Книги Українською Мовою » 💛 Езотерика » Секрети мотивації 📚 - Українською

Читати книгу - "Секрети мотивації"

767
0
28.04.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Секрети мотивації" автора Уоллес Делоїс Уоттлз. Жанр книги: 💛 Езотерика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Секрети мотивації» була написана автором - Уоллес Делоїс Уоттлз, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Езотерика".
Поділитися книгою "Секрети мотивації" в соціальних мережах: 

Всі три легендарні книги про те, як стати багатим, здоровим і успішним — у цьому збірнику:
Наука про те, як розбагатіти
Наука про те, як бути здоровим
Наука про те, як бути великим

Секрети мотивації і наука про те, як мотивацію втілити в реальні досягнення. Просто, доступно і практично.
У сучасному адаптованому перекладі з англійської.
Уоллес Делоіс Уоттлз — засновник мотиваційної літератури, автор книжо, присвячених досягненню успіху. Його твори були популярні серед прихильників «Нової думки» та інших рухів, які пропагують самовдосконалення.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 66
Перейти на сторінку:
Уоллес Д. Уоттлз
СЕКРЕТИ МОТИВАЦІЇ

Переклад з англійської Юлії Шматько.


НАУКА ПРО ТЕ, ЯК РОЗБАГАТІТИ
ПЕРЕДМОВА

Ця книга виключно прагматична, а не філософська. Це практичний посібник, а не трактат з теоріями. Ця книга призначена для людей, які найбільш гостро потребують грошей, для тих, хто хоче спочатку розбагатіти, а потім вже філософствувати. Вона для тих, хто досі не знаходив ні часу, ні коштів, ні можливості заглибитися в вивчення метафізики, але хто хоче бачити результати і почати діяти на основі наукових висновків, не переймаючись у подробиці всіх тих процесів, за допомогою яких були зроблені ці самі висновки.

Ідея в тому, що читач має просто повірити у наведені тут основні твердження так само, як він вірить в закон електричного імпульсу, віднайдений такими авторитетними науковцями, як Марконі та Едісон. І завдяки цій вірі він доведе істинність цих тверджень, дотримуючись їх без страху і вагань. Кожна людина, яка буде дотримуватися наведених тут інструкцій, обов'язково розбагатіє, оскільки це все точна наука, тому невдача тут виключається. Однак, для тих, хто хоче все ж дослідити філософські теорії і тим самим забезпечити логічне підґрунтя для своєї віри, в мене є для вас ряд обґрунтувань.

Моністична теорія всесвіту (а саме, теорія, що Один — це Все, а Все — це Один, і що одна Субстанція проявляє себе у вигляді безлічі елементів матеріального світу) має індуїстське походження і ось уже протягом двохсот років впевнено завойовує мізки західного світу. Це основа всіх східних філософій, а також філософії Декарта, Спінози, Лейбніца, Шопенгауера, Гегеля і Емерсона.

Читачеві, який все ж таки вирішить розібратись в філософських основах, рекомендую почитати Гегеля і Емерсона; а ще «Вічні новини» Джона Джозефа Брауна (прекрасна книга, видана в Шотландії у 1889 році). Читач також може знайти щось корисне для себе у серії статей, написаних мною і опублікованих в журналі «Наутілус» (Холіоке, штат Массачусетс) навесні і влітку 1909 року під заголовком «Що є істина?»

При написанні цієї книги я перш за все намагався викладати матеріал чітко та простими словами, щоб все було максимально зрозуміло. До плану дій, викладеного тут, я прийшов на основі філософських висновків. Цей план був ретельно перевірений і пройшов випробування на практиці. І він дійсно працює. Якщо ви хочете знати, як я дійшов цих висновків, почитайте праці авторів, згаданих мною вище. Ну, а якщо ви хочете відразу отримувати результати їх філософій на практиці, просто прочитайте цю книгу і робіть безумовно так, як в ній написано.

Автор.

ГЛАВА I
Право бути багатим

Як би високо деякі не підносили бідність, факт залишається фактом: неможливо жити по-справжньому повним та успішним життям, якщо ти не багатий. Жодна людина не може піднятися до свого максимально можливого рівня у розвитку таланту або душі, якщо у неї немає грошей. Для того, щоб розкрити душу і розвинути талант, потрібно використовувати багато речей, а без грошей ці речі недоступні.

Людина розвиває розум, душу і тіло, використовуючи речі, а суспільство організовано так, що у людини повинні бути гроші, щоб стати володарем цих речей. Отже, основою прогресу для людини повинна бути наука про те, як стати багатим.

Метою всього життя є розвиток. І все живе має невід'ємне право на максимальний розвиток, якого воно здатне досягти.

Право людини на життя означає її право на вільне і необмежене використання всіх речей, які можуть бути необхідні їй для повного розумового, духовного і фізичного розвитку. Або, іншими словами, це її право бути багатим.

У цій книзі я не буду говорити про багатства у переносному сенсі. Бути по-справжньому багатим не означає просто радіти дрібницям. Жодна людина не повинна задовольнятися малим, якщо у неї є можливість використовувати і насолоджуватися великим. Метою Природи є розвиток і примноження життя. Кожна людина повинна мати в своєму розпорядженні все, що може розвинути її силу, елегантність, красу і багатство життя. Бути задоволеним дрібницями — грішно.

Людина, яка володіє всім необхідним, щоб жити повним життям, багата. Людина, у якої немає грошей, не може отримати від життя все, що хоче. Життя зробило настільки великий крок уперед і стало настільки багатогранним, що людям потрібна величезна кількість грошей, щоб хоч трохи наблизитися до поняття «жити на повну». Для кожної людини природно досягати піку свого розвитку. Бажання реалізувати вроджені здібності — це невід’ємна частина людської природи. Ми не можемо не хотіти стати кращою версією себе. Успіх стає нашою життєвою метою. Ви можете стати тим, ким хочете, тільки використовуючи необхідні для цього речі, а вільно їх використовувати ви зможете лише тоді, коли станете досить багатими, щоб купити їх. Тому розуміння науки про те, як розбагатіти, є найважливішим з усіх знань.

Немає нічого поганого в бажанні стати багатим. Прагнення до багатства — це дійсно прагнення до більш багатого, повного і благодатного життя. І це бажання варте похвали. Людина, яка не бажає жити в достатку, ненормальна. Людина, яка не бажає мати достатньо грошей, щоб купити все, що вона хоче, теж ненормальна.

Є три принципи, за якими ми живемо: ми живемо для тіла, ми живемо для розуму, ми живемо для душі. Жоден з них не кращий і не святіший за інший, всі вони однаково бажані, і ніщо з трьох — ні тіло, ні розум, ні душа — не може існувати повноцінно, якщо їх позбавити повного життя та самовираження. Неправильно і навіть неблагородно жити тільки для душі, відкидаючи розум або тіло. Але також неправильно жити тільки для розуму, відкидаючи тіло і душу.

1 2 ... 66
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Секрети мотивації», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Секрети мотивації"