Книги Українською Мовою » 💛 Фентезі » Спробуй приборкати, Аріна Спел 📚 - Українською

Читати книгу - "Спробуй приборкати, Аріна Спел"

125
0
11.05.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Спробуй приборкати" автора Аріна Спел. Жанр книги: 💛 Фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Спробуй приборкати, Аріна Спел» була написана автором - Аріна Спел, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Фентезі".
Поділитися книгою "Спробуй приборкати, Аріна Спел" в соціальних мережах: 

"Спробуй приборкати" - це історія про Дмитра, звичайного хлопця, який змушений пройти через випробування, щоб знайти своє місце в цьому світі. Дмитро відправляється в захоплюючу подорож, де на кожному кроці його чекають випробування та виклики. Він змушений вчитися розуміти і приймати себе, свої помилки та переживання.

Аріна Спел, талановита письменниця, створила цю книгу з глибоким розумінням людської природи. Її творчість завжди надихає до пізнання себе та світу, вона переплітає сміх і сльози, роблячи читачів задуматися над життям.

Read Ukrainian Books - це віртуальна бібліотека, де можна знайти найкращі бестселери та шедеври світової літератури. Ми віримо, що читання українською мовою - це не лише розвага, а й засіб для розвитку мови та культури. Це важливо для збереження національної ідентичності та підтримки української літератури у світі.

Поглиблюйте свій світогляд, відчувайте емоції, розвивайте мову та мислення разом з нами на Read Ukrainian Books! 📚🌍


Читати ще книги автора Аріни Спел на нашому сайті:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 24
Перейти на сторінку:
Пролог

Я Абігель Візорт. Пʼята дитина і єдина донька Його Величності Кайлена Візорта і Айрін Візорт. Сім’я пантер , де всі мали другу сутність, що теж було рідкість.Думаю, навіть цих двох рядків вистачить, щоб ви зрозуміли мою значущість. У світі, де чистота крові і плідність жінки є основним критерієм, я була справжнім скарбом. Чи не з мого народження з батьком намагалися укласти контракт про заручини. А на сьогоднішній день, коли мені вже майже двадцять років, не знаю чи й залишився хтось , хто не спробував ощасливити себе і мене пропозицією. 
«Це тому, що вони не знають тебе особисто, інакше тікали б не оглядаючись» - кепкували мої брати. Ще чого видумали. Такий скарб як я пошукати треба. 
Батько в цьому плані на мене не тиснув. Вибір був повністю за мною. Лише скрушно хитав головою, коли я відхиляла дуже вдалого кандидата, на його думку. А як за них заміж йти? М? Дивишся на людину й не відчуваєш нічого. Нічогісінько. Хоч би дратували, чи що. Може справа в тому, що я звикла до чоловіків. Все моє дитинство пройшло в компанії хлопчаків. Мої четверо братів, два сини дядька Остіна, їх друзі. З дівчатами якось не склалося. Я не мала жодної точки перетину з ними. Про що спілкуватися? Рукоділля - не вмію, сукні й зачіски - байдуже, хлопці - як перемивати кісточки своїм друзям? Та й не долюблювали вони мене. Завжди відчувалася якась фальш і заздрість. Не те що хлопці. Ті зі мною не цяцькалися, поступок не робили, поводились чесно і відкрито.

Не думайте, що я виросла якоюсь нездарою. Я багато що вміла. «Зовсім не того, що треба» - причитав мій тато. Хоча тато, це окрема історія . Не знаю, з чим була повʼязана його безмежна любов до мене. Можливо тому, що я, як дві краплі води схожа на маму, можливо тому, що була наймолодшою, а можливо тому, що батько гідно оцінив дар богів в моїй особі. Хоч сам він запевняв , що кару небесну. 
Маніпулювати татусем було найлегше. Існувало декілька способів. «Татусю, мій коханий, найкращий татусю» - це перший, дуже дієвий, але в простих випадках. «Мені нічого не можна, бо я дівчинка? Так? Я другий сорт?» - це другий. Зачинитися в кімнаті і не розмовляти, демонструючи глибину образи - третій. Ну і останній найдієвіший - сльози. Він був сто відсотковий, але застосовувала я його в крайніх випадках, бо такою зброєю зловживати не можна. 
Так, з татового дозволу, умовно-добровільного, і мовчазної маминої згоди, я все своє дитинство і юність провела в хлопчачій компанії. На рівних навчилася їздити верхи на коні, тренувалася в володінні зброєю і рукопашних боях. Про такі дрібниці, як лазити по деревах, гасати по лісі й потрапляти в різні пригоди, взагалі мовчу. Навіть зараз, в свої девʼятнадцять , коліна збиті і синці на тілі від тренувань. Що вже казати за малу шибеницю. 

Отже , як ми зʼясували, з батьком було легко. А от з братами…. Тут ні сльози ні лестощі не допомагали. Їм було абсолютно байдуже, як на одне , так і на друге. І це навчило мене ще однієї стратегії - домовлятися, інакше ніяк. 
Що ж до мами, вона любила нас всіх, не виділяла нікого. Підтримувала, давала поради, огортала ніжністю й турботою. Але її «Ні», було непробивне. 
Довго розповідати не буду . У патріархальному світі, де роль жінки - материнство і покірність, я виросла «справжнім скарбом на чиюсь голову». Це знову ж таки цитата моїх братів.

 

———————————————————————————-

Дорогі дівчата. Дякую вам за підтримку в попередній історії. Спробую викласти й цю. Одразу прошу вибачення за помилки, така вже я є))) якщо вам важко і це дратує вас, краще не читайте. Велика подяка за сердечко. Знати, що комусь подобається і все це не марно, дуже важливо.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 24
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Спробуй приборкати, Аріна Спел», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Спробуй приборкати, Аріна Спел"