Книги Українською Мовою » 💙 Історичний роман » Щоденник Українки, Рухтіна Аріна 📚 - Українською

Читати книгу - "Щоденник Українки, Рухтіна Аріна"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Щоденник Українки" автора Рухтіна Аріна. Жанр книги: 💙 Історичний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Щоденник Українки, Рухтіна Аріна» була написана автором - Рухтіна Аріна, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Історичний роман".
Поділитися книгою "Щоденник Українки, Рухтіна Аріна" в соціальних мережах: 
Через особисті записи молодої дівчини ми бачимо, як формуються її переконання, як вона знаходить своє місце в світі, що стрімко змінюється. Щоденник сповнений роздумів, емоційних переживань і пошуку відповідей на питання, що постають перед нею. Ця історія — про силу духу, віру та боротьбу, які стають важливими не лише для головної героїні, але й для всього її народу. Що змусить її зробити вибір, від якого залежатиме майбутнє?

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 14
Перейти на сторінку:
20 листопада 1928

Сьогодні до нашого села приїжджали представниці «Союзу українок». Багато говорила якась жінка, доволі молода, шляхетного роду. Її коротке волосся нас здивувало, але мені сподобалося її розумне обличчя. А ці очі! Так і дивилася мені в душу, я вже подумала, що вона, боронь Боже, відьма. Жінка ця питала, хто з нас, дівчат, вміє писати. Я не зізналася – їхні ідеї мене лякають, та й може це проти церкви, хто зна’? Щось вони говорили про жіночу силу, і що ми можемо змінити свою долю. Але я не згодна, життя наше в руках Божих, і нічого змінити не можна. 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 14
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Щоденник Українки, Рухтіна Аріна», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Щоденник Українки, Рухтіна Аріна"