Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Невдячний син, Брати Ґрімм 📚 - Українською

Читати книгу - "Невдячний син, Брати Ґрімм"

138
0
28.04.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Невдячний син" автора Брати Ґрімм. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Невдячний син, Брати Ґрімм» була написана автором - Брати Ґрімм, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Невдячний син, Брати Ґрімм" в соціальних мережах: 

Казка "Невдячний син" від братів Грімм розповідає історію про хлопця, який не поважав своїх батьків, але нарешті зрозумів свої помилки і змінив своє життя. Ця казка має важливе повчання про вдячність та повагу до батьків і старших.

У казці "Невдячний син" головний герой мріє про багате життя та легке заробітки, тому він залишає батьків і йде у світ самостійно. Хлопець знаходить роботу та стає багатим, але він не думає про своїх батьків, які важко працювали, щоб забезпечити його дитинство. Коли він нарешті повертається додому, він стикається з тим, що батьки вже померли. Хлопець розуміє свої помилки та розкаюється за свою невдячність.

Ця казка має важливе повчання для дітей та дорослих про вдячність і повагу до батьків та старших. Книга "Невдячний син" від братів Грімм - це казка, яка навчить читачів важливим життєвим уроком та піднесе настрій всім, хто прочитає її.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Сидів якось чоловік із своєю дружиною біля хатини, вони поклали перед собою смажену курку і збиралися її їсти. Побачив чоловік, що підходить до дому його старий батько, і він швидко прибрав і сховав курку,– пожалкував дати старому хоча б шматок. Прийшов старий, поїв трохи та й пішов. Захотілося сину покласти знов смажену курку на стіл, але тільки він за неї взявся, раптом обернулася вона на велику жабу та стрибнула йому в обличчя, сіла на ньому та піти не захотіла; а коли хтось намагався її зняти, вона так люто на нього дивилась, немов стрибнути в обличчя збиралась, і ніхто не наважувався до неї доторкнутись. І повинен був невдячний син цю жабу годувати кожного дня, а інакше б вона з’їла йому обличчя. І так ось, не маючи спокою, він усе мандрував по світу.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Невдячний син, Брати Ґрімм», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Невдячний син, Брати Ґрімм"