Книги Українською Мовою » 💛 Фентезі » Кольорова Сага, Вікторія Рудь 📚 - Українською

Читати книгу - "Кольорова Сага, Вікторія Рудь"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Кольорова Сага" автора Вікторія Рудь. Жанр книги: 💛 Фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Кольорова Сага, Вікторія Рудь» була написана автором - Вікторія Рудь, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Фентезі".
Поділитися книгою "Кольорова Сага, Вікторія Рудь" в соціальних мережах: 
"Біля синього-синього моря, серед круч і полонин існувала невелика квітуча Країна. З висоти пташиного польоту Країна була схожа на суцільний різнобарвний килим. Тому й називали її Кольоровою Країною." І жили б собі щасливо кольорівці, якби не жителі сусіднього царства - дракон'єри (ледарі і п'яниці), що підступом та лукавством мріють захопити Кольорову Країну. Чи здійснять дракон'єри свої злісні плани, чи все ж таки світло переможе темряву?

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 11
Перейти на сторінку:
Передісторія

  Біля синього-синього моря, серед круч і полонин існувала  невелика квітуча Країна. З висоти пташиного польоту Країна була схожа на суцільний різнобарвний килим. Тому й називали її Кольоровою Країною. Жили в тій Країні розумні, щирі, роботящі і дуже гостинні кольорівці . З давніх часів ( а це більше п'яти тисяч років) головним заняттям кольорівців стало малювання. Тож основними галузями економіки в Кольоровій Країні були виробництво олівців, фарб та пензлів. Кольорівці носили вишиванки і говорили гарною солов'їною мовою. І достеменно невідомо, чи то олівці і фарби були чарівні,  чи серця кольорівців золоті, чи мрії крилаті, але все, до чого торкався пензлик кольорівця, змінювало не тільки колір, а й внутрішню сутність. Кольорівці розмальовували будинки, одяг, посуд, меблі, дерева, квіти. Одним дотиком пензлика могли намалювати собі інше волосся і навіть інший колір очей. Керував Країною Митець Колір, який слідкував за правильним раціональним  використанням фарб і можливими зловживаннями темними кольорами, надмірне застосування яких могло привести до хаосу. І все було б добре, якби не злісне сусідське Царство – Драконія. Жителі Царства – дракон'єри – ледачі, заздрісні п'яниці, ненавиділи Кольорову Країну і різними способами намагалися розхитати в ній мир і злагоду. Митець зі своїм військом завжди ставав на захист Країни і боронив її кордони. Він наказав усім кольорівцям взяти пензлі і намалювати високу стіну вздовж кордонів Кольорової Країни. Та Цар Драконії – Двоголовий Дракон – не хотів здаватися і підступом та лукавством засилав у Кольорову Країну своїх шпигунів, які вдавали з себе законослухняних громадян, одружувалися з дівчатами Кольорової Країни та дізнавалися її секрети. Згодом дракон'єри вчинили бунт і ув'язнили Митця, звівши на нього наклеп у зловживанні чорним кольором. А замість нього керувати країною став потворний Гамадрил, брат Двоголового Дракона. І полізла уся нечисть з Драконії у Кольорову Країну. Гамадрил запровадив нові звичаї і бридку перекручену мову.  

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 11
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Кольорова Сага, Вікторія Рудь», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Кольорова Сага, Вікторія Рудь"