Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Викрадена, Наталія Савінова (SiN eVa) 📚 - Українською

Читати книгу - "Викрадена, Наталія Савінова (SiN eVa) "

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Викрадена" автора Наталія Савінова (SiN eVa). Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Викрадена, Наталія Савінова (SiN eVa) » була написана автором - Наталія Савінова (SiN eVa), яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Викрадена, Наталія Савінова (SiN eVa) " в соціальних мережах: 
Чи доводилось вам миритися з неминучістю ситуації? Чи ви погоджувалися з тим, що було принципово неприпустимо? Чи робили ви те, що було вам гидко? Чи корилися ви тому, кого ви зовсім не знаєте? Чи проживали ви з тими, кого ви боїтеся? Моя відповідь – так! Я потрапила у вир застарілих варварських традицій, в яких бажання чоловіка та його родини стає законом. Мене викрали і надягли на руки браслети нареченої. Ці сім днів перетворились на пекло, в якому не було жодної надії на порятунок. Та все ж, моя історія не така сумна як здавалось спочатку, адже я жива та неушкоджена, маю люблячого чоловіка та нову велику родину. Але поки я усвідомила, що здобула своє щастя, пережила таке, чого жодна дівчина не повинна переживати.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 48
Перейти на сторінку:
Повна аннотація

Чи доводилось вам миритися з неминучістю ситуації в яку ви потрапили? Чи ви погоджувалися з тим, що було принципово неприпустимо для вашого світосприйняття? Чи робили ви те, що було вам гидко робити? Чи корилися ви тому, кого ви зовсім не знаєте? Чи проживали ви з тими, кого ви боїтеся кожною клітиною свого тіла? Моя відповідь – так!

Я потрапила у вир застарілих варварських традицій, в яких бажання чоловіка та його родини стає законом. Мене викрали, надягли на руки браслети нареченої і утримували подалі від людей сім днів. Ці сім днів перетворились на пекло, в якому не було жодної надії на порятунок.

Та все ж, моя історія не така сумна як здавалось спочатку, адже я жива та неушкоджена, маю люблячого чоловіка та нову велику родину. Але поки я усвідомила, що здобула своє щастя, пережила те чого не повинна переживати жодна сучасна дівчина.

 

Вітаю усіх на сторінках нової історії кохання. Буду рада Вашим зауваженням та коментарям!

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
{ touchstart', function (e) { Reader.stars.sendRating(e.target.value); }); });
1 2 ... 48
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Викрадена, Наталія Савінова (SiN eVa) », після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Викрадена, Наталія Савінова (SiN eVa) "