Книги Українською Мовою » 💙 Еротика » Не мій мільйонер, Ірина Романовська 📚 - Українською

Читати книгу - "Не мій мільйонер, Ірина Романовська"

2 091
0
02.10.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Не мій мільйонер" автора Ірина Романовська. Жанр книги: 💙 Еротика / 💛 Романтична еротика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Не мій мільйонер, Ірина Романовська» була написана автором - Ірина Романовська, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Еротика / 💛 Романтична еротика".
Поділитися книгою "Не мій мільйонер, Ірина Романовська" в соціальних мережах: 

На сторінках readukrainianbooks.com вас чекає захоплива історія "Не мій мільйонер" від видатної української письменниці Ірини Романовської. Ця книга розкриває тему кохання, багатства і справжніх цінностей, переплітаючи їх в інтригуючий сюжет.

Головний герой роману - Максим, молодий і успішний бізнесмен, який здавалося б, має все: гроші, красу, владу. Однак його життя перевертається з ніг на голову, коли він зустрічає Анну, звичайну жінку зі скромними уподобаннями. Ця зустріч перетворює життя Максима і ставить під сумнів його поняття про щасливе майбутнє. Читачі відчувають всю глибину його почуттів і подорожують разом з ним у світі, де багатство не завжди робить людину щасливою.

Іріна Романовська - відома письменниця, яка вражає своєю здатністю створювати живі та емоційні образи. Її творчість завойовує серця читачів і захоплює їх у світ магії слова.

На нашому сайті readukrainianbooks.com ви матимете можливість насолодитися цією захопливою книгою та багатьма іншими онлайн абсолютно безкоштовно і без необхідності реєстрації. Ми пишаємося тим, що пропонуємо найкращі бестселери і класичні шедеври світової літератури українською мовою. Ми робимо читання доступним та захоплюючим для кожного.

Запрошуємо вас на readukrainianbooks.com, де слово живе і дарує нам незабутні емоції та відкриття. Разом із нами ви зможете пережити історію Максима та Анни і зрозуміти, що істинне щастя не завжди приховане в мільйонах. 📚💖

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 89
Перейти на сторінку:
1.

Аня.

 

- Це ж не діло, Ань, - говорить Настя, - бути на гірському курорті та не покататися.

- Тобі легко казати. Ти щороку на лижі стаєш. А то й двічі на рік. Я ж до цього часу тільки по телевізору бачила, як це робиться. Я на прямих ногах навіть ніколи з пагорба скотиться не намагалася. Що вже казати про ті лижі.

- Той що? Не ти перша й не ти остання, хто вчиться кататися. Все, Ань, досить буркотіти. Вдягайся та пішли вже на вулицю. Хутчіше поїдемо до схилу, отримаємо спорядження та в «бій». Чекаю тебе на першому поверсі.

Настя вийшла з мого номера, залишивши мене на пару хвилин віч-на-віч зі своїми сумнівами.

Мій перший самостійний відпочинок поза межами рідного міста. Все навколо майорить вогнями, гірляндами, мішурою. З кожного куточка міста лунає весела новорічна музика. Повітря насичене відчуттям початку чогось нового, чогось чарівного.

Опинитися в січні на новорічні свята у гарному готелі на гірськолижному курорті – чим не диво? Нехай і яке зроблене своїми руками. Так, я сама сплатила гроші за свій відпочинок, чим дуже пишаюся.

На цей курорт я приїхала разом зі своєю подругою Настею. Вона не один рік намагалась витягти мене кудись з’їздити відпочити. Але завжди отримувала від мене категоричне «ні».

Можливості самій сплачувати за подорож не було, а їхати чужим коштом я не хотіла. Як і не хотіла брати гроші у батьків. Достатньо було того, що мати з батьком сплачували за моє навчання.

У подруги з цим ситуація зовсім протилежна. Батьки Насті завжди мають можливість надати кошти доньці, варто їй тільки попросити. Тому мої відмови вона не завжди розуміла.

До свого сорому, у свої двадцять років я окрім рідного міста та в бабусі в селі більш ніде не була.

Я вже рік працюю адміністратором із заселення та розміщення гостей у невеличкому готелі в рідному місті практично без вихідних. Вдень на навчання, ввечері на зміну. Накопичилась втома, виснага. Тому я й наважилася витратити чесно зароблене на бажану відпустку.

Нарешті я вирішила кудись поїхати, про що й повідомила подрузі. Вона безмежно зраділа і запропонувала спільно відпочити на гірськолижному курорті. Я пам'ятаю як в той момент зітхнула з полегшенням, бо не доведеться самій нічого шукати, обирати, вирішувати куди поїхати.

Настуся так сильно зраділа моїй згоді, що миттєво вирішила що за час наших новорічних канікул навчить мене кататися на гірських лижах. І якщо судити з рівня її ентузіазму, за два тижні мені необхідно буде засвоїти рівень «професійної лижниці» та ніяк не менше.

Боже, чого ж я весь час так боюся спробувати щось нове? Пам’ятаю як в університеті на першому курсі навіть до групи одна боялася зайти. Доки Настя не схопила мене під руку і не пішла разом зі мною до аудиторії. А як вона мене привезла до самих дверей готелю, аби я тільки на співбесіду пішла?

І ось зараз я знову боюся.

Подруга права, досить тремтіти. Треба йти вперед, через страх.

-Ух! – приречено стогну я, натягуючи шапку. Швидко оглядаю себе в дзеркало та виходжу слідом за Настею.

****

Коли хлопець з прокату з байдужим обличчям застебнув на моїх ногах гірськолижні чоботи, я, здається, зрозуміла, що відчували люди, котрих у середньовіччі катували «іспанськими чоботами».

- Настя, я-я-як в цих чоботях взагалі можна рухатися? Це ж жах якийсь, - обурююсь я.

- Звикнеш, подруго, - посміхаючись відповідає Настя.

Розумію, що чоботи давлять не тільки мені, бо декілька осіб поряд викрикнули «до чорта ті чоботи потрібні, а у своїх не можна?».

Навколо велика кількість людей. Всі хочуть кататися. Доводиться постояти в черзі до крісельного підіймача.

Коли надходить наша черга їхати, у голові пролітає думка: як же ж на нього влізти? Але далі додумати не встигаю. Турнік відкривається та крісло легко підхоплює нас ззаду.

Підіймач не поспішаючи підіймається до пункту призначення, а я тим часом зачаровано споглядаю на всі боки.

Неймовірний зимовий пейзаж.

Я не дихаю. Я не вірю, що все це правда.

Зліва видно лижні траси, по якім «пливуть» до самого низу відпочивальники, справа – автомобільна траса, де біжать низкою маленькі машинки.

В мене відчуття, що я, мов птах, лечу між засніжених гір, вище яких тільки небо і сонце. Гори йдуть одна за одною, їм немає кінця і краю. Так гарно. Я наче в зимовій казці.

Розумію, що не дарма я стільки працювала та відкладами гроші. Бачити цю красу власними очима – це найкраще що могло трапитися зі мною. Це найкращий подарунок для себе самої на новий рік.

Від думок мене відвертає різкий поштовх у бік від Насті.

- Приїхали! Стрибай з крісла.

Ледве поспішаю за подругою. Необхідно рухатися швидко, аби ті хто їхав за нами, не впали на нас.

- Аня, ти взагалі мене слухаєш? – Настя клацає пальцями перед моїми очима, перевіряючи реакцію, - Я ж тобі розповідала про інструктора. Веня – мій давній знайомий. Зараз знайдемо його та вважай, що діло пошти зроблено. Він швидко поставить тебе на лижі та будемо кататися.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 89
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Не мій мільйонер, Ірина Романовська», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Не мій мільйонер, Ірина Романовська"