Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Кращий друг мого чоловіка, Тая Смоленська 📚 - Українською

Читати книгу - "Кращий друг мого чоловіка, Тая Смоленська"

462
0
19.12.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Кращий друг мого чоловіка" автора Тая Смоленська. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Кращий друг мого чоловіка, Тая Смоленська» була написана автором - Тая Смоленська, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Кращий друг мого чоловіка, Тая Смоленська" в соціальних мережах: 

Шукайте справжню магію в цій незабутній книзі від талановитої авторки Таї Смоленської! 😊

Про книгу: 🌟 У захоплюючому романі "Кращий друг мого чоловіка" вас чекає непередбачувана історія кохання, заворожуючі персонажі та несподівані повороти подій. Однак, головним таємницею книги є саме виявлення себе, в пошуку та розумінні власних почуттів.

🌈 Головний герой: Ірина, сучасна жінка, що зіткнулася зі складним вибором між обов'язками та справжньою любов'ю. Її сильний характер та внутрішній конфлікт зачаровують читача, переносячи його у вир реальних почуттів та розчарувань.

🖋 Про автора: Таї Смоленська - це не лише ім'я, але й талановита особистість, яка вміло вплітає в свої твори відблиски власного досвіду та неймовірну емоційність. Її слова - це як ключі до світу, де кожна історія - це новий світ, що чекає на свого читача.

🌐 ReadUkrainianBooks.com: Відкрийте для себе безмежний світ літературних шедеврів на ReadUkrainianBooks.com! 🌍 На нашому сайті ви можете безкоштовно та без реєстрації насолоджуватися бестселерами та найкращими творами світової літератури українською мовою. Читання українською - це не тільки розвага, але і важлива частина нашої культури та мови. 📖✨

🇺🇦 Читайте українською, підтримуйте розвиток! 🇺🇦 Це не лише захоплення, але й важливий крок до збереження та розвитку мови та культури.

Не пропустіть шанс зануритися у світ почуттів разом із "Кращим другом мого чоловіка". Завітайте на ReadUkrainianBooks.com та відкрийте для себе нові горизонти у світі слова та відчуттів! 🌺💫


Читати ще книги автора Таї Смоленської:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 101
Перейти на сторінку:
Пролог

Телефон у кишені завібрував прямо під час наради. Генерал щось говорив, вичитував ледарів, нічого нового. Все як завжди. Я дістаю телефон із кишені і хмурюся. Дзвонить Оля. Від неї півроку ніяких звісток не було, у грудях занило  від спогадів, але я заштовхнув глибше це почуття і скинув дзвінок, проте Оля знову набирає.

Погане передчуття засмоктало під ложечкою. Добре, що я стою поруч із виходом і можу непомітно прослизнути до коридора. Приймаю виклик і квапливо, без вітань попереджаю:

- Оль, у мене нарада, щось термінове?

Серце завмирає, коли чую її важкий подих і здавлений схлип.

- Максиме, ти можеш приїхати? Будь ласка, мені так страшно! – жалібним голосом вимовляє вона, і я одразу напружуюсь.

- Що трапилося? Ти де? Іван знову за старе взявся?

Потім розумію, що її колишній чоловік, а за сумісництвом колись мій найкращий друг, зараз на тій самій нараді, що й я. Ми працюємо в одному відділі. Тому справа точно не в ньому. Тоді у чому?

- Оля! - Я починаю нервувати. Коли в Олі неприємності, я чомусь завжди нервую. Хоча не повинен.

- Я в пологовому будинку, Максиме, - здавлено і зовсім тихо повідомляє вона.

- Який пологовий будинок? Що ти там взагалі робиш? – Не розумію, що відбувається, але десь у голові вже формуються припущення.

- Буду народжувати.

- Вибач що? - Напрягаюся, намагаючись зрозуміти, мені почулося або вона серйозно зараз.

- Малюкові ще рано з'являтися на світ, Максиме. А в мене температура третій день під сорок, лікарі прийняли рішення про екстрений кесарів розтин, - плутано затараторила вона.- Будь ласка, я тебе більше ні про що ніколи не попрошу, просто приїдь про всяк випадок, можеш навіть не заходити. Просто для підстрахування. Коли дізнаєшся, що я народила і з нами з дитиною все гаразд, можеш поїхати. Я боюся, що з малюком щось трапиться і потрібно буде підписати дозвіл на термінову операцію або транспортування, а я буду непритомна.

Я ковтаю. Прикриваю повіки. Стримую свій гнів.

- Олю, яка дитина? Ми ж з тобою вдвох прийняли рішення, що дитина нам не потрібна, – мій голос звучить жорстко і грубо в цій ситуації, але це якийсь абсурд.

– Нам – ні. А мені потрібна, Максиме. Дуже потрібна, – її слова просякнуті страхом та гіркотою. - Я клянуся, я б тебе ніколи не потурбувала, якби не це. Мені так страшно ніколи не було.

- Який пологовий будинок? – сухо цікавлюся я, поки що зовсім не розумію, що робитиму з цим усім.

– П'ятий.

- Я їду.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 101
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Кращий друг мого чоловіка, Тая Смоленська», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Кращий друг мого чоловіка, Тая Смоленська"