Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Моя не маленька слабкість, Талі Верне 📚 - Українською

Читати книгу - "Моя не маленька слабкість, Талі Верне"

152
0
01.06.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Моя не маленька слабкість" автора Талі Верне. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Моя не маленька слабкість, Талі Верне» була написана автором - Талі Верне, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Моя не маленька слабкість, Талі Верне" в соціальних мережах: 

Вітаю, дорогі читачі! Мене звати Таля Верне, і я рада представити вам свою нову книгу "Моя не маленька слабкість". Ця історія про тихі слабкості, які стають нашою найбільшою силою. Кожен з нас має свої приховані бажання та невеличкі таємниці, які формують наше життя і впливають на наші вчинки.

У центрі сюжету - героїня, яка намагається знайти баланс між своїми амбіціями та внутрішніми прагненнями. Вона розривається між кар'єрою та особистим життям, шукаючи відповідь на питання, що є важливішим: слідувати своїм мріям чи залишатися вірною своїм почуттям. Ця книга про любов, втрати і віднайдення себе в цьому хаотичному світі.

Таля Верне - сучасна українська письменниця, яка вже встигла завоювати серця багатьох читачів. Народилася та виросла в Україні, з дитинства була захоплена літературою. Її книги вирізняються глибиною почуттів, реалістичними персонажами та захоплюючими сюжетами. Таля вірить, що кожна історія має силу змінити світогляд читача та надихнути на нові звершення.

На readukrainianbooks.com ви маєте можливість читати книги онлайн безкоштовно і без реєстрації українською мовою. Цей сайт зібрав найкращі бестселери та видатні книги світу, доступні кожному бажаючому. 📖 Читання українською мовою є надзвичайно важливим для збереження та розвитку нашої рідної мови. Це сприяє підтримці культурної спадщини та ідентичності нашого народу. 💛💙

Читання книг українською мовою - це не лише захоплююче заняття, але й важливий інструмент для розвитку мислення, розширення словникового запасу та вдосконалення мовленнєвих навичок. Окрім цього, книги є чудовим способом для відпочинку та саморозвитку. 📚

Запрошую вас на readukrainianbooks.com, де ви знайдете "Моя не маленька слабкість" та багато інших цікавих творів, які чекають на своїх читачів. Пориньте у світ літератури разом з нами та підтримайте українську мову! 🌟

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 100
Перейти на сторінку:
Playlist

Playlist

Take Me to Church – Hozier

Whatever It Takes – Imagine Dragons

Skyfall – Adele

Can’t Pretend – Tom Odell

Brooklyn Baby – Lana Del Rey

I love you – Billie Eilish

La Di Die (feat. jxdn) acoustic – Nessa Barrett

AirplaneMode – BONES

All of Me – John Legend

Let Me Down Slowly – Alec Benjamin, Alessia Cara

MIDDLE OF THE NIGHT – Elley Duh`e

Bored – Billie Eilish

Daddy Issues – The Neighourhood

I Wanna Be Yours – Arctic Monkeys

Dust Till Dawn – ZAYN, Sia

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 100
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Моя не маленька слабкість, Талі Верне», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Моя не маленька слабкість, Талі Верне"