Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Зайчик і веселка, Олена Громенко 📚 - Українською

Читати книгу - "Зайчик і веселка, Олена Громенко"

272
0
29.04.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Зайчик і веселка" автора Олена Громенко. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Зайчик і веселка, Олена Громенко» була написана автором - Олена Громенко, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Зайчик і веселка, Олена Громенко" в соціальних мережах: 

Книга "Зайчик і веселка" автора Олени Громенко - це захоплююча казка про веселих і дружніх тваринок, які разом роблять світ кращим. Головний герой казки - зайчик, який разом зі своїми друзями вирішує відшукати веселку, щоб принести радість всім жителям лісу. Через безліч пригод, які чекають на тваринок на їхньому шляху, книга стане захоплюючим читанням для дітей будь-якого віку.

Ця книга не тільки розважить дітей, але й навчить їх важливим життєвим урокам про те, як важливо бути друзями, допомагати один одному і брати участь у спільних справах. Окрім того, вона допоможе дітям розвинути фантазію та уяву, а також покращить їхні навички читання.

Книга "Зайчик і веселка" - це ідеальний вибір для батьків, які шукають цікаве та корисне читання для своїх дітей. Її легко читати і зрозуміти, що робить її ідеальним вибором для дітей початкової школи. Крім того, ця книга є гарним подарунком на день народження, Різдво або будь-який інший святковий час.

Загалом, книга "Зайчик і веселка" - це захоплююча казка з чудовими ілюстраціями, яка стане незамінним читанням для маленьких дітей, що люблять пригоди та веселощі.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Жив собі зайчик. Тільки двічі на рік він змінював колір шубки. Взимку – на білий, а влітку – на сірий. Набридло куцохвостому бути таким немодним. Якось після теплого літнього дощику на небі з’явилася барвиста веселка. Заєць зачаровано дивився на неї, а потім наважився попросити: – Веселочко! Будь ласка, пофарбуй шубку в якийсь яскравий колір. – Гаразд, – усміхнулася веселка. – Можу навіть міняти кольори твого вбрання. Але запам’ятай: якщо знову попросиш у мене білу шубку, то кольоровим більше не станеш ніколи. Довговухий погодився і спочатку забажав бути зеленим. Адже це так зручно залишатися непомітним у траві та мати можливість досхочу бавитися в заростях. Потім зайченя стало синім. Довелося перебратися поближче до озера. Невдовзі куцохвостий помітив, що йому так личить блакитний колір! Настала осінь. Заєць став жовтим із червоними плямами. Він бігав по золотому листю й був зовсім непомітним для ворогів. Ставало холодніше, з’явилися перші сніжинки. Одного разу зайчик зустрів їжачка. Той здивовано поцікавився: – Що трапилося, друже? Чому такий пістрявий? Як зимувати думаєш? Тут куцохвостий зрозумів, що його модне жовтогаряче вбрання взимку буде помітним навіть здаля. Лисиця таку поживу швидко вгледить! І став кликати веселку, щоб попросити білого кожушка. Барвиста одним оком визирнула з-за хмаринки й запитала: – Пам’ятаєш мою умову? – Так, – відповів зайчисько. – Проте не хочу кольорового вбрання. Краще хай буде таким, як створила сама природа! Відтоді заєць на зиму стає білим, навесні змінює шубку на сіру. І ніякі інші барви йому більше не потрібні.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Зайчик і веселка, Олена Громенко», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Зайчик і веселка, Олена Громенко"