬ. Книга третя. НЕСПРАВДЖЕНІ СПОДІВАННЯ, Володимир Шабля" в соціальних мережах: 

Книгу третю роману «Камінь» присвячено несправдженим сподіванням людей, котрі жили в СРСР 1930-1940-х років: віра в Бога обернулася для них руйнуванням церков, колективізація – Голодомором, надія на краще майбутнє – втратою рідних. Вони хотіли справедливості, а отримали необґрунтовані вироки судів, захищали Батьківщину, але стали полоненими або жертвами окупації. Головний герой і члени його сім’ї стоїчно переносять насильство й свавілля. На їх шляху зустрічаються як добро, так і зло. Втім життя ускладнюється відношенням держави до громадян як до розхідного матеріалу, неефективністю управлінської системи та жахами ГУЛАГу і Другої світової війни.

Коментарі та відгуки (0) до статті біографії "КАМІНЬ. Книга третя. НЕСПРАВДЖЕНІ СПОДІВАННЯ, Володимир Шабля"