Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Казка про дівчину Україну, Жабчик Олександр 📚 - Українською

Читати книгу - "Казка про дівчину Україну, Жабчик Олександр"

211
0
30.04.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Казка про дівчину Україну" автора Жабчик Олександр. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Казка про дівчину Україну, Жабчик Олександр» була написана автором - Жабчик Олександр, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Казка про дівчину Україну, Жабчик Олександр" в соціальних мережах: 

Бібліотека сучасних українських авторів "ReadUkrainianBooks.com" - це унікальний веб-сайт, що дозволяє знайти популярні книги українською мовою, які охоплюють широкий спектр тем та жанрів. На відміну від традиційних книжкових магазинів, бібліотека працює 24/7 та дозволяє читати будь-яку книгу в будь-який час. Крім того, на сайті можна знайти безкоштовні електронні версії книг, які доступні для завантаження на будь-який пристрій.

Навіть якщо ви знаходитеся далеко від України, "ReadUkrainianBooks.com" дозволяє насолоджуватися українською мовою та літературою, що є важливою частиною культурного досвіду країни. Незалежно від того, чи ви новачок української мови, чи вже володієте нею на рівні носія, "ReadUkrainianBooks.com" пропонує широкий вибір книг на будь-який смак.

Бібліотека також допомагає у популяризації української літератури та авторів, що є важливою роботою відчутної культурної місії. Завдяки "ReadUkrainianBooks.com" можна досліджувати творчість сучасних українських авторів та відкривати для себе нові таланти. Не зважаючи на те, де ви знаходитеся, бібліотека надає можливість переживати світ літератури на новому рівні.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Одного разу зібралися всі дівчата світу на конкурс краси.

– Доброго дня всім! – привітався ведучий.

– Доброго дня! – відповіли дівчата.

– Всі зібрались? – допитується той.

– Так! Всі! – переглядаються дівчата.

Довго тривав конкурс і ось, нарешті, закінчився. Виграла дівчина на ймення Україна. А подарунком було або золото, або хліб. Переможниця вибрала хліб.

Інші учасниці почали гукати:

– Вибирай золото, воно краще за хліб!

Вони відібрали в України хліб та безжально потоптали його.

– Ви чого? Хіба ви не знали, що хліб не можна кидати на землю.

Дівчина заплакала і промовила крізь сльози:

– Чому ви це зробили.

– Ми це для того зробили, щоб ти не хліб взяла, а золото! – відмовили ті.

Україна розповіла цим дівчатам про велику роль хліба. Скільки він добра по світові робить... Скільки біля нього людські руки ходять, щоб він вийшов запашним та рум'яним...

Учасниці конкурсу зрозуміли свою провину та пообіцяли, що більше ніколи не ображатимуть хліб, бо добре знаю, скільки трудитись треба, щоб спекти булку запашного рум’яного хліба.

Жабчик Олександр, 12 років, м. Березне Березнівського р-ну Рівненської обл.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Казка про дівчину Україну, Жабчик Олександр», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Казка про дівчину Україну, Жабчик Олександр"