Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Шукаю тебе, Ксана Рейлі 📚 - Українською

Читати книгу - "Шукаю тебе, Ксана Рейлі"

1 584
1
15.10.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Шукаю тебе" автора Ксана Рейлі. Жанр книги: 💛 Любовні романи / 💛 Короткий любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Шукаю тебе, Ксана Рейлі» була написана автором - Ксана Рейлі, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи / 💛 Короткий любовний роман".
Поділитися книгою "Шукаю тебе, Ксана Рейлі" в соціальних мережах: 

"Шукаю тебе" - це роман від української письменниці Ксани Рейлі, який розповідає про дівчину на ім'я Лія, яка живе простим, але щасливим життям у маленькому містечку. Але її життя змінюється, коли її батько раптово помер і залишив за собою таємницю. Лія вирішує розкрити таємницю батька і вирушає в далеку подорож до старого замку в пошуках відповідей. Тут вона знаходить кохання, яке завжди шукала. Але разом з цим починаються незрозумілі і загадкові речі, що змушують Лію боротися зі своїми страхами та знайти в собі силу, щоб пережити всі небезпеки.

Ця книга захоплююча і романтична історія, яка надихає читачів на нові досягнення і нові відкриття. Вона повна загадкових поворотів сюжету та неочікуваних подій, які залишають читачів на краю своїх сидінь. Автор добре описує пейзажі та деталі, що допомагає читачеві уявити світ, в якому живуть герої. Книга стане чудовим вибором для тих, хто любить романтичні історії про пригоди, кохання і самовідкриття. "Шукаю тебе" - це книга, яка вразить своєю витонченістю та напруженою атмосферою.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 23
Перейти на сторінку:
Пролог

— Коханий, ти вдома? — крикнула я, коли зайшла у свою квартиру.

Швидко зняла чорну шубу та визула черевики на високих підборах. Дивно, що Юра не відповідає. Мабуть, зайнятий. Я попрямувала до вітальні та побачила його. Він сидів на дивані, дивлячись в екран свого телефону.

— Привіт, — я сіла біля нього і потягнулася, щоб поцілувати хлопця. — Так втомилася сьогодні на концерті. Вже чекаю відпустки, щоб ми з тобою полетіли кудись. Може, на Мальдіви? Зараз усі блогери та зірки туди летять.

— Еліно, нам треба поговорити, — серйозним тоном мовив Юра.

О, Боже! Я знала! Знала! Він збирається зробити мені пропозицію. У мене зараз серце вистрибне з грудей від хвилювання. Невже це нарешті станеться? Юра, здається, теж хвилювався, бо чомусь не дивився мені в очі. Думав, що я відмовлю йому. От дурник! Я ж так сильно кохаю його.

— І? Ти хочеш щось сказати? — спитала я та з очікуванням подивилася на нього, стримуючи усмішку.

— Нам пора покінчити з цим всім, — просто відповів він і різко піднявся з дивану.

— З чим?

— З нами!

— Чекай, що? — перепитала я, насупившись. — Ну, де вони?

— Хто? — Юра закотив очі.

— Люди, які зараз вибіжать звідкись і скажуть, що це розіграш.

— Це не жарт, Еліно! Нашим стосункам — кінець!

— Як? Чому? — закричала я і теж встала.

— Тому що мені набридла ти й твої постійні концерти.

— Я ж казала тобі, що ще тиждень і у мене буде відпустка.

— До того ж... — Юра замовк та відвів погляд.

— Що? — я уважно подивилася на нього.

— Мені подобається інша, — відповів він.

— Ти не можеш так вчинити зі мною! У нас же було стільки планів. Ми мали одружитися!

— З чого ти це взяла? Я не збирався освідчуватися тобі.

— Ми ж з тобою вже рік разом, — сказала я, але через мій плач це було більше схоже на скавчання собаки.

— Вибач, Еліно, але я більше не можу так.

Юра попрямував до нашої спальні, а потім вийшов з двома валізами у руках. Я провела його своїм поглядом до коридору. Він одягнув куртку, взув черевики, а тоді схопив валізи та глянув на мене.

— Прощавай, Елю! — сказав хлопець і гримнув вихідними дверима.

Я лягла на диван і подивилася у стелю. Що за день такий дурнуватий? Спершу організатори концерту мене роздратували, потім мій мікрофон перестав працювати, а тоді ще й телефон розрядився. Ну а тепер Юра просто кинув мене. Я ж мріяла про нашу сім'ю, спільних дітей, двох котів та собаку. Ми мали бути щасливими, а він усе зруйнував...
Наступні два дні я провела з телефоном у руках, видаляючи усі наші фотографії. Паралельно плакала, бо мені було не так боляче, як образливо. Він навіть говорив, що кохає мене, а тепер так легко кинув, наче нічого й не було. Знаю, що мені лише двадцять два і все ще попереду, але я думала, що "ми" з ним — це не на рік, а назавжди. Я подивилася на фотографію, де Юра обіймав мене, коли у моїх руках був великий букет квітів. Торішній день святого Валентина, а цього року я проведу його наодинці. Я глибоко вдихнула. Мені пора вже заспокоїтися та повернутися до свого нормального життя. Все-таки у мене багато шанувальників і я достатньо відома у сфері шоу-бізнесу. Якось весь цей час жила без Юри й далі буду!
Я почула дзвінок у двері. Може, він отямився і вирішив повернутися? Тільки так легко я йому не пробачу. Я побігла відчиняти двері, але на порозі був не Юра, а моя хороша подруга.

— Це ти, — дещо засмучено сказала я.

— А ти думала, що твій блудний хлопець повернувся? — буркнула Рита і безцеремонно зайшла всередину. — Встигла вже виплакатися?

— Ти така жорстока.

Я насупилася та зачинила двері. Подруга завжди була надто прямолінійною. Вона часто могла сказати щось образливе, але совість її ніколи не мучила.

— Зате я говорю правду, — дівчина почала ритися у своїй сумочці. — А що у мене є? Та-да-дам!

Вона витягнула пляшку шампанського та підморгнула мені. Я ж просто закотила очі й сіла на диван. Рита взяла все у свої руки. Вона розлила шампанське в келихи, а також нарізала фрукти, що були в моєму холодильнику.

— Що ми святкуємо? — спитала я, глянувши на келих з алкоголем.

— Твою свободу! — усміхаючись, сказала Рита. — Той Юра ніколи не був гідний тебе, чесно!

— Я знаю, що він не подобався тобі, але я кохала його.

— Дуже добре, що ти говориш про це у минулому часі.

— Не розумію, чому він це зробив.

— Тому що знайшов собі кращу партію. Ось, дивись!

Рита пошукала щось у своєму телефоні, а тоді передала мені його. Я глянула на екран і завмерла. Це було фото однієї з найвідоміших акторок нашої країни — Катерини Висоцької. На фотографії була чоловіча рука, яка міцно тримала її долоню.
Вона ще підписала фото сердечками.

— Впізнаєш татуювання? — спитала Рита, киваючи на фото.

— Як він міг?

Я знову почала плакати й передала їй телефон. У нього було тату на руці у вигляді маленького орла. Я б ні з чим не переплутала його. Спершу знову відчула образу, а потім — ненависть.

— Він ще пошкодує, що кинув мене, — впевнено сказала я після другого келиха. — Зовсім скоро у мене з'явиться інший чоловік, а він буде лікті кусати. От побачиш!

— Ось це моя дівчинка, — Рита підморгнула мені. — Він ще на колінах приповзе до тебе, але ти не приймеш його!

— Не прийму, — погодилася я, кивнувши.

— Слухай, я тут дещо згадала, — раптом Рита забрала у мене келих і поставила його на стіл.

— Що?

— На нашому каналі скоро має вийти другий сезон реаліті-шоу "Шукаю тебе".

— І? Ти хочеш, щоб я взяла участь?

— Так, — вона широко усміхнулася. — Зараз якраз відбувається кастинг на головну героїню.

— Не хочу ніяких шоу, — буркнула я. — У мене на них, як мінімум, нема часу.

— Ти станеш ще популярнішою, — продовжувала Рита, не зважаючи на мої заперечення. — У цього шоу мільйони шанувальників, а для тебе це шанс розслабитися і забути того свого "недонареченого".

— Я навіть не знаю, про що воно!

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 23
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Шукаю тебе, Ксана Рейлі», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (1) до книги "Шукаю тебе, Ксана Рейлі"
Гість Тетяна
Гість Тетяна 14 серпня 2023 00:25

Прикольний легкий роман! Отримала задоволення! Дякую автору!