Книги Українською Мовою » 💙 Еротика » Полонянка для сина ватажка, Ерато Нуар 📚 - Українською

Читати книгу - "Полонянка для сина ватажка, Ерато Нуар"

2 210
1
26.09.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Полонянка для сина ватажка" автора Ерато Нуар. Жанр книги: 💙 Еротика / 💙 Еротичне фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Полонянка для сина ватажка, Ерато Нуар» була написана автором - Ерато Нуар, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Еротика / 💙 Еротичне фентезі".
Поділитися книгою "Полонянка для сина ватажка, Ерато Нуар" в соціальних мережах: 

Книга "Полонянка для сина ватажка" автора Ерато Нуар – це захоплююча подорож в епоху величних племен, страстей та незабутніх пригод. В цій книзі розкривається історія головного героя, який опиняється серед вигідливих сюжетів і бурхливих подій. Ця історія завоює ваші серця і залишить незабутнє враження.

Авторка Ерато Нуар – це талановитий письменник, яка здатна створювати живописні образи та захоплюючі сюжети. Її автобіографія – це історія успіху та самовираження через слово. Ерато Нуар здобула популярність завдяки своїм яскравим творам, які переносять читачів у світи пригод та страстей.

ReadUkrainianBooks.com – це вірний друг для всіх, хто цінує українську літературу та мову. Ми пропонуємо можливість безкоштовно читати книги українською мовою без реєстрації. Це не тільки можливість насолодитися чарівними творами, але і сприяє розвитку національної мови та культури.

Заходьте до захопливого світу "Полонянка для сина ватажка" на ReadUkrainianBooks.com та переконайтеся, що українська література – це скарб, який варто відкривати та ділитися з іншими. 📚🌄🇺🇦


Читати ще книги автора Ерато Нуар:
Смерть моя, життя моє, Ерато Нуар

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 99
Перейти на сторінку:
1

Друзі, багато з вас вже знають мене по нашим спільним книгам з Нідейлою Нельте. Перед вами моя власна творчість, буду рада вашій підтримці!

Ця книга російською мовою була бестселлером на багатьох сайтах. Зараз я вирішила долучитися до викладок українською. І ви зможете прочитати її безкоштовно в процесі переклада. Буду дуже рада, якщо вирішите допомогти у відточуванні мови)

УВАГА!!!


Перш ніж починати читати, будь ласка, ознайомтеся з анотацією та попередженням.

Головні герої НЕ люди, вони живуть у НЕ зовсім людському суспільстві. Автор НЕ обіцяє дотримання моралі та цнотливості.

Це ЕРОТИЧНА казка для тих, кому цікаво пофантазувати на делікатні теми. Герої – перевертні і схильні до інстинктів та поривів. Відносини у них специфічні, але й суспільство, в якому живуть – теж.

У книзі багато відвертих еротичних сцен! У книзі НЕМАЄ рожевих соплів!
Якщо ви не готові читати ДУЖЕ ВІДВЕРТУ еротику, краще не починайте.

ГЛАВА 1

Не знаю, як я опинилася на вулиці. Наче останні кілька годин – чи кілька днів? – просто стерлися з пам'яті. Прийшла до тями вже на перехресті, у свідомість вривалися крики:

– Облава! Пси! Рятуйтесь!

Навколо крутилося і кружляло, люди металися в різні боки, і я теж кудись побігла, нічого не тямлячи. Відчайдушно хотілося по-котячому залізти вгору, але звідкись я знала, що це вірна загибель. Пси вивчили наші звички, тому атакують зверху, прочісують усі будинки та вулиці. І я просто мчала, сподіваючись, що цього разу пронесе.

Пси господарі життя. У їх руках зосереджена влада, техніка, ресурси. Нас же давно вже відтіснили на задвірки, і, на мою думку, терплять виключно для того, щоб час від часу влаштовувати облави, бавлячись.

У горлі пересохло, очі вихоплювали фрагменти картин, виключно в пошуку, куди далі згорнути. Ноги втомилися, але поки що несли. Дивна тонка сукня під груди – не пригадаю, щоб раніше носила такі – заважала, доводилося її задирати і нестись, не роздумуючи.

– Облава! – кричали навколо на всі голоси, не перекриваючи, однак, гуркоту літмобілів.

Сьогодні пси взялися серйозно. Смутно згадалося, що начебто молодший син їхнього Вождя досяг віку ініціації.

Я різко загальмувала, коли попереду вулицею приземлилася одна з лютих машин. Кинулася назад, але звідти долинав такий самий рокіт. Рвонула у вузький прохід між будинками, майже проскочила, проте в останній момент вихід перекрила мускулиста постать у синій формі псової гвардії. Я позадкувала, обернулася – з того боку з’явилася ще одна.

Пси посміхалися, знаючи, що вже не виберуся. Я теж знала, але не могла не спробувати. Адреналін підштовхнув до божевілля: відштовхнувшись від землі, я вчепилася в якусь трубу і почала дертися вгору.

Найближчий з псів кинувся до мене, схопивши за щиколотку. Безсоромно зазирнув під сукню і потяг униз. Я відчайдушно чіплялася, але пальці розтулилися, і я впала прямо в обійми пса, причому поділ сукні виявився у мене на голові, а ноги разом з тонкими мереживними трусиками – на видноті в нальотчиків.

– Гарна, – констатував той, що мене тримав. – Беремо.

Вони ще й перебирають? Я відчайдушно засмикалася, але дві пари сильних рук заломили мої за спину, зав'язали рот ганчіркою і потягли до літмобіля.

На вулиці тривав бедлам, крики, тупіт ніг, що тікали і наздоганяли. Але все це ніби відійшло кудись далеко і вже не стосувалося мене. Спіймали. Спіймали! Не вирватися!

Конвоїри несподівано пригальмували. Я підняла очі, зустрівшись поглядом із хлопцем, що проходив повз.

Кіт. На мить здалося, він мені знайомий, зараз кинеться на допомогу. Я навіть зробила різкий рух, спробувавши вирватися. Але хлопець відвернувся і кинувся геть.

Мої конвоїри переглянулися, не вважаючи здобич гідною, один з них зневажливо сплюнув. Мене підтягли до літмобилю, що гудив, перевернули спиною до себе, підштовхнувши так, що довелося впиратися руками в дверцята. Один із конвоїрів одразу ж зв'язав їх шнурком.

– Обшук, – задоволено пояснив другий, хоча що можна сховати під цією сукнею, яка розліталася, просвічувалася? Втім, вони теж знали, що нічого. Бо обшукали б одразу.

Перший з конвоїрів провів руками по моїй шиї, стиснув долонями груди, притискаючись ззаду. Я спробувала лягнути його ногою.

– Якраз такі нам і потрібні, – запевнив другий, спритно застібаючи на моїх щиколотках ланцюг по розміру кроку. Одразу ж задер сукню, огладжуючи ноги, поки верхній продовжував м'яти груди та живіт. Я відчула пальці під трусиками, вони проникали глибоко, скрізь, де могли дістати.

– Чисто.

– Я зверху перевірив.

– Я краще перевіряю ще раз.

– І я.

Чоловіки, безумовно бавлячись, а не виконуючи обов'язок, помінялися місцями. Той, що був знизу, піднявся попереду мене, вивалив груди з і без того широкого декольте. Той, що ззаду, запустив руки під спідницю, розминаючи мою попку. Я засмикалася, намагаючись вирватися, але була зупинена чотирма долонями.

Навколо все миготіли обличчя, хтось кудись біг, я відчувала на собі погляди – або співчутливі, або полегшені. Було принизливо від того, що мене серед білого дня, на вулиці роздягають, облапують на очах у всіх. І водночас усередині наростало дивне, несподіване збудження. Ще трохи, і почну сама себе зневажати. Адже кажуть, між псами і котами, незважаючи на одвічну ворожнечу, дуже сильне сексуальне тяжіння.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 99
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Полонянка для сина ватажка, Ерато Нуар», після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки «Полонянка для сина ватажка, Ерато Нуар» жанру - 💙 Еротика / 💙 Еротичне фентезі:


Коментарі та відгуки (1) до книги "Полонянка для сина ватажка, Ерато Нуар"
Olka8586
Olka8586 19 серпня 2023 16:59

Дуже цікаво. Величезний плюс, що ж переклад українською. Відірватись від книги важко. Ви молодець.