Книги Українською Мовою » 💛 Фентезі » Усі жінки - відьми. Фатальне кохання 📚 - Українською

Читати книгу - "Усі жінки - відьми. Фатальне кохання"

495
0
28.04.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Усі жінки - відьми. Фатальне кохання" автора Кемерон Докі. Жанр книги: 💛 Фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Усі жінки - відьми. Фатальне кохання - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

1
0
+11

Фентезі
Електронна книга українською мовою «Усі жінки - відьми. Фатальне кохання» була написана автором - Кемерон Докі, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Фентезі".
Поділитися книгою "Усі жінки - відьми. Фатальне кохання" в соціальних мережах: 

Чарівні ворожки Пайпер, Фібі та Пейдж, що припали до душі шанувальникам серіалу «Усі жінки — відьми», знову вступають у боротьбу з силами зла. Цього разу їм доведеться дізнатися про темний бік шаленого кохання успішного архітектора до відомої художниці — кохання, здатного знищувати всі перешкоди на шляху, аби лишень кохана була поруч. І знов тільки магічна сила трьох здатна подолати монстра, що жахає багатотисячне Сан-Франціско. 

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 38
Перейти на сторінку:

Кемерон Доукі

Усі жінки — відьми

Фатальне кохання

Пролог

Спочатку була тільки темрява.

«Але ж ні, це не так», — подумалося йому.

Було вкрай важливо все точно пригадати, настільки точно, наскільки взагалі здатна людина. Хіба ж не для цього вона має розум? Хіба ж не власним розумом людина упорядковувала навколишній світ і керує ним? Якщо від початку він сфальшує, то хіба ж не зрадить він самому собі?

Мусило бути щось ще до настання темряви.

А до темряви був лише біль.

І був цей біль вдивовижу сильним та нестерпним. Вдивовижу, тому що йому самому було дивно — як він витримав його і не помер. Цей біль вразив його несподівано як блискавка — охопив його тіло і свідомість, наче сталевими лещатами. Він мав бути готовим до цього. Він зробив спробу ці лещата зламати. І не зміг. І так було безліч разів.

А ще цей біль був дивовижним. І це жахало його найбільше.

Отой біль повнився кольорами. Такими сліпучо-яскравими. А потім раптом настала темрява. Але до того біль, що буяв розмаїттям кольорів, різким ударом встромився у кожне нервове закінчення його тіла і повністю позбавив здатності рухатися. Наче цей біль був розумною істотою і навмисне розшукав і уразив кожен нерв.

А потім біль відпустив його так само раптово, як і охопив. Мозок його наче зависнув у темній порожнечі. Скільки так тривало — він і гадки не мав. Але коли він нарешті почав прокидатися і приходити до тями, виявилося, що зі свідомістю до нього повернулися й кольори. Але цього разу вони не завдавали болю. Та невдовзі він відзначив, що кольори анітрохи не втратили здатності робити йому зле.

Він наче потрапив у больову пастку. Наче кольори — то велетенське павутиння, і він, як та муха, мав нещастя у ньому заплутатися. І хоч як би він не пручався, як би він не намагався відвернути лиху долю, вивільнитися йому не вдавалося. Це було наче пекло наяву. Один з досі небачених різновидів. І йому було невтямки, чому він і досі не з'їхав з глузду.

Але цього не сталося. Натомість почало з'являтися щось нове — поволі, мало-помалу. Щось абсолютно неочікуване.

У нього зажевріла надія.

Вороги не здолали його. Може, він і зазнав поразки, але аж ніяк не остаточної. Настане день — і він звільниться із цієї в'язниці. Обов'язково. Бо розум його не згас, розум працював. Потужно.

Досить потужно, щоб врятуватися, — це найголовніше. Досить потужно, щоб вижити і не загинути. Він збагнув свою помилку, зрозумів, як їм вдалося заманити його в пастку, второпав, яку частку його єства вони використали і спрямували проти нього самого.

Він був нетерплячим, відданим бажанню досягти всього і відразу, чинити тільки на власний розсуд, тільки за велінням власної волі. Але тут, у темряві, він мав час — час, яким вони його забезпечили, спіймавши у ці прекрасні тенета болю. І тепер він використає час якнайкраще.

І він навчив себе терпляче чекати, як та муха в павутинні, що намагається поволі виплутатися з нього. План дій той самий, хоча варіантів — нескінченна кількість.

І хоч скільки б йому не довелося отак чекати, колись він таки вивільниться і віддячить їм. І коли нарешті це станеться, серед живих не залишиться жоден з них.

Розділ 1

— Слухай-но, — мовила Пейдж Метьюз, — мабуть, я маю проблему.

Фібі Холівелл, стоячи посеред вітальні вікторіанського будинку Холівелл Менор, що тепер був домівкою клану Холівеллів-Метьюзів, обернулася і поглянула на молодшу сестру. Пейдж зупинилася на порозі, узявши руки в боки.

— У тебе проблема? — спитала Фібі. — І саме зараз?

— Саме зараз, — ствердно кивнула Пейдж. — Ідо того ж дуже велика проблема.

Фібі придушила бажання співчутливо зітхнути. Їй дуже хотілося допомогти Пейдж, але гіршої миті годі було й шукати. Фібі збиралася на свято і від нетерплячки вже ледь не підстрибувала.

Збираючись з думками, Фібі взяла з кушетки чорну шовкову шаль і накинула її на оголені плечі. Сріблястий візерунок на шалі загадково поблискував у світлі лампи, прекрасно доповнюючи чорне вечірнє вбрання Фібі: ідеально облеглий відкритий топ і довгу хвилясту сукню. Ніде правди діти — вигляд вона мала бездоганний.

Фібі — як, власне, і Пейдж — зібралася на свято з нагоди відкриття після ремонту Ланкастер-білдінґ — споруди, яка була важливою пам’яткою Сан-Франциско. Побудована наприкінці двадцятих років минулого століття і задумана як осередок мистців, вона сильно постраждала під час недавніх землетрусів. Кошти на ремонт вдалося зібрати в результаті потужної загальноміської кампанії добровільних пожертв. — За місяць реставраційних робіт споруду відремонтували повністю.

Хоча офіційно цю будівлю назвали на честь її творця, архітектора Вільяма Ланкастера, назва «Ланкастер-білдінґ» так і не прижилася. Натомість місцеві мешканці через численні фрески, що прикрашали як внутрішню, так і зовнішню поверхню стін, нарекли цю споруду просто — М’юрал-хаус, тобто, Будинок з фресками.

Фібі готувалася до цього свята впродовж кількох тижнів. Основним спонсором заходу була газета «Бей міррор», у якій дівчина вела рубрику «Спитай у Фібі». Тому їй удалося здобути такі жадані квитки на цю урочисту подію. Пейдж мала піти разом із нею. Фібі здавалося, що сестра чекає на свято так само нетерпляче, як і вона. Здавалося доти, аж поки сестра раптово не заявила, що у неї виникла якась проблема.

— І що ж трапилося? У чому твоя проблема? — спитала вона.

— У тобі, — приголомшила відповіддю Пейдж.

— У мені?! — спантеличено перепитала Фібі, нарешті, усвідомивши, що відбувається. — Але ж чому? Як?

— Надто вже розкішно ти виглядаєш, — пояснила Пейдж, заходячи до вітальні. — Як же мені вдасться підчепити якогось молодого спадкоємця багатої родини, коли поруч зі мною будеш ти — така розкішно красива? Мене це аж ніяк не влаштовує. Краще мені вдома лишитися.

— Ти не можеш лишитися вдома, бо я вже повідомила, що ми прийдемо на свято удвох, — заперечила Фібі. — Утім, зажди. Кого ти там зібралася підчепити?

— Не звертай уваги на дурниці, — порадила їхня старша сестра Пайпер, заходячи до вітальні з малим Ваятом на руках. На відміну від молодших сестер, Пайпер була вдягнена у зручний одяг: простору білу сорочку з ґудзиками поверх прямої чорної спідниці. Пара простих, але модних черевичків довершувала її практичне і нарядне вбрання.

— А як не звертати уваги на любу сестричку, яка заявляє, що я є її головною проблемою.

Умостивши Ваята зручніше, Пайпер уважно поглянула на

1 2 ... 38
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Усі жінки - відьми. Фатальне кохання», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Усі жінки - відьми. Фатальне кохання"