Книги Українською Мовою » 💙 Містика/Жахи » Бом-бом, Ігор Лінлі 📚 - Українською

Читати книгу - "Бом-бом, Ігор Лінлі"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Бом-бом" автора Ігор Лінлі. Жанр книги: 💙 Містика/Жахи. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Бом-бом, Ігор Лінлі» була написана автором - Ігор Лінлі, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Містика/Жахи".
Поділитися книгою "Бом-бом, Ігор Лінлі" в соціальних мережах: 
Зима охопила холодом не тільки вулиці, але й душі. На долю Гліба несправедливо випало важке випробування, в якому він мусить зберегти свій здоровий глузд. Він звичайний самотній чоловік, що працює охоронцем у магазині, а вихідні коротає за комп'ютером. Однак його звичайне повсякдення після однієї ночі перетворюється на кошмар. Чи заплутається Гліб у тенетах божевілля, чи попри все збереже ясність розуму?

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Бом-бом, Ігор Лінлі», після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки «Бом-бом, Ігор Лінлі» жанру - 💙 Містика/Жахи:


Коментарі та відгуки (0) до книги "Бом-бом, Ігор Лінлі"