Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Кажуть, під Новий Рік і не таке буває... , Вайлет Альвіно 📚 - Українською

Читати книгу - "Кажуть, під Новий Рік і не таке буває... , Вайлет Альвіно"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Кажуть, під Новий Рік і не таке буває..." автора Вайлет Альвіно. Жанр книги: 💛 Любовні романи. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Кажуть, під Новий Рік і не таке буває... , Вайлет Альвіно» була написана автором - Вайлет Альвіно, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи".
Поділитися книгою "Кажуть, під Новий Рік і не таке буває... , Вайлет Альвіно" в соціальних мережах: 
Кажуть, під Новий рік всяке буває. От тільки я вже давно не вірила ні в Діда Мороза, ні в Санту, ні у святкові чудеса. Шкода, але чудес не буває. Ха! А ось і бувають! Виявляється дивний переодягнений Дід Мороз може виконати моє найбільше бажання, і тут головне не злякатися, а сміливо йти на зустріч своєму щастю. Оновлення кожного дня зранку або ввечері.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 21
Перейти на сторінку:
Розділ 1.1

- Дід Мороз! Дід Мороз!

Діти звали Діда Мороза. 

І стільки було щирого захоплення в їхніх очах, стільки віри у диво. Кожен новорічний ранок я спостерігала як діти ведуть хороводи, співають пісні, розповідають віршики, та отримують нехитрі подарунки.

 І вони щасливі… 

Цієї миті вони щасливі. 

Чому все змінюється коли ти стаєш дорослим? 

Мені всього двадцять вісім років ... а я, здається, перестала помічати щастя поряд. Все в моєму житті здається сірим і похмурим. Єдине, що рятує мене, це моя робота. У мене найкраща у світі робота – вихователь дитячого садка. Я обожнюю дітей. Та як їх можна не любити? 

Звичайно, вони шумні й неслухняні іноді, але куди важливіше, що вони ще не вміють обманювати, не вміють прикидатися ... і якщо люблять, то люблять щиро. 

- Дідусь Мороз, чи Санта, чи хто там відповідальний за подарунки... Може ти і моє бажання виконаєш? - Вголос сказала я, стоячи біля святкової ялинки з саморобними іграшками, коли всі вже розійшлися. 

Свято закінчилося. Всіх діток забрали до дому, і якось сумну стало на душі.

 - Може й виконаю, дивлячись чого бажаєш.

- О Боже! - різко обернулася на низький чоловічий голос. - Ви мене налякали. - Сказала переодягненому Діду Морозу, і трохи засоромилася власного пориву.

 - Вибачте, що налякав... Так, чого хоче така прекрасна дівчина?

- Ой, дурниці все це..., - відмахнулася я від нього. - Це я так, занадто голосно думаю, не беріть у голову. Та й до гарної мені далеко.

- Даремно ви на себе намовляєте, ви дуже гарна. Ось кому може не сподобатися хвилясте русяве волосся, великі карі очі... і чарівна посмішка? - незнайомець оглянув мене з ніг до голови, коли говорив усе це, і слова його звучали щиро. Приємно, хоч і трохи ніяково. 

- Скажете теж... я вже піду, - вкрай збентежив мене Дід Мороз. І взагалі, дивний у нас діалог вийшов. 

- Стривайте, куди ж ви... а як же бажання? Я не зможу його виконати, якщо ви не озвучите його. 

- Невже ви вірите, що диво у новорічну ніч можливе? Я вже давно не вірю. - Не знаю як там про диво і про новорічну ніч…але дещо і в моїх силах зробити. Ну ж бо, спробуйте, що вам втрачати? - Дід Мороз усміхнувся своєю бородатою усмішкою і запалив у мені маленьку іскорку цікавості.

- Усе можете виконати? - лукаво запитала в нього. - А якщо я побажаю мільйон доларів, подаруєте? 

- Ууу, як банально, - пожурив мене дідусь. 

- Може й банально, але точно не завадило б. 

- Можливо я не правий..., але мені чомусь здається, що зовсім не мільйона ви бажаєте... принаймні, не про це ви думали стоячи біля ялинки на самоті.

Проникливий дідусь…

І ось що йому відповісти…? 

Правду? 

Дозволю собі всього разок виговоритись, може, полегшає. 

- Ви маєте рацію, не про мільйон я мрію, - сумно відповіла йому. - Не потрібен мені мільйон, хіба щоб роздати хворим дітям на лікування. Квартира, двокімнатна, у мене є, навіть невелика дачка є... залишилося від бабусі з дідусем. Зарплата стабільна, а з моїми витратами вже за кілька років зможу купити машину, а може й раніше, якщо в кредит. 

- А про що тоді мрієте? – Переодягнений дідусь сів на почесний стілець саме для нього і призначений, й поглянув на мене чекаючи відповіді. 

- Про сім'ю…дружню, міцну сім'ю… Про дитину…веселу, неслухняну дитину… безглуздо, так? 

– А хіба це проблема? Ви ж ще молода ... у вас все попереду, - Дід Мороз відповів мені так само як і всі мої колеги й знайомі... НІЯК. 

Не гріли мене ці слова... зовсім не гріли. Туга душила, і задушила б якби не мої шибеники. З очей покотилися сльози. 

Ой, звідки вони взялися? 

Витерла поспіхом руками, щоб незнайома мені людина, дурниць про мене не подумала. Бач, розплакалася через пару слів. Дурниця вона і є. 

- Ви плачете? 

- Ні, ні, що ви… вам здалося. 

- Я ж бачу… 

- Все, вже не плачу ... не плачу. 

- Ось і не плачте. Адже я обіцяв виконати ваше бажання, значить виконаю. Називайте вашу адресу, куди подарунок доставляти. 

Від рішучих слів незнайомця в костюмі Діда Мороза стало смішно... та настільки, що сльози вмить висохли. Кумедний Дід Мороз… 

- А хіба Дід Мороз не повинен знати, де живе кожен, кому він збирається вручити подарунок? – Посміюючись, запитала я. 

- Аяяй, не добре сміятися з Діда Мороза, - погрозив мені пальцем: - Раніше так, легко було знайти кого завгодно, у кожного свій дім був, а тепер що? Набудували висоток. Ось ти знаєш, скільки може бути квартир в одному будинку? Ціла купа! І як по-твоєму мені шукати потрібну людину? За запахом? – зараз він був дуже схожий на буркотливого діда, який цілеспрямовано знущався з дурної дівчини. 

- Значить, вам тільки поверх та квартиру сказати, будинок ви знаєте? - Вже сміялася я. Розвеселив, то розвеселив. Нехай навіть я залишусь без обіцяного подарунка…але ці кілька хвилин спілкування запам'ятаються мені надовго. 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 21
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Кажуть, під Новий Рік і не таке буває... , Вайлет Альвіно», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Кажуть, під Новий Рік і не таке буває... , Вайлет Альвіно"