Книги Українською Мовою » 💙 Еротика » Секс-сусід напрокат, Джулія Рейвен 📚 - Українською

Читати книгу - "Секс-сусід напрокат, Джулія Рейвен"

1 364
0
02.09.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Секс-сусід напрокат" автора Джулія Рейвен. Жанр книги: 💙 Еротика / 💛 Романтична еротика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Секс-сусід напрокат, Джулія Рейвен» була написана автором - Джулія Рейвен, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Еротика / 💛 Романтична еротика".
Поділитися книгою "Секс-сусід напрокат, Джулія Рейвен" в соціальних мережах: 

📖 Дозвольте вам зануритися в світ неймовірної сексуальної напруги та загадкових зустрічей у книзі "Секс-сусід напрокат" від автора Джулії Рейвен.

🔥 Зустріньте героя, який змушений зберігати таємницю від усього світу. Він - сексуальний, загадковий і неймовірно привабливий. Але що станеться, коли його сусідка дізнається про його потаємні фантазії?

🖋️ Джулія Рейвен - це автор, який вміє викликати гарячі почуття та збудження у своїх читачів. Її стиль наповнений сексуальною енергією і загадковістю.

🌟 На readukrainianbooks.com ви можете насолоджуватися цією захоплюючою книгою онлайн абсолютно безкоштовно і без реєстрації. Ми зібрали найкращі бестселери та найцікавіші книги світу, щоб ви мали можливість читати їх в будь-який час.

🌹 "Секс-сусід напрокат" - це захоплива історія про те, як секс може виявитися більшим, ніж просто фізичним задоволенням. Ця книга розкриє перед вами новий світ еротичних фантазій та почуттів.

Не втрачайте нагоди зануритися у цю захоплюючу подорож, яка розкриє перед вами таємниці сексуальної привабливості та почуттів. ⭐🔒


Читати інші цікаві книги цього автора українською мовою:
Читати книгу - "120 ударів на хвилину, Джулія Рейвен"
Читати книгу - "(не) Покірне Щастя, Джулія Рейвен"

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 76
Перейти на сторінку:
Глава 1

Таня

«Не бійся, я не зроблю тобі нічого поганого, — гарячий шепіт торкнувся вуха Емми. Мурашки розсипом пробіглися її збудженим тілом, а губи благали про продовження, — не зроблю… тільки якщо ти сама не проситимеш мене про подібне, — продовжив Річард, грубо пестячи її тіло, і вп'явся в пухкі вуста жадібним поцілунком».

— Тільки не це… ну ти серйозно? — важко зітхнувши, я з прикрістю відклала новенький любовний роман і прислухалася до диких криків за сусідньою стінкою. Знову цей нахабний бабник-Руслан влаштував імпровізовану оргію та вечірку у себе вдома.

А в мене сьогодні мав бути чудовий тихий вечір. З книгою мого улюбленого автора та келихом напівсухого, який я не так часто можу собі дозволити. Але тиждень був складним, студенти закривали хвости на сесії. Чоловік поїхав у чергове відрядження на вихідні, а я, як завжди, залишилася одна, віддано чекати на його повернення.

І все було б добре. Принаймні я так хотіла.

Але на жаль. 

Тихий незабутній вечір не вдався. Весь попередній гарний настрій випарувався примарним серпанком, варто було цьому кобелю за стіною повернутися з роботи. Знову шум, гам і хтиві крики легкодоступних дівчат. Навіть беруші не допомагали впоратися з цими аудіотортурами.

— Та скільки ж можна!

Келих з дорогим вином боягузливо задрижав, варто було сусідові включити на повну гучність попсову пісню і почати підспівувати її своїм зовсім не ніжним голоском.

— Господи, та він знущається! — гублячи залишки самовладання, я відкинула плед, яким була закутана майже до шиї, і швидко підскочила на ноги. От мерзотник. Зараз я йому влаштую! Задовбав.

Декілька швидких ковзань пальцем по екрану мобільного, і я вже вслухалася в довгі гудки на тій стороні телефону.

— Алло, поліція? Прошу вжити заходів, вже за північ, а мій сусід привів гостей і шумить не по-дитячому. Добре, дякую, чекаю.

До неможливості задоволена собою, я прислухалася до звуків у під'їзді. За десять хвилин усе закінчиться.

Давно треба було так зробити. Якщо сусід не розуміє по-доброму, співробітники правопорядку швидко навчать цього зухвальця манерам і правилам поведінки в багатоквартирному будинку. А то влаштував тут бордель. Мудак хтивий.

Буквально за сорок секунд у двері зателефонували. Hічого собі. Поліція? Невже так швидко? Оце я розумію сервіс.

Забувши накинути халат, я миттєво побігла зустрічати поліцейських в одній нічнушці. Милій, рожевій нічній сорочці з намальованим Пікачу на животі. Трохи невідповідна для мого віку, але мені вона дуже подобається.

Навіть не дивлячись у вічко, я відчинила двері і злегка очманіла від вигляду чоловіка навпроти. У горлі пересохло, дихати стало надто важко, шкіру полоскотав легкий протяг. Або справа в тьмяній лампочці в під'їзді, або це ефект перебродилого вина в моєму організмі, але поліцейський був як з американського блокбастера. Темна форма, кийок, наручники на поясі, окуляри. До речі, навіщо йому вночі сонцезахисні окуляри?

— Громадянка Воробйова? — спитав він замість привітання. — Попрошу на вихід.

І не давши мені можливості щось заперечити, ривком витяг мене в прохолодний під'їзд.

— П-почекайте, — затнулась, коли поліцейський мене не дуже ніжно розвернув спиною, — п-почекайте, я знаю свої права, — я спробувала зобразити хоча б подобу самозахисту. Що він собі дозволяє?

— Руки за голову, обличчям до стіни… — цей хрипкий голос. Такий знайомий. Де ж я його чула? У скронях шуміло, кров хлинула до голови, і думати стало ще важче. Все-таки алкоголь мені повністю протипоказаний. — Ви маєте право зберігати мовчання. Все, що ви скажете може і буде використано проти вас у суді...

Від шоку я навіть не розуміла в чому справа і що я порушила.

— Це помилка! Помилка! — закричала щосили. — Вам треба заарештувати мого сусіда. Я нічого не робила. Це все він. Чуєте який шум з його квартири…

— Ще одне слово, — холодний метал торкнувся моїх зап'ясть, і я опинилася повністю знерухомлена, — і я розціню вашу поведінку як опір під час затримання.

— Але… — свій обурений писк я проковтнула, варто було тільки відчути, як поліцейський міцно притиснувся до мене, а його величезні лапи почали безпардонно мене обмацувати. Груди, живіт, стегна… Ця нахабна тварина не пропустила жодного сантиметра мого тіла.

Господи, та що ж це робиться? Необачний здогад осяяв мене. Він не той, за кого себе видає. Перевертень у погонах, затримує дівчат і використовує їх, щоб… фу, ні, не хочу навіть думати про подібне.

Що ж робити? Що робити? Мамцю… У такому галасі мене навряд чи хтось почує, та й безглуздо кричати. Нахабний сусід надто зайнятий своєю вечіркою, третя квартира на майданчику пустує.

— Відпустіть, інакше я скаржитимуся, — просипіла здавлено.

Але поліцейському все було байдуже. Він тільки задоволено гмикнув і продовжив мене мацати, ні на мить не зупиняючись. Дивне почуття охопило мене. Ситуація страшна, аж до чортиків лякає, але я… збудилася? Мов від гарячого жіночого роману, який я сьогодні почала читати.

Господи, я точно хвора збоченка. Нетвереза хвора збоченка.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 76
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Секс-сусід напрокат, Джулія Рейвен», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Секс-сусід напрокат, Джулія Рейвен"