Книги Українською Мовою » 💛 Публіцистика » Планета Pixar 📚 - Українською

Читати книгу - "Планета Pixar"

528
0
25.04.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Планета Pixar" автора Лоуренс Леві. Жанр книги: 💛 Публіцистика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Планета Pixar» була написана автором - Лоуренс Леві, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Публіцистика".
Поділитися книгою "Планета Pixar" в соціальних мережах: 

Це захоплива історія про те, як невелика графічна студія перетворилася на одну з найпотужніших голлівудських компаній. На сторінках цієї книжки ви дізнаєтеся про дружбу й співпрацю Лоуренса Леві та Стіва Джобса, проникнетеся атмосферою Кремнієвої долини та Голлівуду, зазирнете всередину компаній Pixar та Disney і пов’язаних із ними юридичних фірм та інвестиційних банків. Творчі імпульси й вимоги реального світу, креативні ідеї та комерційні ризики, а також безліч паралелей, що стосуються всіх аспектів сучасного життя, – подорож в історію злету студії Pixar буде насиченою, багатогранною і неймовірно цікавою!

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 80
Перейти на сторінку:

Лоуренс Леві. Планета Pixar

Ця електронна копія книги є подарунком групи компаній «Алло» нашим клієнтам.

Ми маємо надію, що натхнення, яке вона принесе читачам, сприятиме початку нових соціальних або бізнес-проектів, які стануть успішними та відомими не тільки в Україні, а й в усьому світі.

З найкращими побажаннями,

СЕО групи компаній «Алло»

Максим Раскін

Відгуки про книжку «Планета Pixar»

«Чарівно… Те, що робить внесок Леві справді особливим, — не заглиблення в суть давно порушеної теми, а вміння автора перетворити свою особисту історію на механізм, який відкриває новий вимір… Здатність Леві залишатися спокійним і не втрачати ясний погляд перед обличчям виняткових особистостей та викликів у бізнесі втілюється у свіжій, ба навіть елегантній оповіді… Сила письма Леві та успіх його управління компанією Pixar ґрунтуються на спільній особистій якості, яка проступає з перших сторінок “Планети Pixar”, — скромності».

New York Times

«Чудесна, несподівана розмова на теми, яких рідко торкається бізнес-література. Леві — поодинокий гуманіст у світі фінансів і технологій. Описуючи, що відбувалося іще ДО виходу компанії Pixar на IPO і ДО випуску “Історії іграшок”, він відтворює нестійку й чарівну робочу ситуацію в динаміці — так, що будь-хто, закоханий у свою (складну) роботу, здатен це оцінити… Читати про те, як Леві справлявся з функціями посередника, пізнавально й надихаюче… Ця чудова книга — про фінанси і творчий геній, про гармонію робочого процесу та удачу… Немалі надбання як на одну книгу, присвячену вже дуже добре висвітленій проблематиці, від автора-новачка, за плечима якого досвід юриста й фінансиста… Життя, безперечно, це щось більше, ніж бізнес, але зовсім небагато книг так гарно пишуть і про те, й про інше водночас».

Fortune

«Ще й досі бачимо непереборну привабливість історії про Pixar — невелику анімаційну студію, яка спромоглася! Лоуренс Леві перетворює її на чарівну, оптимістичну казку — дуже схожу на один із піксарівських мультфільмів».

Financial Times

«Природжений оповідач, Леві пропонує погляд на бізнес зсередини, а також свіжу, чуйну думку про Джобса».

Success Magazine

«Леві запропонував неймовірно цікавий погляд на одну з найбільш інноваційних компаній початку ХХІ століття».

Publishers Weekly

«Насичена деталями, захоплива можливість зазирнути за лаштунки компанії Pixar до того, як вона перетворилася на одну з найуспішніших кіностудій усіх часів».

Cult of Mac

«Леві — люб’язний провідник, який пише надзвичайно чітко… Його виклад внутрішнього механізму компанії, розповідь про людей, які сформували її майбутнє, — дуже змістовне й принадне чтиво».

Shelf Awareness

«Пізнавально і дуже людяно… Епічна історія про квест, який пройшов Леві, шукаючи рівновагу між суперечними інтересами скромних митців і технологів, котрі створили “Історію іграшок”, та непослідовного підприємця, в чиїх руках був зосереджений контроль над їхньою професійною долею».

«Найкращі книжки 2016 року», Fortune

«Яка ж чарівна книга — погляд зсередини на створення Pixar. Я дізнався про пана Джобса, Pixar і бізнес Кремнієвої Долини знач- но більше, ніж за досить тривалий час до цього. Як і хороший піксарівський мультик, книга викликає усмішку на обличчі».

Ендрю Росс Соркін, The New York Times

«Мені дуже сподобалася ця книжка! Як на мене, вона блискуча. Звісно, я не претендую на об’єктивність, та все одно впевнений: люди полюблять цю історію, про існування якої вони навіть не здогадувалися. І Лоуренс розказав її просто чарівно»

Ед Кетмелл,

співзасновник та президент Pixar Animation,

президент Disney Animation,

автор бестселера «Корпорація геніїв» (Creativity Inc.)

«"Планета Pixar" Лоуренса Леві — історія, що забиває дух. Книга про те, як з допомогою важкої праці, уяви та прагнення до досконалості крихітний Pixar перетворився на потужну рушійну силу Голлівуду. Втім, є ще дещо: чудесна оповідь про двох приятелів — Леві та Стіва Джобса — про те, як дружба й

1 2 ... 80
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Планета Pixar», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Планета Pixar"