Книги Українською Мовою » 💛 Дитяча література » Мерщій до пригод!, Аліса Крушеніцька 📚 - Українською

Читати книгу - "Мерщій до пригод!, Аліса Крушеніцька"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Мерщій до пригод!" автора Аліса Крушеніцька. Жанр книги: 💛 Дитяча література. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Мерщій до пригод!, Аліса Крушеніцька» була написана автором - Аліса Крушеніцька, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Дитяча література".
Поділитися книгою "Мерщій до пригод!, Аліса Крушеніцька" в соціальних мережах: 
Головний герой – черепашка Арчибальд, який просто обожнює усілякі авантюри. Він має безліч захоплень: катається на роликах, грає на губній гармошці, збирає камінці, розслідує загадкові справи і багато подорожує. А ще він ображається на усіх письменників, які описують черепах повільними та неповороткими, адже насправді це зовсім не так. Бажаєте відправитися з Арчи на Місяць та скуштувати там сирників із справжнісінького місячного сиру? Тоді мерщій до пригод разом з Арчибальдом та його друзями!

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 3 4 5 6
Перейти на сторінку:
Розділ І

«Чому у всіх книгах черепах описують як повільних істот?» – ось яке питання бентежило черепашку Арчибальда все його життя. Він дуже ображався на письменників, які так підло дурили читачів. От би познайомитися хоча б з одним, тоді б Арчи показав йому, яким він може бути швидким. А краще він сам стане письменником і нарешті розповість світові всю правду про черепашачий рід.

Арчибальд мав лише 10 років. І був найшвидшим у долині, в якій мешкав. Ще він був надзвичайно допитливим, тому читав багато книг про різноманітні пригоди. Його лише засмучувало в цих історіях те, що всі письменники ніби змовились і описують черепах дуже повільними. А чи знайомі вони хоча б з однією черепахою? От би вони здивувалися, що деякі черепахи не лише швидко бігають, а гасають околицями на роликах, люблять танцювати рок-н-рол, ще й грають на губній гармошці.

Арчибальд мав різні захоплення. Кожного місяця вони змінювались. А що? Чому би й ні? В світі так багато цікавого, тому Арчи намагався встигнути зробити якомога більше. Він жив за таким девізом: «Мерщій до пригод!». Тому ніхто в околиці вже й не дивувався новим уподобанням свого сусіда.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 3 4 5 6
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Мерщій до пригод!, Аліса Крушеніцька», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Мерщій до пригод!, Аліса Крушеніцька"