Книги Українською Мовою » 💛 Детектив/Трилер » Стіна, Alinarise (Murly Barsic) 📚 - Українською

Читати книгу - "Стіна, Alinarise (Murly Barsic)"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Стіна" автора Alinarise (Murly Barsic). Жанр книги: 💛 Детектив/Трилер. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Стіна, Alinarise (Murly Barsic)» була написана автором - Alinarise (Murly Barsic), яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Детектив/Трилер".
Поділитися книгою "Стіна, Alinarise (Murly Barsic)" в соціальних мережах: 

Твір про "дуже розумних" людей

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
СТІНА

Оля стояла у закинутій будівлі та дивилася на стіну перед собою. На стіні було багато цікавих написів. Окрім усім відомих висловів, просто посередині хтось невідомий намалював яскраво–червоним кольором: "ВБИЙСЯ ОБ СТІНУ!".
Оля стояла там і дивилася на напис. А потім, сама не знаючи чому, побігла вперед і з усієї сили вдарилася головою об бетон. Вона померла на місці.

Олегу подобалося гуляти по закинутих місцях. Адреналін, і таке інше... Раптом він застиг на місці, дивлячись на стіну, і напис на ній. "Яка ж дурня!" – подумав Олег, а тоді подивився на підлогу. Під стіною лежало тіло дівчинки – підлітка, вкрите пилом та брудом. Схоже, воно лежить тут вже кілька днів.
Олег вже хотів бігти за поліцією, чи кимось ще, але неочікувано для самого себе, побіг вперед, і з силою влетів у стіну. ...Темрява.

Голова боліла. Олег почув чиїсь голоси та насилу розплющив очі. Він побачив лікарів та медичне обладнання навколо себе. Один з лікарів подивився на Олега і сказав: О, з поверненням. В тебе серйозна травма голови, але нічого, житимеш...
А тоді трохи подумав, і спитав: Що ж сталося? Чого об стіни б'єшся? В тебе якісь проблеми? З батьками, чи у школі, чи може, дівчина відмовила?
– Та ні. – сказав Олег. – Зі мною все гаразд. Просто побачив напис "ВБИЙСЯ ОБ СТІНУ"...
На що лікар відповів: Олег, ти довбень! В тебе власної думки немає? Чого ти дослухаєшся до усіх підряд?
Тоді він взяв медичну карту Олега і написав: "серйозна травма голови + неадекватна поведінка. Рекомендації: перевезти у психіатричне відділення для інтенсивного лікування".

І всіх тих довбнів, які йдуть стрибати з даху після прочитання ХУДОЖНЬОЇ літератури, теж треба позамикати по психлікарнях і не допускати до інтернету.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

Кінець

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Стіна, Alinarise (Murly Barsic)», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Стіна, Alinarise (Murly Barsic)"