Книги Українською Мовою » 💙 Класика » О спокою наш коханий, Сковорода Григорій 📚 - Українською

Читати книгу - "О спокою наш коханий, Сковорода Григорій"

199
0
26.04.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "О спокою наш коханий" автора Сковорода Григорій. Жанр книги: 💙 Класика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «О спокою наш коханий, Сковорода Григорій» була написана автором - Сковорода Григорій, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Класика".
Поділитися книгою "О спокою наш коханий, Сковорода Григорій" в соціальних мережах: 

"О спокою наш коханий" - збірка казок від видатного українського поета та філософа Григорія Сковороди. Книга містить в собі низку дивовижних оповідань, які пронизані філософським змістом та надихають на роздуми про вічність та життя.

У казках автор звертається до простих речей та явищ природи, які здавалося б, знайомі кожному з нас, та вміє знайти в них глибинний зміст. Книга не тільки цікава для дітей, які зможуть насолодитися пригодами героїв казок, а й для дорослих, які знайдуть у них різноманітні поради та висловлювання про важливість життя та духовної гармонії.

"О спокою наш коханий" - це книга, яка змушує задуматися про глибинні речі та розглянути світ іншими очима. Вона може стати чудовим подарунком для тих, хто цінує літературу, яка не тільки розважає, а й надає духовної наснаги та мудрості. Відчуйте казкову атмосферу та духовну мудрість з книгою "О спокою наш коханий".

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
О спокою наш коханий! Де тебе знайти в наш час?
Ти усім нам прежаданий, врізнобіч розкинув нас.
За тобою ген вітрила розгорнули кораблі,
Щоб могли тебе ті крила на чужій знайти землі.
За тобою марширують, палять, знищують міста,
Цілі роки бомбардують, а чи зможе хто дістать?
Щонайбільші там печалі, де велично-пишний дім,
А найменше в серці жалю у будиночку малім.
Невдоволені завжди ми — то печалей джерело!
Помислами повні злими — ось бунтарства де зело!
Потримаймо дух неситий! Годі мучити свій вік!
Не шукай край знаменитий! Будь звичайний чоловік.
Бо ж печаль ускрізь літає, по землі і по воді,
Швидше блискавок ширяє, знайде і в добрі, й біді.
Розбивай нуду неситу, будь в житті такий, як є,
Годі червам нас точити, треба знати вже своє.
Славні прикладом герої, та побиті на полях,
Хто живе в самім спокої, той стражда в старих літах.
Бог вділив усіх грунтами — це пропасти може теж.
Жереб мій із бідняками, але з мудрістю без меж.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «О спокою наш коханий, Сковорода Григорій», після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки «О спокою наш коханий, Сковорода Григорій» жанру - 💙 Класика:


Коментарі та відгуки (0) до книги "О спокою наш коханий, Сковорода Григорій"