Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Няня для дочки чемпіона, Тая Смоленська 📚 - Українською

Читати книгу - "Няня для дочки чемпіона, Тая Смоленська"

1 193
0
30.09.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Няня для дочки чемпіона" автора Тая Смоленська. Жанр книги: 💛 Любовні романи / 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Няня для дочки чемпіона, Тая Смоленська» була написана автором - Тая Смоленська, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи / 💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Няня для дочки чемпіона, Тая Смоленська" в соціальних мережах: 
Вирушаючи з хлопцем на відпочинок, я ніяк не очікую, що коханий зрадить мені і віддасть в руки таємничого і лякаючого незнайомця. Я чекаю від нього чого завгодно, але вже точно не дивного питання:
- З дітьми ладнаєш?
Злякано киваю у відповідь, скоса поглядаючи на вікна і плануючи свою втечу.
- Прекрасно. Завтра мій юрист підготує всі документи. У тому числі договір про нерозголошення. Хоч словом проговоришся комусь - повернешся туди, звідки тебе забрав. Зрозуміла?
- Так, - відавлюю з себе, все ще не розуміючи про що йдеться.
- Дитяча кімната праворуч.
- Яка дитяча?
- Ти слухаєш про що я тобі кажу? Моїй доньці потрібна тимчасова няня. І у тебе є шанс підзаробити трохи грошей на зворотний квиток, - криво посміхнувся він, дивлячись на мене колючим поглядом.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 39
Перейти на сторінку:
Глава 1. Вікторія

Ця ніч не обійдеться без неприємностей - я зрозуміла це в той момент, коли ми переступили поріг чергового казино.

Це місце кардинально відрізнялося від того, де Стас тільки що програв всю готівку.

Тут приймалися ставки у вигляді акцій компаній, дорогих тачок, ювелірних прикрас і всього, що представляло цінність.

І клієнти тут теж були іншими.

 Стас зайняв місце за картковим столом і з поважним виглядом кинув на середину ключі від своєї спортивної тачки.

 - Ставки зроблені. Ставок більше немає.

Я рвано вдихнула і прикрила повіки. Програє ж. Але звертатися його до розсудливості я зневірилася ще дві години тому, коли він помчав знімати з карти останні гроші.

Насправді Стас хороший хлопець. Наше знайомство нагадувало казку. Я, немов Попелюшка, в сукні й туфлях подруги проникла на вечірку багатіїв. Там виступала моя улюблена група, і упустити такий шанс побачити їх зблизька я не могла.

Стас підійшов до мене на танцполі, спочатку ми разом рухалися в такт музиці, потім перемістилися до бару. Він підвіз мене до будинку - до слова, адресу я назвала липову, так як я згоріла б від сорому, якби він побачив, де я живу, - і запросив на побачення.

Він був цікавим , щедрим і добрим. На другому побаченні купив мені новенький телефон замість старенького «китайця». Водив мене в шикарні ресторани, показав іншу сторону життя, а через місяць запропонував разом десь відпочити.

Я боялася закрити очі і прокинутися. Хіба існують ще такі чоловіки? Хіба могло мені так повезти? Зазвичай ті, хто вився навколо мене, навіть на вечерю скупилися. Їм би відразу «до справи» перейти.

Але навіть у принців бувають недоліки. Цей, наприклад, не міг вчасно зупинитися. І тепер програв не тільки всі свої гроші, але і перстень з брюликом, тачку і годинник дорогої марки.

 Нарешті у нього не залишилося нічого, що можна було віддати в якості ставки, і я піднялася зі свого місця, готова якнайшвидше покинути цей сумнівний заклад. Але слова Стаса змусили мене прирости до підлоги і засумніватися в його тверезості.

 - Я ставлю її. Якщо програю, можете забирати. На ніч або назавжди - плювати.

За гральним столом запанувала тиша. Я ошелешено подивилася на Стаса, не розуміючи, жартує він чи ні. 
 
Нарешті мені вдалося повернути собі голос. 
 
- Ну все. З мене досить. Ти можеш хоч труси свої поставити, а я не яка-небудь річ, щоб на мене грали. 
 
А сама подумки прикидаю, чи вистачить мені грошей на зворотний квиток. 

Я розвертаюся, щоб покинути це чортове місце, але на моє плече опускається важка долоня вишибали. І його красномовний погляд дає зрозуміти, що просто так мене звідси не випустять. 
 
Живіт стягнуло в тугий вузол. Дихати стало важко. 
 
- Та сядь ти, - шипить Стас, смикаючи мене. 
 
Ноги мене погано слухаються, від страху тремтять коліна, і я без сил падаю назад на стілець. 
 
- Батько прикінчить мене, якщо дізнається, що я все програв. Не мерехти перед очима, у мене все на мазі. Я розкусив їх стратегію гри, зараз відіграюся. Від тебе потрібно тільки мовчати, - шепоче мені на вухо. 
 
І від його слів по тілу проходить неприємний озноб. Тому що ні чорта він не відіграється. 
 
- Стасе, давай просто підемо. Вони професіонали, ти що, не бачиш? - молю його. 
 
- Ти зараз в мені сумніваєшся, так, чи що? Сиди і мовчи, - наказав мені, а потім вже звернувся до чоловіків за столом: - Ну так що, приймаєте ставку? 
 
Напруга скувала мене. Я злякано обвела поглядом кожного з них. І жоден  не викликав довіри. Такі не відпустять. Подумки молилася, щоб нас зі Стасом виперли звідси за такі пропозиції. Нехай і зі скандалом і бійкою. 
 
Раптово тиша за столом перервалася гучним сміхом. Я навіть підстрибнула на стільці.
 
- Ти що, думаєш, ми не в змозі собі бабу на ніч знайти, малюк? - звернувся до нього трохи повненький чоловік в діловому костюмі. 
 
Йому десь під п'ятдесят. І його явно потішили слова Стаса. 
 
- Надто вже дорого ти її оцінив. Або вона вміє щось таке, про що інші навіть не знають? 
 
Він відверто знущався над ним. Але Стас цього впритул не помічав. 
 
- Нам не потрібні проблеми, а твоя дівка може завтра побігти в поліцію або роздути скандал у репортерів, - каже другий, хитаючи головою. - Хоча вона у тебе вогонь. Не шкода з такою ділитися? 
 
Стас з силою стискає кулаки. Мені ж стає легше. Ну хоч хтось тут ще в стані тверезо мислити. 
 
- Вона родом з якоїсь діри. Батька немає, мати прибиральниця. Так що проблем не виникне. Її навіть не кинуться шукати. Так як - грати будемо? 
 
Слова Стаса боляче б'ють мене в саме серце. Мене починає нудити. Від образи душать сльози. 
 
- Я пас, - каже товстун. 
 
Стас злиться. 
 
- Твоя ципочка, звичайно, хороша, але мене вдома дружина чекає. І якщо я припруся з твоєї красунею, боюся, мене навіть за поріг не пустять, - ірже другий. 
 
Я зацьковано дивлюся на третього. У нього неприємна зовнішність і липкий погляд. Від того, як він оцінююче проходиться по моєму тілу, мене пробиває холодний піт. 
 
Він виграв тачку Стаса. Причому так вміло, що ніхто не зрозумів, як це сталося. І я більш ніж впевнена, що йому не складе труднощів повторити це знову. 
 
- А я, мабуть, зіграю, - вимовляє він, і у мене серце пропускає удар. 

Це погано. Це дуже погано! 
 
- Клас, тоді поїхали, - радіє, немов дитина, Стас, поки я ковтаю ротом повітря.
 
- Може, хтось ще хоче зіграти з нами, якраз звільнилося два місця? - з насмішкою вимовляє незнайомець, не відриваючи від мене погляду. - А то якось навіть і нецікаво. Відчуття, ніби я збираюся відібрати цукерку в дитини, - негарно сміється він. 
 
 - Я не проти зіграти, - доноситься з-за спини низький чоловічий голос з  акцентом. 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 39
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Няня для дочки чемпіона, Тая Смоленська», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Няня для дочки чемпіона, Тая Смоленська"