Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Коли твоє немовля — некромант!, Хелена Хайд 📚 - Українською

Читати книгу - "Коли твоє немовля — некромант!, Хелена Хайд"

618
0
03.10.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Коли твоє немовля — некромант!" автора Хелена Хайд. Жанр книги: 💛 Любовні романи / 💙 Любовне фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Коли твоє немовля — некромант!, Хелена Хайд» була написана автором - Хелена Хайд, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи / 💙 Любовне фентезі".
Поділитися книгою "Коли твоє немовля — некромант!, Хелена Хайд" в соціальних мережах: 
Потрапити в дружину королівського некроманта? Наче непогано. Чоловік — красень, світ — не середньовіччя.
Тільки хто ж знав, що чоловік впаде в немилість та доведеться перебратися з розкішного маєтку до двокімнатки на околиці? І поки милий гарує, мені належить поринути в будні матусі в декреті, яка навіть магією не володіє. А без слуг доглядати немовлятко виявилося не так просто… Надто коли в дитинки зарано прокинувся батьків дар.
Але вішати носа рано! Що там за планом? Виростити свою некромантську кровиночку, налагодити сімейне життя і рознюхати про опалу чоловіка? Можна спробувати!


Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 118
Перейти на сторінку:
Розділ 1. Не так сталося, як гадалося

Ім'я «Клавдій» звучало дуже благородно та пафосно. Настільки пафосно, що в мене якось не виходило сприймати під ним двомісячне немовля, що напружено надувало шмарклі правою ніздрею, тоді як щойно одягнений на нього підгузок наповнювався з гучним характерним звуком.

Тому синочка я вирішила називати просто «Клавіком». Принаймні, поки не підросте, перетворившись на привабливого юнака, від якого віятиме шляхетністю. Ну а поки від нього віяло запахом використаних підгузків, нехай хлопець буде простіше. Тим паче що тепер, коли замість розкішного маєткау ми втрьох жили у простенькій двокімнатці на околиці, зайвий пафос був уже ні до чого.

— Я пішов, буду пізно, — похмуро пробурмотів благородний лорд Аркадій Фрост, застібаючи шкіряний пасок поверх потертого службового кітеля темно-зеленого кольору.

— Та ти завжди пізно, — буркнула я у відповідь, правда от почули мене хіба зачинені вхідні двері, за якими був світ, сповнений чарів, таємниць та загадок… які мене не стосувалися, бо нині все моє життя протікало в межах мікрорайону.

А ж зовсім недавно справи йшли зовсім інакше! Якийсь час тому мені пощастило потрапити в інший світ, чарівний і казковий. Опинилася я в тілі Маргарити Фрост, молодої та симпатичної дружини верховного королівського некроманта. Правда от шлюб був укладений не через палке кохання, а лише заради вигоди для сімей, та й бувати в спальні своєї дружини лорд-маг взагалі перестав відразу після того, як та завагітніла. І ось коли прославлений токсикоз залишився позаду, хтось спробував її отруїти, внаслідок чого в новому світі прокинулася вже я — тридцятирічна менеджерка середньої ланки, що напилася в п'ятницю після роботи, і яку деякий час тому покинув хлопець.

Те, що шлюб був укладений з примусу, мене не дуже засмутило. Навіть більше, так менше мучила совість через те, що зайняла чуже місце. Адже дівчина, в чиєму тілі я опинилася, не була єдиним і світлим коханням лорда Фроста (навіть більше — добряче його дратувала своїм примхливим характером і відсутністю мізків у білявій голівонці). Сам же чоловік, що дістався мені у спадок, був справжнім красенем з приголомшливим тілом, коротко стриженим чорним волоссям і акуратною борідкою. Та й чого скромнічати, яка дівчина не мріє перенестися в розкішний маєток з купою слуг, які обходжують її, виконуючи будь-які забаганки? А стосунки з чоловіком можна буде і налагодити, після чого затягнути нарешті в подружнє ліжко, коли відновлюсь після пологів.

Саме з такими думками я народила дитину, яку справді сприймала як свою кровиночку — виношувала я, народжувала я, а що не зі мною робилося — не так уже й важливо. Я навіть була не проти пожертвувати пружними молодими грудьми, щоб годувати його самою, незважаючи на пропозицію знайти годувальницю. Та й ніяких турбот, крім зворушливого годування, у мене не було — перевдяганнями, купаннями, змінами підгузків та цілодобовими чатуваннями повністю займалися першокласні няньки. Я ж лише насолоджувалася радостями материнства.

А потім прибігло дивовижне біле і пухнасте звірятко, ім'я якому песець! Не знаю подробиць, бо Аркадій вирішив, що не Маргаритиного розум це справа. Але за якимось дивним збігом обставин чоловік впав у немилість у короля. Та ще й так, що йому довелося обірвати всі контакти з батьками та братами, які проживали в іншому регіоні королівства, щоб їхнє становище не постраждало. А батьки Маргарити то й поготів воліли зробити вигляд, ніби жодної доньки, виданої заміж за цю людину, у них немає.

Результат був журливенький: ми втратили майже все! Замість престижної посади верховного королівського мага, Аркадія було переведено на службу в третій слідчий відділ міської варти як штатного некроманта-судмагексперта. Якому платили відповідно. А разом із посадою чоловік втратив і свій шикарний маєток зі штатом слуг. Добре хоч коштів, які в нього залишилися, вистачило для покупки непоганої двокімнатної квартири в дешевому спальному районі столиці.

В результаті я опинилась майже в тих самих умовах, що й до потрапляння. За винятком того, що тепер проживала у світі, де вулицями ходили ельфи, гноми, вампіри, перевертні, орки та гобліни, магія була звичайною справою, і до комп'ютерів з інтернетом тут поки що не додумалися. О так, ще тепер я мала дбати про малого синочка! І коли все, чим до цього займалися слуги, довелося тягнути лише мені, я відчайдушно заволала в перший же тиждень.

Але робити нічого. Та й Клавіка я дуже полюбила з першого погляду, аби про що-небудь шкодувати. Тож доводилося просто прийняти всі неприємності як факт, спробувати змиритися з тим, що цей факт відбувся, і трішки пофантазувати про те, як я — прогресивна жінка, яка має суперздібність вмикати мікрохвильову піч і постити в інстаграмі, — зможу розправитися з усіма негараздами нового світу одним помахом лівої брови. А фантазуючи — піти помити посуд, щоб не марнувати час. Надто коли синочок раптово вирішив дати мені вільну хвилину і спокійно полежати, дивлячись на прикріплену до ліжечка механічну дерев'яну іграшку, яка чимось нагадувала мобіль.

— Гидота! — скривилася я, побачивши величезного жирного таргана, що по-панськи повз по стіні. Поборивши бажання заверещати (вже третій тарган на цьому тижні), я спритно зняла з ноги капця і від душі тріснула ним по гидкій комашці. Ще й навіть влучила! І тарган, пролетівши вздовж стіни, гепнувся на підлогу.

Гидоту однозначно треба було прибрати, тож я збігала на кухню за віником і совком... та тільки коли повернулася, комахи на колишньому місці вже не було! Дивно — адже я цю падлюку точно вбила, гарненько так вмазала. Може, в агонії відповз кудись? Пошукаю пізніше, а зараз — посуд, поки дають.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 118
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Коли твоє немовля — некромант!, Хелена Хайд», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Коли твоє немовля — некромант!, Хелена Хайд"