Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Пір'їнка, Міа Натан 📚 - Українською

Читати книгу - "Пір'їнка, Міа Натан"

779
0
02.10.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Пір'їнка" автора Міа Натан. Жанр книги: 💛 Любовні романи / 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Пір'їнка, Міа Натан» була написана автором - Міа Натан, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи / 💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Пір'їнка, Міа Натан" в соціальних мережах: 
Спочатку я сама не зрозуміла, що зробила. Мене буквально захлеснуло такими сильними емоціями, яких я не відчувала ніколи в житті. Я наче опинилася у геть іншій реальності! Реальності, де по венах біжить не кров, а чисте стовідсоткове бажання впереміш з коктейлем “Секс на пляжі”. Й це кляте бажання змусило мене не просто торкнутися його вуст… а буквально смакувати їх, як вишуканий французький десерт. Я просто не могла зупинитися.
Мене зупинили його сильні руки. Він взяв мене за плечі та відсторонив від себе. Добре, що не просто відштовхнув!
— Не треба так робити, — спокійно сказав Артем.
На мене наче відро крижаної води вилили. Потім відразу вдарило теплом в обличчя. Боже, яка я дурепа! Що я роблю?!

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 74
Перейти на сторінку:
Глава 1.

   Ну, от знову! 

   Я абсолютно безсоромно витріщаюсь на нього.

   Причаївшись біля вікна на другому поверсі та заховавшись за фіранкою, я почуваюся у відносній безпеці. Сьогодні мені щастить — він стоїть прямо перед вікном і ніхто не закриває його від моїх таких спраглих, можливо трохи нахабних очей. 

   Я знаю, що мені не треба так, не можна. Він — заборонений; абсолютне, цілковите, тотальне ТАБУ! Але… Що я можу зробити?! Ця білосніжна сорочка на широких міцних плечах не відпускає мене. Сьогодні  сонце на все небо і від неї просто йде сяйво. 

   А ще цей клятий клинчик на його потилиці. От чому у всіх інших чоловіків волосся на потилиці росте просто прямо, а у нього таким чарівним трикутним клинчиком? Здається, вічно можу розглядати його. 

    У більшості випадків я мушу задовольнятися тим, що розглядаю Артема зі спини. У нього ідеальний зад! (Я зараз про вигляд ззаду, зокрема про спину,  якщо що. Вона просто створена для його професії — широка та сильна.)

  Для кращого розуміння зараз спробую розповісти,  що саме я бачу —  V-подібна, як знак "Вікторі"✌, форма торса: широкі плечі, рельєфні м'язи, вузька талія, ноги з литими м'язами (ненавиджу, коли у чоловіка худі ноги-палиці) і акуратні міцні сідниці.

   Недавно нам в академії розповідали про "Дорифо́ра", а по-нашому  «Списоносця». Це  одна з найзнаменитіших статуй античності, ідеальна фігура юнака зі списом-дорі роботи скульптора Поліклета, якщо нічого не плутаю. Масивні грудні м'язи; могутній торс; широкі плечі; вузькі стегна; прес, який своїми рельєфами схожий на плитку шоколаду;  (ням-нямка, одним словом). «Дорифор» цей, щоб ви розуміли, — це не зображення конкретного спортсмена-переможця, а ілюстрація канонів чоловічої ідеальної краси всіх часів та народів (звісно, за уявленнями древніх греків), такий собі еталон, золота пропорція.

    Так от, Артем — кращий в сто разів! Однозначно! Ніхто і ніколи не переконає мене у зворотному! 

   Тож…

   У мене немає шансів. Я, взагалі-то, візуал — тобто, люблю очима.

  Врешті, а що такого? Я нічого протизаконного не роблю. Просто милуюся естетично привабливим об'єктом. Адже, коли люди, припустімо, десь у Флоренції цілеспрямовано приходять до Академії витончених мистецтв, (платять за квиток!) аби тільки подивитися на статую Давида роботи Мікеланджело, ніхто їх збоченцями чи грішниками не вважає. Навпаки. Так і я.

    Мій улюблений арт-об’єкт на ім'я Артем піднімає руку й поправляє неслухняне пасмо темно-каштанового волосся, що свавільно впало на чоло. Потім раптом повертається й дивиться на мене. Ну, як на мене. На вікно, через яке я за ним спостерігаю.   

    Мимоволі відсахнулась. Вряд чи він мене побачить. Та й озирнувся, я впевнена, випадково. Мабуть, знудився стояти, мов статуя. Чи просто перевіряє периметр. Наче в підтвердження моїх припущень Артем обвів уважним поглядом все величезне, залите сонцем подвір'я перед маєтком і знову завмер з зосередженим виглядом. 

   Я важко зітхаю. Щоб там не було, але на відміну від відвідувачів Академії витончених мистецтв у Флоренції (до речі, ми з Андрієм там були), я таки певно грішниця. Бо, поклавши руку на серце, це таки не дуже нормально, що чужий, майже незнайомий чоловік, мов надмасивна чорна діра, поглинає всю мою увагу. Та що там увагу — всю мене з головою. Я не можу перестати думати про нього ні на мить. Навіть коли його немає поруч. Навіть коли поруч мій власний чоловік. 

   На мій сором, відтоді як у його охороні з'явився Артем, про Андрія я майже не думаю. 

   Зараз мій чоловік вже хвилин двадцять з кимось досить нервово розмовляє телефоном, міряючи кроками подвір'я. Він тільки-но повернувся додому зі всією своєю "королівською раттю" (так я називаю його групу особистої охорони). Он вони всі троє стоять внизу навколо нього, охороняють його спокій та чекають наступних вказівок. Саме тому я маю змогу розглядати Артема. 

    Він у нас всього три тижні. Новенький. Його привів Кан — ще один з охоронців Андрія. Наскільки я зрозуміла, Кан з Артемом — старі друзі. Подробиць, звісно, не знаю, бо хто ж мені їх розповість — з охороною я майже не спілкуюся, а в Андрія немає такої звички розповідати мені про свої справи. Між нами дівчатками я доволі мало й геть умовно знаю, чим займається мій чоловік. Офіційно — будує будинки. Наче. 

    Ми одружені вже щось близько трьох та трошки років.

   Щоб ви розуміли, я така собі сучасна Попелюшка. Та, хто вхопила Бога за бороду, як каже моя мама; та, хто витягнула щасливий квиток, як вважає моя подруга Натка; та, хто отримала все, не вклавши нічого — а це точка зору моєї свекрухи Таміли Віссаріонівни (як ви вже, мабуть, зрозуміли — вона мене "любить"). 

    Мені було 18, коли я познайомилась з Андрієм. Вірніше він зі мною. Я була студенткою першого курсу  та підпрацьовувала у кав'ярні недалеко від його офісу. Все просто — він якось зайшов випити кави, побачив мене, закохався й одружився.  

   Я не буду зараз тут розповідати про той період мого життя, скажу лише, що я була тоді геть наївною дівчинкою, нецілованою в прямому сенсі цього слова.

   Я була настільки "домашня", що моя мама вже почала за мене переживати, мовляв, так і помру старою дівкою (і це у вісімнадцять років!). Можливо тому, що у самої мами якось з особистим не склалося. Виростила вона мене сама. Періодично з кимось зустрічалася, але ні з ким не склалося. А моя бабця весь час їй клепала мозок, мовляв, жінка не повинна бути одна, а дитині потрібен батько. Ну, таке.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 74
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Пір'їнка, Міа Натан», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Пір'їнка, Міа Натан"