Книги Українською Мовою » 💛 Короткий любовний роман » Іскри ненависті, Rexana Keys 📚 - Українською

Читати книгу - "Іскри ненависті, Rexana Keys"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Іскри ненависті" автора Rexana Keys. Жанр книги: 💛 Короткий любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Іскри ненависті, Rexana Keys - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Rexana Keys
Електронна книга українською мовою «Іскри ненависті, Rexana Keys» була написана автором - Rexana Keys, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Короткий любовний роман".
Поділитися книгою "Іскри ненависті, Rexana Keys" в соціальних мережах: 
" Іскри ненависті"— це захоплююча історія про двох людей, чиї життя переплітаються в умовах глибокої неприязні та конфліктів. Сильний і незалежний Алекс, палаючий ненавистю до свого давнього суперника, і чуттєва та стійка Мія . Коли між ними спалахує непередбачене полум'я пристрасті, ненависть починає перетворюватися на щось більше. Їхня історія — це шлях від запеклої ворожнечі до визнання істинних почуттів, де кожна іскра може змінити все.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 21
Перейти на сторінку:
1

Був теплий суботній вечір . Хоч зараз і літо я як завжди проводила його за книжками.Нещодавно  я закінчила навчання в коледжі за кордоном і тепер я навчаюся в  медичному університеті. Спочатку я не планувала вступати на лікаря , але це було вже вирішено за мене . Так вирішив Володимир Сергійович - мій дядько . Я живу у нього  відколи не стало мого батька . Він загинув в автокатастрофі коли мені було десять ,матері я не знала , вона кинула мене на батька одразу після народження. Спочатку все було добре , ми з дядьком добре проводили час , але це було доти поки він не одружився і в нього не з'явився син -  Антон. Мені тоді було тринадцять.

 Антон мені одразу сподобався . Такий маленький . Такий милий , а от з Марією - дружиною дядька стосунки у нас не склалися одразу . Не знаю чому але вона одразу мені не сподобалася як і я їй.Біля дядька вона була такою милою , а коли ми залишалися на одинці ставала гірше чорта . Також я стала помічати, що ставлення дядька до мене почало мінятися. Спочатку  він відправив мене навчатися в закритий коледж , потім  змусив навчатися на лікаря коли я мріяла на дизайнера. Вибору як такого в мене не було тут або навчання на обрану дядьком спеціальність або заміж за впливового чоловіка - дядькового партнера. Але зараз  про обрану професію я не шкодую , а навпаки дуже тішуся що обрала її . Ще рік і я нарешті зможу видихнути і розслабитися . Нарешті навчання закінчиться і я зможу вільно дихати.В дома я буваю доволі рідко але дядько час від часу дає про себе знати , коли йому знову потрібно щоб я підписала папери . Після  смерті батька  я дізналася про те , що він лишив мені у спадок свою фірму в якій я звісно нічого не петрала  я ж була дитиною ляльки ось що мене тоді цікавило . Ось тоді і дядько взявся  мені допомогти , а саме керувати нею допоки мені не виповниться 18. І ось він знову телефонує :

-Мія привіт

-Привіт дядьку 

 -Хочу запросити тебе сьогодні до нас на вечерю в честь дня народження Антона. Та заодно нам необхідно  вирішити певні питання по бізнесу. 

О Боже я зовсім забула про свого маленького котика промайнуло в моїй голові.

-Дякую за запрошення я обов'язково буду . Щодо роботи можеш хоча б на сьогодні її відкласти - твердо відповіла я .

- Боюсь все серйозніше ніж ми думаємо , бізнес почав занепадати потрібно швидко щось вирішувати.

- Добре дядько приїду і ми все обговоримо. Бувай постараюся приїхати якнайшвидше .

-До зустрічі , ми з Антоном тебе чекаємо .

І ось я кидаю всі свої справи і біжу вдіватися, бо ще ж потрібно купити подарунок моєму найдорожчому хлопчику.

Я обрала ніжну сукню до колін ніжного персикового відтінку та зручні босоніжки на невисокій шпильці , та побігла за подарунком . Поки я йшла в дитячий магазин  мені здалося , що за мною стежать , але я не надала цьому ніякого значення бо дуже поспішала порадувати Антона гарним подарунком.

 

 

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
{ touchstart', function (e) { Reader.stars.sendRating(e.target.value); }); });
1 2 ... 21
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Іскри ненависті, Rexana Keys», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Іскри ненависті, Rexana Keys"