Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Все одно ти будеш мій, Джейн Лоурен 📚 - Українською

Читати книгу - "Все одно ти будеш мій, Джейн Лоурен"

394
0
30.09.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Все одно ти будеш мій" автора Джейн Лоурен. Жанр книги: 💛 Любовні романи. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Все одно ти будеш мій, Джейн Лоурен» була написана автором - Джейн Лоурен, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи".
Поділитися книгою "Все одно ти будеш мій, Джейн Лоурен" в соціальних мережах: 
Герої цієї книги зовсім різні: вона - дівчина-скромність, а він - впертий і досить впевнений у собі хлопець, який не вірить у кохання. Вони зустрічаються зовсім випадково і в них зразу з'являються іскри симпатії одне до одного.
Чи зможе вона закохати його у себе? Чи будуть герої разом та які неприємності чекають на них?..


Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 128
Перейти на сторінку:
Пролог

Деяке попередження від автора!

Перш ніж критикувати історію, прочитайте її до кінця, адже це моя перша книга і вона спочатку може виявитися дуже "банальною". Я з цим погоджуюсь, адже я почала писати її у 13 років! Але якщо ви прочитаєте трохи далі, то впевнена, ваша думка зміниться!
Приємного читання♡

***

- Аніка! Скільки можна спати? Прокидайся уже! Чи ти знову хочеш запізнитися на пари? - сказала жінка близько сорока років з довгим білим волоссям.

- Мамуль, ну ще п'ять хвилин. Будь ласка. Я вже прокидаюсь...

- Ніяких "п'ять хвилин"! Вставай швидко, вмивайся і спускайся на сніданок. Ми тебе чекаємо. - після цих слів жінка вийшла з кімнати, а молода дівчина почала повільно підійматись з ліжка.

Знайомтесь, ця дівчина наша головна героїня - Аніка Айлен. Їй 19 років, і вона вчиться у юридичному коледжі на факультеті права. Дівчина досить красива: у неї довге русяве волосся, великі каро-зелені очі та непогана фігура, за якою вона постійно доглядає. З цього опису можна зрозуміти те, що Аніка одна з найпривабливіших і найпопулярніших дівчат у коледжі. І вона завжди знає чого хоче.

POV Annika

Як тільки моя мама вкотре мене розбудила, я вирішила не гаяти часу і, ліниво потягнувшись, пішла в душ. Прохолодна вода допомогла мені прокинутись остаточно і після всіх ранкових процедур, почала одягатись. Я ніколи не зациклювалась на одязі, тому сьогодні зупинилася на легкому білому платті та білих балетках, які перші потрапили в очі. Люблю природність у всьому і особливо в макіяжі. Я накрутила легенькі локони, намалювала очі своєю маскарою і нанесла блиск на губи, а згодом спустилась до батьків на сніданок....


Любі читачі, не забувайте про зірочки і коментарі. Це дуже цінно для рейтингу книги і для авторки. Дякую!

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 128
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Все одно ти будеш мій, Джейн Лоурен», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Все одно ти будеш мій, Джейн Лоурен"