Книги Українською Мовою » 💛 Детектив » Таємниця старого замку , Евеліна X 📚 - Українською

Читати книгу - "Таємниця старого замку , Евеліна X"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Таємниця старого замку" автора Евеліна X. Жанр книги: 💛 Детектив. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Таємниця старого замку , Евеліна X» була написана автором - Евеліна X, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Детектив".
Поділитися книгою "Таємниця старого замку , Евеліна X" в соціальних мережах: 
Сонячні промені пробивалися крізь густі крони дерев, освітлюючи пилюгу на дорозі, що вела з містечка. Луї та Лео, одягнені у спортивний одяг і наплічники, наповнені провізією, поспішали назустріч пригодам. Їхні обличчя світились очікуванням, адже сьогодні вони мали намір підкорити найвищу вершину в околицях. Ідея про цю подорож належить саме Лео, який ще з дитинства мріяв відчути себе справжнім дослідником. Луї нервово поправляв лямку рюкзака, поглядаючи на високі вершини, що ховалися за смугою лісу. Сьогодні був день, якого він чекав з нетерпінням. В руках він стискав стару, пожовклу карту, яку знайшов у бабусиному скрині. Легенда про захований скарб у горах завжди його зачаровувала. Тепер, озброївшись компасом і необхідним спорядженням, він був готовий вирушити на пошуки.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Перейти на сторінку:
Глава 1

Сонячні промені пробивалися крізь густі крони дерев, освітлюючи пилюгу на дорозі, що вела з містечка. Луї та Лео, одягнені у спортивний одяг і наплічники, наповнені провізією, поспішали назустріч пригодам. Їхні обличчя світились очікуванням, адже сьогодні вони мали намір підкорити найвищу вершину в околицях. Ідея про цю подорож належить саме Лео, який ще з дитинства мріяв відчути себе справжнім дослідником. 

Луї нервово поправляв лямку рюкзака, поглядаючи на високі вершини, що ховалися за смугою лісу. Сьогодні був день, якого він чекав з нетерпінням. В руках він стискав стару, пожовклу карту, яку знайшов у бабусиному скрині. Легенда про захований скарб у горах завжди його зачаровувала. Тепер, озброївшись компасом і необхідним спорядженням, він був готовий вирушити на пошуки. Лео, його найкращий друг, трохи сумнівався в цій затії, але відмовити Луї не зміг.

Вони рушили вперед, по стежці, що звивалася між деревами. Раптом, Луї зупинився і вказав на землю. "Дивись, Лео!" - вигукнув він. 

На землі лежав великий, відбитий до блиску камінь, на якому було вигравіровано незрозумілий символ. Луї і Лео, захоплені загадковим символом, продовжили шлях глибше в ліс. Сонце поступово ховалося за деревами, відкидаючи довгі тіні. Несподівано, вони натрапили на стару, закинуту хатину. Її вікна були забиті дошками, а двері провисали на одній петлі. Серце Луї завмерло від передчуття. Він обережно відчинив двері і зазирнув всередину. 

Всередині хатини, на старому письмовому столі, Луї знайшов скриню, інкрустовану металом. З деякими зусиллями він відчинив її і побачив всередині стару, пожовклу карту. На перший погляд, вона виглядала звичайною, але при ближчому розгляді Луї помітив дивні символи і лінії, які утворювали складний візерунок.

 "Це вона!" - вигукнув він, показуючи карту Лео.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Таємниця старого замку , Евеліна X», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Таємниця старого замку , Евеліна X"