Книги Українською Мовою » 💛 Дитяча література » Котик і песик, Степан Босий 📚 - Українською

Читати книгу - "Котик і песик, Степан Босий"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Котик і песик" автора Степан Босий. Жанр книги: 💛 Дитяча література. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Котик і песик, Степан Босий» була написана автором - Степан Босий, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Дитяча література".
Поділитися книгою "Котик і песик, Степан Босий" в соціальних мережах: 
Це казка про дружбу котика і песика

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Дружба

Одного разу йшов собі котик по місту. І тут він побачив дуже гарного песика. Він не думаючи підбіг до песика і запропонував йому дружити. Песик погодився.

І вони стали нерозлучними друзями. Вони весь час бавились, гуляли по містечку і спілкувались.

Одного разу песик і котик пішли на місцевий футбол, і насолоджувались грою футбольних команд.

 А ще мандрували в села за містом, і були разом вони друзями і нерозлучними. І все в них було спільним, і не мали ніяких секретів один від одного.

Одного разу песик і котик замандрували в ліс за містечком , і там напав на них вовк. Та двоє друзів не злякались ,і разом відбили атаку вовка, песик гавкав, а котик мявчав, і вовк перелякалася, розвернувся і почав втікати.

Отак після перемоги над вовком, стали двоє друзів ще ближчі, і їх дружба ще міцнішою.

Отак гуляючу по місту котик і песик шукали поживу. Вони дуже зголодніли і не знали навіть, що їм робити. Тоді вони вирішили звернутись по смачну поживу до людей , що мешкали в їхньому місті . І от підійшовши до людей, які були неподалік, песик і котик показали що голодні, і люди одразу забрали їх до себе , песика в один дім ,а котика по сусідству  в інший дім.

Люди були дуже добрі до них, дали їм і кісточки, і корм. Але двоє друзів не були разом. Їх розділила спокуса смачної поживи. Вони тепер окремо живуть в людських оселях по сусідству, і дивляться часом один на одного через паркан,  і згадують, як разом гуляли, мандрували, і налякали вовка.

І от одного разу песик і котик не витримали так жити ,одною якоюсь  першокласною поживою, взяли і пішли з людських осель, і знов почали дружити, гуляти по містечку, можливо без таких харчів, але в них знову з'явилось справжнє життя- дружба.р

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

Кінець

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Котик і песик, Степан Босий», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Котик і песик, Степан Босий"