Книги Українською Мовою » 💛 Дитяча література » Багатий господар і бідна дівчина, Степан Босий 📚 - Українською

Читати книгу - "Багатий господар і бідна дівчина, Степан Босий"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Багатий господар і бідна дівчина" автора Степан Босий. Жанр книги: 💛 Дитяча література. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Багатий господар і бідна дівчина, Степан Босий» була написана автором - Степан Босий, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Дитяча література".
Поділитися книгою "Багатий господар і бідна дівчина, Степан Босий" в соціальних мережах: 
Це казка про багатого господаря і бідну дівчину.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Садок

Одного разу жив та був собі один чоловік. І тут він замислив стати господарем багатим, та й посадити яблуневий садок.  І чоловік виявився мудрим господарем. Він посадив кращі сорти яблук, обробляв садок найкращими добривами, і кропив найефективнішими хімікатами від шкідників.

І коли садок виріс господар зібрав добрий урожай. Він став багатою людиною . Він кожен рік збирав великі урожаї завдяки правильному господарюванню і заробляв великі гроші.

І тут одного разу до нього звернулась бідна дівчина. Вона сказала, що чула шо він добрий господар, що багатий господар, і що хоче попросити трохи яблук, бо бідна немає яблук, а сорти такі смачні в садку господаря що не може стриматись, дуже хоче посмакувати яблуком.Але господар прогнав бідну дівчину, бо він був багатий, а вона така сяка його яблука просить. Взяв і не дав яблук. Бідна дівчина плакала, молила, просила смачних яблук, але господар не дав і все.

І так той господарь жив далі, насолоджувався своїм садком, думав тільки про те який він багатий. 

Але в один рік сталось непоправне, була страшна гроза з градом, і град побив цвіт яблунь, і садок невродив.

От тут і залишився господар без свого прибутку, без їжі, без нічого. І пішов він обідраний межи люди просити милостині. І так йшов він і в одному селі побачив ту бідну дівчину що в нього просила яблука, ту саму що він прогнав. Але був господар дуже голодний, і підійшов до бідної дівчини і спитав, чи має хоть щось поїсти йому дати. І тут та дівчина сказала шо тяжко працювала в  одного пана , але має за це сухарі, і дасть йому сухарі бо вона бідна добра дівчина, завжди допоможе чим зможе. І дала господареві сухарі .

Після цього випадку господар покаявся в тому, що не подав бідній дівчині яблук, бо та спасла його від голодної смерті, і завжди у врожайні роки подавав свої яблука і бідній дівчині, і іншим бідним людям.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

Кінець

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Багатий господар і бідна дівчина, Степан Босий», після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки «Багатий господар і бідна дівчина, Степан Босий» жанру - 💛 Дитяча література:


Коментарі та відгуки (0) до книги "Багатий господар і бідна дівчина, Степан Босий"