Книги Українською Мовою » Біографії » Червоний циркуляр - Білл Браудер 📚 - Українською

Читати біографію - "Червоний циркуляр - Білл Браудер"

329
0
29.03.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно читати біографії письменників "Червоний циркуляр - Білл Браудер" українською мовою. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС.
Червоний циркуляр - Білл Браудер - Читати біографію (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

2
0
+22

ReadUkrainianBooks.com - це веб-сайт, який пропонує читачам зі всього світу доступ до популярних книг українською мовою. Якщо ви шукаєте місце, де знайти електронні українські книги, цей сайт пропонує широкий вибір тем та жанрів книг на будь-який смак. Незалежно від того, який рівень володіння українською мовою ви маєте, ви зможете знайти книгу, яка сподобається вам. Завдяки ReadUkrainianBooks.com ви зможете досліджувати творчість сучасних українських авторів та популяризувати українську літературу в світі.
Поділитися біографією "Червоний циркуляр - Білл Браудер" в соціальних мережах: 

«Червоний циркуляр» —  кримінальний трилер зі сфери великих грошей та великої політики. Історія про людину, яка намагається змінити світ на краще, попри те що всі обставини проти. Історія про те, як людина в боротьбі за справедливість знаходить сенс життя.

Реальна історія з життя Білла Браудера про незаконний арешт адвоката Сергія Магнітського та його вбивство в московському слідчому ізоляторі 2009 року. Після чого Браудер розпочав міжнародну кампанію з відновлення справедливості щодо Сергія та захисту прав людини. Завдяки цій кампанії у грудні 2012 року в Сполучених Штатах Америки було ухвалено Закон Магнітського — запроваджено персональні санкції проти російських чиновників.

Коментарі та відгуки (0) до статті біографії "Червоний циркуляр - Білл Браудер"