Книги Українською Мовою » 💙 Різне » З Днем народження, Україно!, Ірен Вастро 📚 - Українською

Читати книгу - "З Днем народження, Україно!, Ірен Вастро"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "З Днем народження, Україно!" автора Ірен Вастро. Жанр книги: 💙 Різне. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «З Днем народження, Україно!, Ірен Вастро» була написана автором - Ірен Вастро, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Різне".
Поділитися книгою "З Днем народження, Україно!, Ірен Вастро" в соціальних мережах: 
Вітаймо нашу країну з Днем народженння!!!

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
З Днем незалежності!

 Сьогодні День народження в моєї України! Вітаю її з цим святом! Україно, рідненька моя, тримайся! Захищайся від зла. Не дай загинути своїй  нації, захисти своїх людей. Як же гірко і як боляче відчувати те, що робить з тобою росія. Ниці люди, які не мають нічого святого.

 Але  завдяки їм наші люди вкотре зрозуміли, що ми  вільний народ. Ми потом та кров’ю виборюємо перемогу. Хто б міг повірити, що наша країна не тільки вистоїть 3 дні, а вже боронить свою землю більше 2 років. Але ця боротьба їй не далася легко: вбиті та скалічені люди, знищені  міста та села, будинки в яких вже ніхто не буде жити. Ненависть. От що відчуває кожен з українців до них.

Але потрібно не припиняти боротися! Бо перемога обов’язково буде за нами, бо вона на боці правди, а не брехні!

 

*****

Стежок багато є на світі,

Додому лиш одна веде.

Для того, щоб життя прожити,

Ти пам’ятай про головне:

Не забувай батьків, домівку,

Там, де провів свій час.

І нашу рідну неньку Україну,

Що потерпає час від час.

Море і гори, ліси і поля,

Волошки в житі, і рідна земля.

Навколо так гарно, повітря вдихни.

Все що ти  зможеш для Неї зроби…

 

З Днем Народження моя Україно!!!

 

 

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

Кінець

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «З Днем народження, Україно!, Ірен Вастро», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "З Днем народження, Україно!, Ірен Вастро"