Книги Українською Мовою » 💙 Еротика » Гарячий незнайомець, Аріна Вільде 📚 - Українською

Читати книгу - "Гарячий незнайомець, Аріна Вільде"

1 656
0
30.09.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Гарячий незнайомець" автора Аріна Вільде. Жанр книги: 💙 Еротика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Гарячий незнайомець, Аріна Вільде» була написана автором - Аріна Вільде, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Еротика".
Поділитися книгою "Гарячий незнайомець, Аріна Вільде" в соціальних мережах: 
Напередодні Нового року я дізнаюся, що мій хлопець одружений. Куди вже гірше, правда? А що якщо я скажу вам, що в мій дім пробрався напівголий незнайомець і в момент самооборони в квартиру ввалюється вся моя божевільна сімейка і приймає грабіжника за мого нареченого?
Схоже, ці новорічні свята я запам'ятаю на все життя!
А як ви провели свій Новий рік?

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 50
Перейти на сторінку:
Глава 1

- А ось і ти, крихітко, - мене хапають за талію і притискають спиною до твердого мускулистого торсу, тільки-но я проходжу в квартиру і скидаю на підлогу верхній одяг.  - Ти готова до подарунка, який для тебе приготував Санта?  Він прямо під моїми шортами і дуже за тобою скучив, - чоловік треться об мене та проводить руками по талії, а до мене нарешті доходить, що це не мій хлопець.  Незнайомець на голову вище нього, а ще набагато ширше в плечах.  І пахне від нього зовсім інакше.

Я завмираю від страху, в горлі застряє німий крик.  Так і знала, що після покупки квартири треба було відразу ж поміняти всі замки.  Серце починає битися як у загнаної лані, а в голові пульсує лише одна думка: до мене пробрався ґвалтівник.  Або ж злодій.  Або Вбивця.  Або злодій-вбивця-ґвалтівник в одному флаконі і я не доживу до нового року!

 - Чорт, крихітко, у тебе, здається, груди стали більше, - у нього гарний низький хрипкий голос і я не розумію якого біса він «підробляє» насильником, якщо зміг би звести з розуму будь-яку дівчину?  Хоча, хто їх розбере цих збоченців ?!

Пальці незнайомця безцеремонно мацають мої груди через светер і я нарешті відмираю.  Десь тут має бути бейсбольна бита, знайти б її в напівтемряві.  Я нахиляюся трохи вперед, чоловік же розцінює це по-своєму, хапає мене за стегна, притискається  пахом до моєї дупки, імітуючи рухи сексу.  Господи, це ж петтінг-насильство!

 Головне не піддаватися паніці.  Глибоко дихати і тверезо мислити.  Незнайомець встигає зробити лише кілька рухів, коли я намацую щось тверде на полиці, не бита, але теж зійде, різко розвертаюся і в темряві кричу що є сили:

 - А ну, відійшов від мене, бридкий збоченець, а то всі  пальці повиламую і горішки твої відіб'ю!

 У кімнаті запанувала тиша, а потім здивоване:

 - Ти хто?

 - А ти хто?  - верещу я, підстрибуючи на місці і готова в будь-який момент кинутися на захист своєї жіночої честі.

 - Я - Санта.

 - Хах, а я кровожерливий убивця!  Так що, якщо не хочеш, щоб я порнула тебе ножем, вивернула навиворіт всі твої кишки і скормила їх бездомним собакам - вимітайся з моєї квартири.  І це не жарти, у мене ніж в руці!

Божечки мої, не знала що можу бути такою погрозливою!  Адреналін в крові вирував, викликаючи в мені несподіваний приплив сил і я готова була навіть застрибнути на стіну, аби врятуватися від монстра в темряві!

Тиша, коротке клацання вимикача і кімнату заливає яскравим світлом.  Я витріщаюся на напівголого міцно складеного мужика в безглуздій шапочці Санти і в одних червоних труселях, під якими явно проступає доказ його збудження.  Він розглядає мене у відповідь, в його очах подив, а з лиця сповзає нахабна посмішка. А ще я помічаю на стільці позаду нього кобуру з пістолетом і вся моя сміливість швидко випаровується.  На щастя, незнайомець не поспішає нападати на мене і втілювати свої злодійські штучки в реальність, переводить здивований погляд на мою загрозливо спрямовану в його сторону руку, в якій я міцно стискаю ... штуку з секс-шопу?

 - Ох, чорт!  - відкидаю цю мерзенну штуку за спину, залишаючись повністю беззбройною.  Мої подруги вирішили пожартувати наді мною і кур'єр буквально сьогодні вранці ввалився в квартиру з великою подарунковою коробкою в якій було ЦЕ.  Напевно, я залишила його на полиці.  А ось бейсбольної бити ніде не видно.

 - Попереджаю, я буду голосно кричати, стіни у нас тонкі, сусіди почують і викличуть поліцію.

 - Спокійно, я здаюся, здаюся, - незнайомець піднімає перед собою долоні і починає голосно сміятися.

Він псих.  Безперечно.  Потрібно бігти поки не пізно.  Я хапаюся за ручку вхідних дверей, смикаю, але не встигаю зробити й кроку за поріг.  Чоловік хапає мене за передпліччя, повертає до себе обличчям і я практично впечатуюся носом в його оголений накачаний торс.

 - А де Аня?  Ти її подруга, так?  Прокляття, прости що так вийшло, я думав моя наречена повернулася додому.

 - Ем-м, якщо ви намагаєтеся заговорити мені зуби, то нічого не вийде, містер я-уриваюся-до-беззахисних-жінок-і-трахаю-їх-своїм-великим-членом.

 - Мені дуже лестить що ти по-достоїнству оцінила розміри мого члена, але я збирався влаштувати сюрприз своїй нареченій, так що не могла б ти погуляти десь годинку-другу, а то і взагалі піти до себе?

 Я збираюся відповісти щось колюче, збираюся закричати на все горло, благаючи про допомогу, але не встигаю.  Вхідні двері різко відчиняються, являючи перед моїми очима мою сім'ю у повному складі, а їм - мене і напівголого насильника в двозначній позі.

 Боже, спаси моїх рідних від цього ненормального!

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 50
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Гарячий незнайомець, Аріна Вільде», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Гарячий незнайомець, Аріна Вільде"