Книги Українською Мовою » 💛 Поезія » І день як вимір нашого життя 📚 - Українською

Читати книгу - "І день як вимір нашого життя"

332
0
28.04.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "І день як вимір нашого життя" автора Олександр Васильович Афонін. Жанр книги: 💛 Поезія. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
І день як вимір нашого життя - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Поезія
Електронна книга українською мовою «І день як вимір нашого життя» була написана автором - Олександр Васильович Афонін, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Поезія".
Поділитися книгою "І день як вимір нашого життя" в соціальних мережах: 

У світі, мабуть, не існує людини, яка б не пам’ятала найщасливіших чи найтрагічніших днів свого життя. Але це лише окремі дні. Усі ж інші для більшості людей зливаються у суцільну строкату смугу за вікном рухомого потяга й нічим не відрізняються один від одного.
Проте існує дуже незначна когорта людей з особливим поетичним відчуттям світу, яким, мабуть, Всевишнім даровано талант і вміння робити «стоп-кадр» у суцільному потоці буття і наповнювати змістом кожен прожитий день. Вони, на відміну від багатьох, чують, як росте трава, як сміється сонячний літній ранок, як розмовляють під поривами осіннього вітру між собою дерева, як створюють у небі дивовижні образи хмари…
До цієї когорти належить і Олександр Афонін – громадський діяч і водночас людина з поетичною душею, для якого кожен день – це цілий Всесвіт, наповнений смислом, красою, любов’ю до життя, котрим він щедро ділиться зі своїми читачами.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 112
Перейти на сторінку:
Олександр Васильович Афонін
І день як вимір нашого життя

© О. В. Афонін, 2017

© В. М. Карасик, художнє оформлення, 2017

© Видавництво «Фоліо», марка серії, 2005

В’яже весна теплий день перевеслами…
«Зі зливи починається весна…»
Зі зливи починається весна… Потужної, як струмінь водограю. В свій перший день, мабуть, уже вона Нам обіцяє гарні урожаї. Змиває злива залишки зими, Несе землі і світові обнову. Із цим дощем оновлюємся й ми, Щоб жити і життю радіти знову. «В ночи капель не умолкает…»
В ночи капель не умолкает, Звенит размеренно в тиши. Со снегом вместе что-то тает Внутри измученной души… И, словно с отогретой почвы, От бурь и стужи заслонясь, Уже проклюнулся росточек, Что даст весной густую вязь Сомнений противоречивых И чувств прекрасных высоты, Творящих сладостное диво Из счастья, радости, мечты. «Пускаю сонце я по колу…»
Пускаю сонце я по колу. Нехай воно весь день сіяє І світ весняний, що довкола, Ще швидше квітне і буяє. То й швидше підуть за зимою Думки похмурі і невтішні. Ви ж – переймайтеся весною, І буде хай ваш день успішним! «Надвечір прилетів легенький вітер…»
Надвечір прилетів легенький вітер, Десь іздаля, мабуть, аж з-за Десни. І стало враз повітря соковитим, Із присмаком вже справжньої весни, Із ароматом терпким верболозу, Що весну супроводжує завжди, Й солодким, як діток маленьких сльози, Смаком краплинок талої води. І все в зірках шатро небес високих, Без краю і кінця, як і життя,
1 2 ... 112
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «І день як вимір нашого життя», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "І день як вимір нашого життя"