Книги Українською Мовою » » Вони стежать за тобою, Ruti Mashkif 📚 - Українською

Читати книгу - "Вони стежать за тобою, Ruti Mashkif"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Вони стежать за тобою" автора Ruti Mashkif. Жанр книги: ---. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Вони стежать за тобою, Ruti Mashkif - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

1
0
+11

Ruti Mashkif
Електронна книга українською мовою «Вони стежать за тобою, Ruti Mashkif» була написана автором - Ruti Mashkif, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "---".
Поділитися книгою "Вони стежать за тобою, Ruti Mashkif" в соціальних мережах: 
Твір написаний у 2019 році. Ти скептик? А раптом...

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
А чи існуюють вони насправді?

Ти скептик. Завжди знаходиш усьому логічне пояснення. Навіть коли випадково щось впало на кухні, з'явився протяг, хоча вікна зачинені. І звичайно ж, за твоєю спиною ніхто не стоїть і не спостерігає за тобою. Ти впевнений? Якщо ти їх не бачиш, це не означає, що їх не існує. Вони є, вони спостерігають за нами, вони знають про нас, вони читають наші думки. Вони знають навіть те, що інші не можуть знати. В тебе бувало таке, що тобі випадково на мить здалося, що хтось стоїть? Або слухаєш музику в навушниках і здалося, що тебе хтось кличе. Хоча би раз в житті так могло бути. Тобі не здалося. Ми списуємо на нашу уяву, що розігралася, але це зовсім не уява. Вони завжди спостерігають за нами. Протягом всього життя. Одні добрі, інші погані. Вони переслідують нас. Вони можуть нам шкодити, але можуть і рятувати.
***
Вона була своєрідною людиною. Ні, вона була доброю, але варто їй перейти дорогу або почати їй псувати життя, то вона могла і помститися цій людині. Або як вона говорила "Ця людина дісталася на горіхи ", це звичайно, якщо людина серйозно провинилася. Хоча деяким це серйозне здавалося дрібницею. З милого ангела вона відразу перетворювалася на запеклого демона, який зараз піде вбивати. Хоча так сильно гнівали її не часто. Але краще було не ризикувати... Вона була потайливою і дивною, лише кілька людей знали про неї більше. Загалом вона була досить життєрадісною людиною, захоплювалася танцями, навчалася на юриста. Але вона померла в 19 років... того дня їй просто було не дуже добре. Потім напад. Зупинилося серце. Лікарі не встигли врятувати. Поховали наступного дня. У неї був хлопець, з яким вона була знайома з дитинства, він був її першим коханням і на щастя взаємним. Вони навчалися разом у школі, в університеті. Також у них у групі була одна дівчина, яка також була закохана у цього парубка і хотіла його забрати собі. Вона дозволяла собі поводитися нахабно, хизуватися, зрештою покійна її просто побила, але жодних розмов із батьками не було і дівчина вгамувалась. Після смерті коханої цього хлопця ця дівчина вирішила взяти справу у свої руки. Вона була поруч із ним, намагаючись підтримати, допомагала йому, спілкувалася, йому схоже вона почала подобатися. Але раптом дівчину почали мучити нічні кошмари, приходила покійна і погрожувала вбити, адже вона не варта його. І ось одного дня вона просто не прокинулася. Лікарі списали це на випадковість. Але ж випадковості не випадкові?
***
Він йшов вулицею, весь у своїх думках. Його мало не збила машина, просто задзвонив телефон і він у декількох сантиметрів зупинився... а якби пішов далі, то не помітив би як машина їде з величезною швидкістю. Здавалося б, просто задзвонив телефон. Але він задзвонив у підходящий момент. Інакше машина його збила би.
***
Звичайно, всьому можна знайти логічне пояснення. Хоча б спробувати, але іноді пояснення доводиться висмоктувати з пальця. Пам'ятай, що ти не можеш заперечувати їхнє існування. Можливо, зараз хтось стоїть поруч і дивиться на тебе, дивиться на те, як ти читаєш цей текст.

(8 травня 2019)

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

Кінець

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Вони стежать за тобою, Ruti Mashkif», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Вони стежать за тобою, Ruti Mashkif"