Книги Українською Мовою » 💛 Фентезі » Мені потрібна свобода, Аріна Спел 📚 - Українською

Читати книгу - "Мені потрібна свобода, Аріна Спел"

71
0
23.04.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Мені потрібна свобода" автора Аріна Спел. Жанр книги: 💛 Фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Мені потрібна свобода, Аріна Спел» була написана автором - Аріна Спел, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Фентезі".
Поділитися книгою "Мені потрібна свобода, Аріна Спел" в соціальних мережах: 

"Мені потрібна свобода" - це захоплива книга від талановитої письменниці Аріни Спел, що привертає увагу своїм драматичним сюжетом та реалістичними образами. Головний герой, зіткнувшись зі складними випробуваннями, шукає свій шлях до внутрішньої свободи та самовизначення. Читачі переживатимуть разом з ним кожне перешкодження на цьому шляху та відчуватимуть його зростання і трансформацію.

Аріна Спел - талановита українська письменниця, чия творчість вражає своєю глибиною та емоційністю. Захоплюючись літературою з дитинства, вона здобула визнання читачів своїми роботами, які відзначаються яскравими образами та непередбачуваними сюжетами.

ReadUkrainianBooks.com - це платформа, що пропонує українські книги різних жанрів для читачів будь-якого віку. Читати українську літературу - це не лише важливо для підтримки вітчизняних авторів, а й доречно, оскільки це дозволяє поглибити знання про культуру та менталітет українського народу. Розширюйте свій світ, читаючи українські книги на ReadUkrainianBooks.com!

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 34
Перейти на сторінку:
Мене звуть Айрін

Я прокинулась. Вірніше не так, я потроху приходила до тями. Дивні нічні марення все ще крутилися в мої голові. Й насниться таке.… 

Все ще з закритими очима, я потягнулася, відчувши  прийме відчуття в тілі, десь у голові промайнула думка, що так не повинно бути. Зараз я маю перебувати у лікарняній палаті, в кращому випадку, з купою переломів і забоїв. Останні слова, які я памʼятала «Нам її не врятувати…» і біль, нестерпний біль. Над головою блимало лікарняне світло, змінювалися обличчя лікарів. А я? я нічого не хотіла, просто, щоб все закінчилось, щоб мені дали заснути. 
Аварія, яка перевернула все моє життя, сталася якось так по дурному, я бігла з роботи до дому, як і сотні раз до цього. Все моє життя була суцільна біганина. Робота-дім- робота. Вдома чоловік, такий же замотаний життям як і я, по хорошому, нам варто було розлучитися років так пʼять тому, та все йшло як йшло. 
І ось , в черговий раз поспішаючи кудись і звідкись я потрапила під колеса авто, не в чому не винуватого, доречі. 
Заснути, дайте мені заснути. Не мучте мене цими уколами, крапельницями, залиште мене у спокої. 
Не знаю скільки все це відбувалося, але я відчувала, як одразу стало легко, біль минув, тільки у вуха різав писк якогось пристрою, та навіть він не завадив мені , нарешті відключитися. 
І мені б побачити чорноту, чи довгоочікуване світло в кінці тунелю, але ні. Замість цього, мов фільм , переді мною почало пропливати чуже життя. 

Дівчину звуть Айрін. Гарне імʼя , і вона невимовно гарна. Біле як сніг волося, хвилями доходить до стегон, великі блакитні очі, пухкі вуста, тіло ідеальне. У моєму світі вона б поставила на коліна кожного другого чоловіка, за таку вроду до її ніг упало б все. Але не тут, тут вона вважалася другосортними твором ( саме так, твором), бо основна цінність полягала в тому, щоб вдало вийти заміж і народити достойних нащадків, навіщо ж іще жінка? А вона не зможе це гарантувати. Бо хоч і народилася в родині чистокровних перевертнів- пантер, та свою другу іпостась так і не отримала. Хоч шанс народити перевертня і був, але була й можливість того, що народиться така сама пустишка як і вона. А хто з високих лордів захоче грати в таку рулетку? Правильно, ніхто. 
Яке ж було здивування, коли прийшов лист-запрошеня на королівський відбір. Десять претенденток на серце Його Величності Кайлена Візорта. І одна з них вона. Цьому щастю не можливо було повірити. Мрія вийти заміж, виконати свій обов’язок- ось вона, зовсім близько. Та й не за будь-кого, за короля. 
І от вона, ніжне й соромʼязливе створіння, метою всього життя якої було стати достойною жінкою і матірʼю у палаці. 
Щастю не було меж, вона покірно опускала голову, при будь-якому погляді Його Світлость, мліла і червоніла від будь-якого звертання, поводилася, як і належить жінці тихіше води, нижче трави. 

Хто зна, як би все скінчилося, як би не розмова, яку вона випадково підслухала, повертаючись до себе в кімнату. Завтра був важливий день. Після сніданку повинні оголосити першу притендентку на виліт. Треба гарно виспатися, встати чим раніше, щоб однією з перших бути за столом, зайняти гарне місце, чим ближче до Кайлена, але не занадто, бо тоді знову буде сидіти , не взмозі навіть поворухнутися. І що , що чекати десять дві години? Хіба для справжньої жінки це така проблема? Вона готова була все життя чикати свого чоловіка. Це її місія . 
Так от, ідучи коридором Айрін почула голоси, які одразу впізнала. Його Величність розмовляв з братом, принцом Остіном.

-Ти виріши хто покине відбір? 
- Та чи не байдуже? Ти ж знаєш, все вже вирішено, ідеальна кандидатур підібрана. Ця формальність з відбором дуже мене дратує. Нехай буде та білявка, як же її звуть…. Айрін. 

Голоси віддалялися, стихли й кроки , які луною віддавали в коридорі. А вона нічого не чула. Лише серце гупало, й кров шуміла у вухах. Ніби у тумані повільно зайшла у свою кімнату, сіла на ліжко, висипала вміст снодійного на руку. Життя не має сенсу…..

Хотілося волати до неї : «Дурепо , зупинися, принців в цьому світі мало, чи що», але все знову почорніло і от я  знов відчуваю своє тіло, яке приємно ниє після сну, протягую всі свої кінцівки, розплющую очі, і бачу над собою балдахін. Мать його - балдахін. Такий самісінкий, як у моєму сні, у кімнаті Айрін. Ще й на додаток голос в голові «Ти тепер вона, тебе звуть Айрін». 
Не буду переносити на сторнки книги всю не цензурну лексику, що одним потоком лилася в мене в голові, поки я підходила до дзеркала. Скажу лише, що дивлячись у відображення я думала лише одне « За що? Навіщо?». 
Звідти на мене дивилась дівчина з мого марення. Неймовірно прекрасний ангел. Тільки погляд у цього ангела, був далеко не ангельський. Погляд був мій, в якому дуже легко зчитувалася все що я думаю про цей світ, про своє місце в ньому і про Його Величність зокрема. 
Айрін. Буде вам Айрін. Дивіться, не вдавіться, тільки ненароком!

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 34
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Мені потрібна свобода, Аріна Спел», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Мені потрібна свобода, Аріна Спел"