Книги Українською Мовою » 💙 Бізнес-книги » Зроби це зараз, Брайан Трейсі 📚 - Українською

Читати книгу - "Зроби це зараз, Брайан Трейсі"

7 779
0
26.04.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Зроби це зараз" автора Брайан Трейсі. Жанр книги: 💙 Бізнес-книги / 💛 Наука, Освіта. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Зроби це зараз, Брайан Трейсі» була написана автором - Брайан Трейсі, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Бізнес-книги / 💛 Наука, Освіта".
Поділитися книгою "Зроби це зараз, Брайан Трейсі" в соціальних мережах: 

📖 "Зроби це зараз" – неймовірна книга, яка розкаже вам про справжній шлях до досягнення успіху і особистісного росту. Автор цього твору, Брайан Трейсі, розкриває секрети ефективного управління часом та розвитку власної потенції. Давайте разом відкриємо цей захоплюючий світ!

🚀 Головний герой книги – це ви, шановний читач! Брайан Трейсі вірить у потенціал кожної людини і надає вам ключі до досягнення ваших мрій. Ви дізнаєтеся, як краще управляти часом, ставити перед собою завдання та досягати відмінних результатів у будь-якій сфері життя.

📚 Автор цієї книги, Брайан Трейсі, – видатний автор і мотиваційний спікер. Він має багаторічний досвід у галузі розвитку особистості та психології успіху. Його слова вражають і надихають мільйони людей по всьому світу. Брайан Трейсі став справжнім наставником для тих, хто прагне досягти більшого у житті.

🌟 На readukrainianbooks.com ми даруємо вам можливість читати цю книгу онлайн абсолютно безкоштовно та без надокучливої реєстрації. Ми пишаємося тим, що можемо представити вам найкращі твори світової літератури, які сповнені мудрості та практичних порад.

🕒 "Зроби це зараз" – це книга, яка навчить вас краще розуміти себе, ефективно управляти часом та досягати максимальних результатів у роботі та особистому житті. Брайан Трейсі надає вам інструменти для змін та розвитку, навчає, як визначити свої цілі та крок за кроком досягати їх.

🌠 Запрошуємо вас на захопливу подорож до світу саморозвитку та досягнення успіху разом із книгою "Зроби це зараз". Ця анотація писалася з великою відданістю та креативністю, як від самого автора, щоб ви мали можливість відкрити для себе цю неймовірну книгу та здійснити перший крок до свого успіху. 📚🌟🕒

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 22
Перейти на сторінку:

Брайан Трейсі

Зроби це зараз

21 Чудовий спосіб зробити більше за менший час

© Brian Tracy, 2007

© Hemiro Ltd, видання українською мовою, 2016

© Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», переклад і художнє оформлення, 2016

Зроби це зараз

21 Чудовий спосіб зробити більше за менший час

Присвячується моїй доньці Кетрін – дивовижній дівчині з прекрасним розумом і великим майбутнім

Передмова

Дякую, що ви обрали цю книжку. Сподіваюся, подані в ній ідеї допоможуть вам так само, як допомогли мені та тисячам інших людей. Чесно кажучи, я маю надію, що вона, ця книжка, взагалі здатна назавжди змінити ваше життя.

Для всіх справ часу ніколи не буває досить. Ви буквально потопаєте в океані справ: різного роду обов’язках, проектах, стосах журналів та книжок, які прочитаєте, коли до них усе ж таки дійдуть руки.

Проте факт залишається фактом: руки у вас до них не дійдуть ніколи. Усіх справ не переробити. Ви ніколи не наблизитесь до отих книжок, журналів і відпочинку, про який мрієте.

І навіть не думайте, що проблеми тайм-менеджменту можна розв’язати, підвищивши свою продуктивність. Байдуже, скількома техніками особистої продуктивності ви володієте, – справ завжди буде більше, ніж ви можете зробити за наявний час, навіть якщо його багато.

Ви можете навчитись контролювати свій час та життя, лише змінивши спосіб мислення, роботи і того, як даєте собі раду з нескінченною щоденною навалою обов’язків. Ви можете контролювати завдання та діяльність, лише припинивши робити певні речі й почавши витрачати більше часу на нову діяльність, якої насправді потребуєте у своєму житті.

Я вивчав тайм-менеджмент протягом більш ніж тридцяти років і свого часу заглиблювався в праці Пітера Друкера, Алека Маккензі, Алана Лейкейна, Стівена Кові та багатьох інших. Я прочитав сотні книжок і тисячі статей про особисту ефективність та результативність. Книжка, яку ви тримаєте в руках, – результат моїх дослідів та мого досвіду.

Щоразу, натрапляючи на хорошу ідею, я негайно випробовував її у власній роботі та особистому житті. Якщо вона дійсно працювала, то я відразу вводив її до своїх лекцій та семінарів і навчав інших.

Галілео Галілей якось сказав: «Ви не можете навчити людину нічого, можете тільки допомогти їй віднайти це в собі».

Залежно від рівня ваших знань та досвіду, мої ідеї можуть здатися знайомими. Ця книжка допоможе вам повніше, на вищому рівні усвідомити їх. Коли ви вивчите, а тоді знову й знову будете застосовувати ці методи і техніки, аж доки вони не перетворяться на звичку, – життя ваше зміниться на краще.

Сила записаних цілей

Для початку дозвольте мені дещо розповісти про себе та витоки цієї невеликої книжечки. Окрім допитливого та спраглого знань розуму, переваг у мене було обмаль. Я погано навчався в школі, яку, до слова, так і не закінчив. Я важко працював декілька років, і майбутнє не видавалося мені самому радісним.

Замолоду я отримав посаду на вантажному судні й пустився пізнавати світи. Вісім років я подорожував, працював, а потім ще трішки подорожував, побувавши, зрештою, у понад вісімдесяти країнах на п’яти континентах.

Коли фізичної праці більше не знаходилось, я подався в торгівлю, без кінця стукаючи в чужі двері та живучі на самі комісійні. Продовжуючи боротьбу за кожний продаж, я в якийсь момент роззирнувся й запитав самого себе: «А чому в інших справи йдуть краще?»

Тоді я зробив те, що змінило все моє життя, – почав розпитувати успішних людей, що саме вони робили для того, аби підвищити власну продуктивність і заробляти більше. І вони розповідали мені. Коли я став дотримуватися їхніх порад, мої продажі пішли вгору. Урешті-решт я досяг такого успіху, що мене підвищили до менеджера з продажів. На цій посаді я застосовував уже випробувану стратегію. Я розпитував успішних менеджерів, як вони досягли таких результатів, і використовував їхні поради. І ось я вже отримав ті самі результати, що й вони.

Навчання і застосування чужого досвіду змінило моє життя. Я досі здивований, наскільки це просто й очевидно. Просто дізнайся, що робили успішні люди, і роби те саме, допоки не досягнеш їхніх результатів. Навчайся у професіоналів. Така от ідея!

Успіх можна передбачити

Простіше кажучи, в одних справи йдуть краще за інших лише тому, що вони по-іншому все роблять, себто правильно роблять правильні речі. А передусім успішні та щасливі люди використовують свій час набагато краще, ніж пересічна людина.

Я від початку мав не найкращий досвід, а тому в мене розвинулось глибоке відчуття невдачі й меншовартості. Я потрапив у розумову пастку, зробивши висновок, що люди, яким ведеться краще за мене, насправді кращі, ніж я. Проте згодом я зрозумів, що це не завжди так. Вони просто все робили по-іншому, і того, чого з певних причин навчились вони, можу навчитись і я.

Для мене це було одкровенням. Я був спантеличений і невимовно радий такому відкриттю. Насправді я й досі не можу в це повірити. Я зрозумів, що можу змінити своє життя й досягти майже будь-якої поставленої мети, якщо дізнаюсь, що інші роблять у цій сфері, а потім робитиму так само, допоки не досягну тих самих результатів.

Протягом року роботи в торгівлі я став одним із найкращих продавців, за рік – менеджером. Минуло три роки, і я став віце-президентом, мене поставили на чолі дев’яноста п’ятьох людей у шести країнах. А було мені всього двадцять п’ять років.

За все своє життя я змінив двадцять дві професії, започаткував та розвинув декілька компаній, здобув профільну бізнес-освіту в одному з найбільших університетів, вивчив німецьку, французьку та іспанську мови, а також навчав, тренував і консультував у понад тисячі компаній. Зараз я щороку проводжу лекції та семінари для 250 000 слухачів, на які приходить до 20 000 людей за один раз.

Проста істина

Упродовж своєї кар’єри я знову й знову переконуюсь у простій істині. Уміння повністю концентруватися на найважливішому завданні, ідеально його виконувати та повністю завершувати – це ключ до великого успіху, досягнень, поваги, статусу в суспільстві та щасливого життя. Оце важливе усвідомлення і є душею й серцем цієї книжки.

Ця книжка написана для того, аби показати вам, як можна швидко зробити кар’єру й водночас збагатити особисте життя. На її сторінках ви знайдете двадцять один потужний спосіб підвищення особистої ефективності, про які я довідався сам.

Ці методи, техніки та стратегії є практичними, перевіреними і діють швидко. З огляду

1 2 ... 22
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Зроби це зараз, Брайан Трейсі», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Зроби це зараз, Брайан Трейсі"