Книги Українською Мовою » 💛 Детектив » Кохання по-королівськи, або Не гай мого часу!, Анні Кос 📚 - Українською

Читати книгу - "Кохання по-королівськи, або Не гай мого часу!, Анні Кос"

74
0
10.06.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Кохання по-королівськи, або Не гай мого часу!" автора Анні Кос. Жанр книги: 💛 Детектив. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Кохання по-королівськи, або Не гай мого часу!, Анні Кос» була написана автором - Анні Кос, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Детектив".
Поділитися книгою "Кохання по-королівськи, або Не гай мого часу!, Анні Кос" в соціальних мережах: 

"Кохання по-королівськи, або Не гай мого часу!" — це захоплююча романтична історія, сповнена інтриг, пристрастей та несподіваних поворотів. Книга розповідає про сучасну дівчину, яка опиняється у вихорі королівського життя. Чи зможе вона впоратися з викликами долі і знайти справжнє кохання серед блиску і величі палаців?

Авторка цього чудового твору, Анні Кос, народилася та виросла в Україні. Вона завжди мріяла про письменницьку кар'єру і, завдяки своєму таланту, зуміла втілити свої мрії у реальність. Анні закінчила філологічний факультет та багато років працювала у сфері журналістики. Її літературний стиль відзначається глибиною емоцій та яскравими персонажами, які захоплюють читачів з перших сторінок.

У центрі сюжету "Кохання по-королівськи, або Не гай мого часу!" — історія про молодого і впертого принца, який неочікувано зустрічає дівчину, що зовсім не вписується у його уявлення про ідеальну партнерку. Вона — звичайна, але неймовірно харизматична, і в її серці живе справжнє кохання. Їхнє життя наповнене випробуваннями, але чи зможуть вони зрозуміти одне одного і знайти щастя?

На readukrainianbooks.com ви можете насолоджуватися читанням цього роману та багатьох інших книг онлайн безкоштовно і без реєстрації. 📚 Цей сайт зібрав найкращі книги світу та бестселери українською мовою, що сприяє розвитку нашої культури та мови. Читання книг українською не тільки збагачує ваш словниковий запас, але й підтримує українських авторів. Це важливо для збереження нашої національної ідентичності та культурної спадщини.

readukrainianbooks.com пропонує широкий вибір літератури на будь-який смак: від сучасних романів до класичних творів, які допоможуть вам поринути у світ незабутніх історій. Кожна прочитана сторінка українською — це крок до зміцнення нашої мови та підтримки українських письменників. 📖

Підтримуйте українську літературу, насолоджуйтесь читанням і відкривайте для себе нові горизонти разом з readukrainianbooks.com. "Кохання по-королівськи, або Не гай мого часу!" — це лише одна з багатьох історій, що чекають на вас. Завітайте на сайт та пориньте у світ захоплюючих пригод і емоційних переживань разом з найкращими книгами українською мовою.


Читати ще книги автора Анні Кос на нашому сайті:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 134
Перейти на сторінку:
Глава 1

 

Анотація:

Не вірте привабливим незнайомцям, не переходьте дорогу колишньому нареченому і, нарешті, не чіпайте заборонені артефакти. Я порушила усі три правила. Тепер у моє життя увірвалися служба магічного контролю, аристократ із замашками найманця та працівники моєї ж лавки! А я ж лише мріяла про тихе жіноче щастя і нормальне життя!

Хороша новина – усе можна виправити, якщо повернути час назад. Погана – це незаконно. Але хіба це когось зупинить?

Глава 1

— До вас відвідувач, я провів його до гостьового кабінету. — Сухенький невисокий гоблін відірвав гачкуватий ніс від записів і підняв на мене очі. — Ма-а-ати рідненька! — охнув він. — Хто це вас так, Грейсі? І головне, коли встиг?

— Що, зовсім красуня? — я в задумі розглядала власне відображення у кишеньковому дзеркальці.

— Ні, кхм, я все розумію, — гоблін поправив окуляри й рішуче закрив книжку зі списком відвідувачів, — мода і свобода самовираження — речі корисні, але навіть для вас це дещо ексцентрично!

З дзеркала на мене дивилося цілком привабливе обличчя, от тільки отруйно-зеленого кольору. Ніжного, наче весняна трава. По синьому волоссю котилися лілові блискавки, через що кінчики акуратно підстрижених пасом стирчали на всі боки життєрадісним сонечком.

— Відзнач в інструкції зі знешкодження артефактів третього класу небезпеки: додати до композиції щити розщеплення візуальних ефектів.

— То це ілюзія? — мій помічник одразу змінив тон і навіть зацікавлено копирснув пальцем локон, що стирчав догори. — І справді, на дотик не відчувається! Яка краса! — Тут на його обличчі запізно позначилося невдоволення: — Як це третього класу небезпеки?! Грейс, ви зовсім збожеволіли?

— Брем, не починай, га? — Я рішуче зачинила люстерко. — Замовлення є замовленням, нічого складного, тим більше для мене. Невеликі віддачі при деактивації неминучі, ти знаєш. Натомість оплата покриває наші тижневі витрати, включаючи зарплатню співробітників та попереднє замовлення реактивів. З тебе звіт, упаковування та виряджання назад замовнику.

Я кивком вказала на комірчину позаду себе, свята святих усієї нашої крамниці. Лабораторія і випробувальний полігон одночасно, а заразом мій основний робочий простір.

— А хто замовник і чому я не в курсі? — хмуро поцікавився Брем, мій рахівник, секретар і радник в одній особі.

— Університет Змінної магії Інвертроуса. Вчора ввечері доставили з позначкою ультратерміново.

Брови гобліна впевнено поповзли вгору.

— О! — тільки й видав він.

— Ото ж і воно, що «о». — Я встала і підморгнула. — Виходимо на новий рівень. Репутація – корисна штука, Брем. І працює на перспективу.

Помічник лише зітхнув. Лаяти мене за те, що я взялася за таку престижну справу, він не ризикнув. До того, впевнена, що скільки б у старому не було буркотливості, невдоволення та претензій до моїх нестандартних підходів вирішення не менш нестандартних проблем, він таємно пишався нашими загальними успіхами.

— То що там відвідувач? — Я пірнула в шафку з готовими ілюзіями, вибрала найпристойнішу, наклала поверх зелено-бузкового неподобства. Так швидше, ніж знімати першу, а змушувати клієнтів чекати — неввічливо.

— Здоровань, — хмикнув низькорослий гоблін, окреслюючи в повітрі величезний за своїми мірками силует. — Може, ілюзія, я не майстер визначати такі речі на око. Високий, молодий, риси обличчя аристократичні, вкрай впевнений у собі та прагне з вами зустрічі. Говорить про співпрацю, але, може, це хтось зі старих знайомих? Зайшов провідати й заразом запросити на побачення, а, Грейсі?

— Чого б такі думки?

— Та ніби я бачив його вже, а де не пригадаю. Але він двічі уточнив, чи особисто ви будете.

— Мабуть, замовлення серйозне.

— Тоді ціну можна називати вищу.

— Брем, — я кинула на гобліна докірливий погляд. — Що я тобі казала хвилину тому? Репутація! Ми не ринковий лоток.

— З репутації каші не звариш і вночі до неї не пригорнешся.

— Дискусійно.

Ми переглянулись і тихенько засміялися.

— Гаразд, Грейсі. Ти тут господиня, тобі видніше, — здався гоблін. — Чи піду, спакуванням та прибиранням займуся.

— Ага, дякую!

Брем зробив крок до лабораторії. Ахнув, вилаявся і заволав:

— Грейсі, в тебе є совість?!

Але я вже втекла в коридор, якомога далі від праведного гніву. Пробач, Бреме, але зеленим сьогодні залило не тільки мою фізіономію.

— Звільнюсь! — полетіло мені в спину.

— Це навряд.

Гобліна-рахівника я успадкувала разом зі стійкою та стелажами від матінки Рози, коли орендувала у неї цю лавку. Здавалося, Брем сам був частиною цього місця: ґрунтовний, трохи пошарпаний життям, скрипучий і надійний. Спрацювалися ми напрочуд швидко. І, якщо не брати до уваги вічного єхидства і взаємних підковирок, жили душа в душу: мені потрібен був тямущий партнер, Брему — стабільний заробіток.

А ще гоблін був одним із небагатьох, хто не надавав значення моєму минулому і з непідробною цікавістю розпитував про життя в іншому світі, про те, звідки я прийшла близько дев'яти років тому. Що було приємно, адже переселенці хоч і не дивина для місцевих жителів, але довіри у них не викликають. Особливо такі як я.

Так, у новий світ я точно не збиралася. Нічого, як кажуть, не віщувало. Хто ж знав, що все піде настільки не за планом?

***

— З днем народження, люба Грейсі! Щастя, здоров'я та мужика тобі гарного! — життєрадісно гаркнуло з трубки. І наспівало, безсовісно перекручуючи мотив і слова: — Тридцять шість, лише тридцять шість, у тебе все попереду!

— Загалом тридцять, але дякую. — Я скосила очі на годинник: за чверть шостої ранку. Якого дідька не спиться?

— Пробач, що рано, тут така справа, — люб'язно пояснила слухавка, — знаю, сьогодні не твоя зміна, але в нас накладка вийшла, загалом треба, щоб ти приїхала до восьмої.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 134
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Кохання по-королівськи, або Не гай мого часу!, Анні Кос», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Кохання по-королівськи, або Не гай мого часу!, Анні Кос"