Книги Українською Мовою » 💙 Еротика » Шлях у ліжко ідеального чоловіка, Марія Євтушенко 📚 - Українською

Читати книгу - "Шлях у ліжко ідеального чоловіка, Марія Євтушенко"

1 821
0
07.10.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Шлях у ліжко ідеального чоловіка" автора Марія Євтушенко. Жанр книги: 💙 Еротика / 💛 Романтична еротика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Шлях у ліжко ідеального чоловіка, Марія Євтушенко» була написана автором - Марія Євтушенко, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Еротика / 💛 Романтична еротика".
Поділитися книгою "Шлях у ліжко ідеального чоловіка, Марія Євтушенко" в соціальних мережах: 
Олена - звичайна жінка, яка нічим не відрізняється від сотень таких самих. Її життя складається із схожих, як близнюки днів. Робота не вежа мрій, але завдяки оплаті за неї, їх з дочкою існування досить комфортне. Реальність Олени - то емоційний штиль. Доки в неї штормом не втручається роботодавець.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 3 4 5 6
Перейти на сторінку:
1

   Я дуже люблю своїх подруг, але іноді мені просто хочеться їх вбити! Особливо в такі моменти, як зараз: коли хтось із них починає мене дошкуляти, і вони всі разом дивляться, чекаючи відповіді на одне й те ж питання:

   — Ну що, Олено, коли ти вже охмуриш свого боса?

   Зазвичай після цього я закочую очі під їх тихі смішки й вкотре кажу, що роботодавець — птах не мого польоту. Куди вже мені, якщо у нього коханки змінюються із завидною регулярністю, навіть частіше, ніж постільна білизна. Причому стосовно останнього якраз-таки не жартую, адже це я її змінюю, не рідше разу на тиждень.

   Однак саме сьогодні я промовчала. Тільки почервоніла, тому що мені було, що розповісти. Подруги перестали сміятися, переглянувшись між собою, всі як одна втупившись на мене в очікуванні. І я почала, спершу соромлячись, а потім все більше набираючись сміливості, помітивши їх зацікавленість.

   Це був один з тих днів, які нічим не відрізняються від інших. Я, як і належить, прийшла на роботу до десятої ранку. Не можу сказати, що про неї все життя мріяла. Але після розлучення, коли чоловік пішов і залишив не тільки мене, а й нашу дворічну дочку, довелося швидко шукати способи заробітку. Вибору особливого не було, оскільки залишити дитину надовго з батьками я не могла, вони ж теж працюють, і у них своє життя. Тому, коли мені запропонували посаду, я з радістю погодилася.

   В мої обов'язки входило утримувати квартиру наймача в чистоті, готувати їжу згідно з його вимогами й смаковими уподобаннями. Нічого незвичайного, але в перші місяці, поки я звикала і ми з босом притиралися, було складно. Я сумувала за дочкою, яку все ж вдалося прилаштувати в садок, звикала до графіка і навантаження. Приїжджаючи додому, буквально валилася з ніг. Але оплачувалася моя праця досить вагомо для того, щоб продовжувати терпіти причіпки роботодавця. А потім втягнулася. Віктор, мій наймач, все рідше критикував, ми звикли один до одного і спілкування стало більш спокійним, а зарплата зробила моє життя значно легшим.

   Того ранку Віктор був явно не в дусі. Незвичайним мені здалося вже те, що він залишився вдома. Але коли я побачила його, відразу зрозуміла причину — на вилиці красувався добре виражений синець. Треба ж, такий солідний чоловік з кимось побився.

   — Чим ви плануєте мене сьогодні пригощати, Олено? — запитав він, увійшовши до мене на кухню.

   Я здригнулася, він рідко тут з'являвся, та й взагалі, нечасто бував вдома, так що ми практично не перетиналися, тільки вечорами, коли шеф повертався. І іноді вдень, якщо він заїжджав додому пообідати.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 3 4 5 6
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Шлях у ліжко ідеального чоловіка, Марія Євтушенко», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Шлях у ліжко ідеального чоловіка, Марія Євтушенко"