Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Принцеса для демона, Стефанія Лін 📚 - Українською

Читати книгу - "Принцеса для демона, Стефанія Лін"

1 010
0
04.10.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Принцеса для демона" автора Стефанія Лін. Жанр книги: 💛 Любовні романи / 💙 Любовне фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Принцеса для демона, Стефанія Лін» була написана автором - Стефанія Лін, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи / 💙 Любовне фентезі".
Поділитися книгою "Принцеса для демона, Стефанія Лін" в соціальних мережах: 
Якщо ти потрапила в інший світ, опинилась у лапах демона, стала невільницею гарного, тільки ззовні, чоловіка, що робити? Тікати? Правильно. Намагатись вирватись з його лап? Теж правильно. А ще було б непогано дізнатися, що цей Демоняка задумав і для чого присвоїв мене собі.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 61
Перейти на сторінку:
Глава 1.

Привіт усім!

Дуже хвилююся, адже до цього з попаданством була не знайома і може хтось скаже, що лізу не у свої ворота, але хочеться спробувати все-таки впхати носа, тож буду вдячна за підтримку)) Страшенно хочу і поділитись з вами історією Лелі, і дізнатись вашу думку)) 

Тому, дякую вже всім, хто починає читати, і дякую тим, хто тільки почне)))

 

Неймовірний вірш від читачки (с)yulya bondarchuk 

 

Обираю тебе пеклу й раю,
Бо ні перше, ні друге не тішить...
Бо без тебе я просто вмираю,
І не знаю, буває ще гірше??
Цілий світ не потрібен для серця,
Бо воно може жити лиш кимось.
А моє... Вже без тебе не б'ється,
Чорні діри у ньому пистинні...
Ми такі вільнолюбні, здається..
А насправді- залежні страшенно.
Відтепер- ти-мій кисень для серця.
І без тебе вмираю щоденно.

 

 

******

Що кажуть дівчата за місяць до Нового року? Потрібно схуднути. Швидко, бажано без повернення зайвих кілограмів. Що каже в такому випадку моя подруга? Ага, помиляєтеся. Ніяких дієт чи правильного харчування. Просте, нормальне схуднення не для неї. Вона раптом вирішила, що якась там відьма-ворожка, типу нащадок відьом, а яких, невідомо, може замовляннями забрати в неї зайві кілограми. Забрати! Так-так, не почулося. Як? А от тут подруга розвела руками, бовкнула, що відьма знає, й потягнула мене на інший кінець міста.

– Дашка, – гавкаю я до неї, гірше за вуличного пса, адже холодно, а ще вогко. З небес сипле мокрий сніг, і чхав він, що взагалі-то п'яте грудня, отже, він мусить бути гарним та лапатим. – Дашка! Я ж тебе вб'ю! Інший кінець міста, заради чого? – продовжую стогнати. – Я б спала солодко у ліжку. У мене законний вихідний. Один на тиждень!

Ми з Дашкою знайомі давно. З дитинства. В 18 наші батьки-невдахи виперли нас з їх життів й сказали розбиратися самим. От ми й розбиралися, здебільшого на роботі. Але пройшло три роки, я стала помічником керівника компанії, а Дашка моїм замісником. Звісно, іноді дивуюсь тому, що ми не пропали, як бульки на воді, але швидко відкидаю ці думки. Пощастило, і слава Богу!

– Лелька, мені схуднути потрібно. – Шипить Дашка у відповідь. – Може хоч на новорічному корпоративі Ігор зверне на мене увагу.

– Твоє бажання заміж вбиває. Що ти думаєш, там добре? – Фиркаю, але слухняно плентаюся слідом хлюпаючи черевиками по калюжах.

– Ти ж була. – Докоряє й сміється. – І я хочу.

– От! – Тикаю їй в плече пальцем. – Була. І все, баста, я туди більше ні ногою. Н-і-к-о-л-и! Рік пекла!

– Ну ти просто з вибором помилилася. – Підмічає подруга.

– Ага, а Ігор твій весь ідеальний і носки за собою буде збирати? – Хмикаю.

– Буде!

****
Дім в якому живе відьма самий звичайним. Проста п'ятиповерхівка, яких всюди неначе тих собак. Стара, без ліфта. І так, відьма живе на п'ятому. Тож схуднути людей все-таки змушує, бо ж поки дійдеш сходами, то легені хочеться виплюнути. Особливо якщо палиш. Я то не палю, ні, а от Дашка…. О так, подруга фиркає, пихтить і проклинає відсутність ліфту, поки я регочу позаду неї.

Двері ворожки теж звичайні. Ну, не знаю чого очікувала, може там намальованих знаків на них, чи що, я ж до ворожки вперше йду, але ось ця буденність жахливо розчаровує.

Нам відчиняють. Жінка років п'ятдесяти. Чорне волосся, довгий ніс, рябе обличчя, і бліда. Ну точно відьма. Може дійсно нащадок когось там?

– Даша, Леля, вітаю вас. – Мило усміхається, але виходить не дуже в неї, тому що тоді жінка схожа на бабу-ягу, котра готова вас зжерти. – Проходьте-проходьте. Сідайте дівчата.

Коли ми розсідаємося за круглим столом, відьма бере мене і Дашу за руки й заплющує очі.

– Схуднути хоче Даша, а ти чого бажаєш, люба? – І дивиться на мене своїми темними очиськами, ніби дракон. Жах.

– Додому і спати. – Не дуже ввічливо, знаю, але мене спитали, я відповіла.

– А я думаю ти шукаєш справжнє кохання, Леля. Чоловіка, щоб був стіною.

Дашка кидає на мене ображений погляд з натяком: “я взагалі-то прийшла схуднути, а тут твої проблеми вирішують?”. Стискаю плечима, мовляв: “я не винна, твоя відьма сама!”.

– Та хто ж такого чоловіка не шукає. – Фиркаю.

– Ну тоді, – жінка уважно обводить нас поглядом, – отримаєте те, чого так бажаєте.

А далі… далі я втратила свідомість. І Дашка теж, якщо вірити власним вухам і голосному “геп” об підлогу.

Ну і відьма-ворожка. Точно в рабство здасть!

На превеликий жаль я не помилилася… ми справді отримали те, чого хотіли, і справді потрапили в рабство...

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 61
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Принцеса для демона, Стефанія Лін», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Принцеса для демона, Стефанія Лін"