Книги Українською Мовою » 💛 Романтична еротика » Ангел для боса, Джулія Рейвен, Марісса Вольф 📚 - Українською

Читати книгу - "Ангел для боса, Джулія Рейвен, Марісса Вольф"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Ангел для боса" автора Джулія Рейвен, Марісса Вольф. Жанр книги: 💛 Романтична еротика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Ангел для боса, Джулія Рейвен, Марісса Вольф» була написана автором - Джулія Рейвен, Марісса Вольф, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Романтична еротика".
Поділитися книгою "Ангел для боса, Джулія Рейвен, Марісса Вольф" в соціальних мережах: 

📚 "Ангел для боса" - захоплива романтична історія від талановитих авторів Джулії Рейвен і Марісси Вольф. Ця книга прокладає шлях від загадкових зустрічей до вогняного кохання, залишаючи читача в захваті.

😇 Головний герой - Альона, ангел, що випадково потрапляє у світ земний і стикається з босом великої компанії, Джорданом. Її безупинна доброта та бажання допомагати вносять несподівані зміни у життя Джордана. Ця історія - про зустріч добра та закоханості, яка перетинає межі двох світів.

🖋️ Джулія Рейвен та Марісса Вольф - дует письменниць, який дарує світу неймовірні історії. Об'єднані талантом, вони створюють роботи, які завойовують серця читачів своєю емоційністю та глибиною.

🌐 ReadUkrainianBooks.com - унікальний ресурс, де ви зможете насолоджуватися читанням найкращих книг світу та вітчизняних авторів абсолютно безкоштовно. Це майданчик для розвитку літературності та української мови.

🌍 Чому важливо читати українською? Мова - це не тільки спосіб спілкування, але і важливий аспект культурного розвитку. Читання українською - це підтримка власної мови та внесок у збереження національної ідентичності.

📘 "Ангел для боса" - це книга, яка відкриває світ кохання та взаєморозуміння. Насолоджуйтеся цією неперевершеною історією на ReadUkrainianBooks.com - де кожна книга - це нова пригода, а кожен знак - крок до розширення світогляду. 📖💖


Читати ще книги автора Джулії Рейвен:


Читати ще книги автора Марісси Вольф:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Розділ 1

Ангеліна

Корпоратив будівельної компанії, в якій я працюю, у самому розпалі.

Ну, як працюю, це мій перший день. Тільки встигла вранці скласти останню співбесіду, як мене схвалили і запросили відзначити ювілей компанії, що відбуватиметься в модному ресторані. Я навіть свого шефа ще не бачила. Усі завдання і тести проводив суворий ейчар.

Крім мене було ще щонайменше двадцять кандидатів на цю посаду. Вчорашня випускниця архітектурного факультету, я й подумати не могла, що мене візьмуть помічницею генерального директора. Напевно, пощастило.

Без грошей, без хлопця, на орендованій квартирі, мені ця робота потрібна як ковток свіжого повітря і нових можливостей. Триматимуся за неї зубами і руками і доведу, що я справді гідний фахівець.

Потягуючи апельсиновий сік, я рахую хвилини до закінчення корпоративу. Очікувала, що буде трохи інакше.

Обводжу ресторан поглядом. П'яні тіла розкуто рухаються в такт якійсь попсовій музиці, рухи починають набувати вульгарного характеру, деякі парочки без сорому цілуються на публіці.

Хочу додому.

— Ти Ангеліна, здається? Новенька секретарка? — до мене за столик несподівано підсаджується дівчина з яскраво-рожевими хвостиками. У білій блузці та короткій спідниці вона нагадує героїню аніме, але аж ніяк не працівника такої серйозної фірми. Чи тут дрес-код не працює?

Я намагаюся непомітно підтягнути рукава вище на закритій вечірній сукні, знімаю фатинові рукавички, ховаю в клатч.

І навіщо я так вирядилася? Хотіла справити враження серйозної людини, але вийшло як завжди.

— Так, а ти...? — ніяково запинаюся.

— Я Оля, з айті-відділу, — простягає мені руку для потиску. — Дуже приємно.

— І мені.

— Ти чого сумуєш? Не знайомишся ні з ким?

—  Та я й не встигла, якщо чесно, — натягую збентежену посмішку.

Насправді я спеціально ховаюся в дальньому кутку ресторану, бо не люблю такі галасливі вечірки і зайву увагу. Я інтроверт до кінчиків пальців, і найкращий відпочинок для мене - це вечір із книжкою та чаєм, а не ось це ось усе.

— Значить, ми це зараз виправимо! — Оля різко тягне мене з собою. — Я тебе всім представлю.

Я ледь встигаю за нею, плутаючись ногами в подолі своєї сукні. Високі підбори теж заважають нормально рухатися.

І якого біса я одягла такі незручні? Ще й останні гроші витратила, щоб купити туфлі.

— У тебе таке розкішне вбрання! — на противагу моїм думкам робить мені комплімент Оля, перекрикуючи музику. — Ти як дівчина з ретро-фільмів, — ну такий собі комплімент, враховуючи, що на корпоративі я одна така. Усі нормальні люди одягнулися, як їм зручно.

Ми піднімаємося на другий поверх і зупиняємося біля компанії хлопців і дівчат, які вже добре випили.

— Так, народ, хвилинку уваги, — Оля плескає в долоні, змушуючи галасливу компанію подивитися на нас. — Знайомтеся, це Ангеліна, нова помічниця самого Яворовського... — вона показує пальцем угору, натякаючи на вище начальство.

— Ого, така молоденька, — мене оглядає з ніг до голови хлопець, що стоїть поруч. — Ти по блату чи що, потрапила на роботу?

—Що? Ем... ні, — відповідаю швидко. Який ще блат із моїми-то можливостями?!

— Ага, звісно, ні, — незнайомець мені не вірить. — До Яворського складно потрапити у фірму без зв'язків. Тобі хоч двадцять є?

— Мені двадцять три, — ніяковію ще більше. Чому він до мене причепився?

Нервно смикаю ремінець клатча і розумію, що хочу додому в цю ж секунду. Досить мені вже нових знайомств.

— Значить, Яворський зраджує своїм смакам? — хлопець ніяк не вгамовується. — Раніше на цю посаду він віддавав перевагу жінкам бальзаківського віку і з досвідом...

— Кириле, годі бентежити Ангеліну, — Оля перебиває нахабу і саджає мене біля себе на диванчик. — Краще наливай. За знайомство.

— Ой, а я не п'ю, — намагаюся попередити нову знайому, але мене вже ніхто не чує.

Розпочату пляшку Єгермейстера блискавично розливають по келихах. Кирило, як досвідчений бармен, кидає кілька кубиків льоду, крапельку енергетика, сік лимона і простягає мені цей вбивчий коктейль.

— За знайомство. До дна.

Я розгублено вагаюся. Пити не хочеться, але й почуватися білою вороною в новій компанії теж.

Як там каже діловий етикет? Не можна відмовлятися, якщо пропонують аперитив...

Навіщо відразу псувати думку про себе, та й від одного келиха зі мною точно нічого не станеться. Посиджу ще трохи і викличу таксі. Досить із мене вже корпоративу. Завтра рано вставати.

Оля цокається зі мною келихами.

Я затуляю ніс і одним махом випиваю міцний трав'яний напій. Однак кашель швидко втихомирює мій сміливий порив, і я різко ставлю келих, притискаючи тильний бік долоні до рота. Мружуся, ледь стримуючи сльози, це мені майже вдається.

Проморгавшись, я гашу відгомони нападу кашлю, шумно втягнувши носом повітря.

Голова злегка паморочиться, горло саднить від палючої рідини.

Але повністю прийти до тями я не встигаю.

— Між першою і другою перерва невелика, — Кирило простягає мені наступний повний келих.

— Дякую, але я не хочу, — несміливо бурмочу, але зважаючи на загальний осуд, все ж випиваю міцний коктейль. Закушую простягнутою мені часточкою лимона і видихаю.

Цей раз проходить легше. Ніяких сліз і кашлю.

Третій келих входить у мій організм, як у суху землю. А цей єгермейстер не такий уже й противний. Або я просто розсмакувала смак алкоголю.

Здається, так люди й спиваються.

Усі наступні келихи я не дуже й пам'ятаю. І скільки їх було взагалі теж...

Алкоголь біжить по венах, настрій миттєво поліпшується, і я почуваюся впевненіше. Навіть намагаюся жартувати, придумуючи на ходу анекдоти й веселі історії. І заливисто регочу, дивлячись на імпровізовані стендапи хлопців.

— А ти, виявляється, зовсім не душнила, — різко резюмує Кирило і простягає мені свій фірмовий коктейль. — Наша людина.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Ангел для боса, Джулія Рейвен, Марісса Вольф», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Ангел для боса, Джулія Рейвен, Марісса Вольф"