Книги Українською Мовою » » Вихідний, Ruti Mashkif 📚 - Українською

Читати книгу - "Вихідний, Ruti Mashkif"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Вихідний" автора Ruti Mashkif. Жанр книги: ---. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Вихідний, Ruti Mashkif - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Ruti Mashkif
Електронна книга українською мовою «Вихідний, Ruti Mashkif» була написана автором - Ruti Mashkif, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "---".
Поділитися книгою "Вихідний, Ruti Mashkif" в соціальних мережах: 
Твір написаний у 2018 році. Твір про вихідний, коли є час на себе та роздуми.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Час наодинці

Вихідний. Ти давно хотів взяти велосипед і покататися за містом, там є невеликий ліс. Посидіти на природі, в тиші, одному, розмірковувати про життя.
Вставши о 8 годині ранку, ти випив чашку кави і вирушив у дорогу. Ця ранкова літня прохолода, люди поспішають у магазини, хто куди. Здавалося б ранок, вихідний, а в цьому величезному місті вже метушня. Ти сідаєш на велосипед і їдеш. На вулиці немає спеки, вітерець є, це дуже приємно. Все необхідне ти поклав у рюкзак, адже в лісі хочеш провести весь день. 
Ось ти проїжджаєш будинок, де виріс. Двір, у якому пройшло твоє дитинство. У початковій школі ти часто поспішав після школи на мультики. А потім ви з мамою, татом і сестрою, яка молодша за тебе на два роки, сідали обідати. Після цього ти неохоче робив уроки, адже вчитися не любив. У вихідні ти гуляв з хлопцями у дворі цілими днями. Восени кидалися листям, узимку грали сніжки, навесні ловили метеликів. У середній школі ти зацікавився футболом та волейболом. Загалом спорт був тобі цікавий. А у 9 класі ти на змаганнях з волейболу зайняв 1 місце. З сестрою у вас були чудові стосунки, ви давали один одному поради та допомагали завжди. У старшій школі ти вже взявся за навчання, тож 11 клас ти закінчив добре. А ось і університет, де ти навчався на економіста. На першому курсі ти закохався, це було твоє перше...і останнє кохання. Все що було до цього не було так серйозно, як вона. Саме в університеті ти дізнався, що таке кохати. На першому курсі це було невзаємне кохання, хоча на другому курсі вона вже зацікавилося тобою. Ви почали зустрічатись, у неї теж з'явилися почуття. Ви обоє зрозуміли, що вам судилося бути разом. П'ять років відучившись, ви одружилися. І через рік у вас народилася двійня, хлопчик і дівчинка... 
Ось ти і приїхав, трохи подивившись, ти вибрав зручне для тебе місце. Поставив намет і сів. Навколо було дуже гарно, птахи співали, людей не було. Здавалося б, це те, чого ти так довго хотів. Адже твоя улюблена дружина та діти, два тижні тому поїхали в іншу країну до батьків і повернуться лише за тиждень. Без них нудно, ти сумуєш. Сім'я сенс життя для тебе. Тобі не хотіли давати відпустку на три тижні. Ти втомився. Не зміг із ними поїхати. З сестрою у вас теж добрі стосунки, але не так як у дитинстві. Ви менше спілкуєтесь і рідше бачитеся. У неї теж є чоловік, але дітей поки що немає. З батьками ти бачишся кожну неділю і завтра підеш до них. Твоя робота тобі подобається, але ти втомлюєшся. У тебе є декілька близьких друзів, багато добрих знайомих і з колегами добрі стосунки. Насправді ти найщасливіша людина, але навіть тобі іноді хочеться побути одному. Їсти захотілося. Ти перекусив і вирішив пройтися. Нікого. Навколо чисто та гарно. Небо було блакитне і промені сонця просвічувалися через дерева. Добре, що тут немає зв'язку та інтернету. Просто сам із собою. Боятися в цьому лісі нема чого. Колись у дитинстві з сім'єю ви приїжджали сюди кілька разів. І з тодішньою дівчиною на третьому курсі. Місцевість знаєш добре.
Ти насолоджуєшся цією красою, адже коли наступного разу ти приїдеш сюди-невідомо. Але це обов'язково буде із дружиною та дітьми. Хочеться сюди приїжджати найчастіше. Так і минув день, на вулиці почало сутеніти і ти вирушив додому. Ось що що, а місто дуже гарне у темряві. Неможливо налюбуватися.  Знову ти поринаєш у цю рутину, це місто ніколи не спить. Але з іншого боку, це чудово, адже ти любиш великі міста. Ось ти і приїхав, прийнявши душ, лягаєш спати. І завтра з новими силами розпочнеш новий день.

(2 жовтня 2018)

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

Кінець

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Вихідний, Ruti Mashkif», після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки «Вихідний, Ruti Mashkif» жанру - ---:


Коментарі та відгуки (0) до книги "Вихідний, Ruti Mashkif"