Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Заяча наречена, Брати Ґрімм 📚 - Українською

Читати книгу - "Заяча наречена, Брати Ґрімм"

142
0
08.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Заяча наречена" автора Брати Ґрімм. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Заяча наречена, Брати Ґрімм» була написана автором - Брати Ґрімм, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Заяча наречена, Брати Ґрімм" в соціальних мережах: 

"Заяча наречена" - захоплююча казка від неперевершених Братів Ґрімм, яка розповідає про незвичайну любовну історію між маленьким зайчиком та прекрасною принцесою. Ця унікальна казка перенесе вас у чарівний світ, де мрії стають реальністю, а справжнє кохання переборює всі перешкоди.

У цій незабутній історії зайчик виявляється великим героєм, який ризикує всім, щоб здобути руку принцеси. Він зустрічає випробування та перебуває у вирі небезпеки, але завжди залишається вірним своїм почуттям. Це казка про відданість, самопожертву та віру в себе.

Автори вдало поєднують чарівність та напруження, створюючи глибокий символізм із життєвими уроками. "Заяча наречена" надихне вас на віру у справжнє кохання та переконання, що ніщо не є неможливим, коли серце повне любові.

Ця казка стане незабутнім дарунком для всіх вікових груп. Вона навчить дітей цінувати внутрішню красу та важливість вірності, а дорослим нагадає про силу справжнього кохання. Зануртеся у світ магії та незабутніх пригод разом із "Заячою нареченою" і переживайте неперевершені емоції, які залишаться з вами надовго.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Жила собі жінка із своєю донькою, і був у неї прекрасний город, і росла на тому городі капуста. Але повадився туди ходити зайчик і до зими поїв усю капусту. Ось і каже мати доньці:

– Йди на город і прожени зайчика.

І каже дівчина зайчику:

– Геть, геть, зайчику, а інакше ти так всю капусту поїси!

А зайчик їй і каже:

– Дівчино, йди сюди, сідай до мене на мій заячий хвостик і поїдемо зі мною в заячу хатинку.

А дівчина не погоджується. Другого дня приходить зайчик знов і їсть капусту. Каже мати доньці:

– Йди на город і прожени зайчика.

Каже дівчина зайчику:

– Пш-пш, зайчику, так ти всю капусту поїси!

А зайчик каже:

– Дівчино, йди сюди, сідай до мене на заячий хвостик і поїдемо разом зі мною в заячу хатинку.

А дівчина не погоджується. Приходить зайчик третього дня і їсть капусту. Ось мати й каже своїй доньці:

– Йди на город та прожени зайчика.

Дівчина каже:

– Пш-пш, зайчику, так ти всю капусту поїси!

А зайчик їй каже:

– Дівчино, йди сюди, сідай до мене на заячий хвостик і поїдемо зі мною в мою заячу хатинку.

Сіла дівчина на заячий хвостик, – і повіз її зайчик далеко-далеко в свою хатинку. Каже він дівчині:

– Ну, а тепер навари зеленої капусти і проса, а я піду звати гостей до нас на весілля.

Ось зібралися всі гості весільні. (А хто ж були у них гості? Я тобі розповім це, як розповідала мені про те інша людина: були там усілякі зайці; ворон був замість попа, щоб обвінчати молодих, лисиця – за причетника, а вівтар був під самою райдугою.)

Але дівчина засмутилася, що була вона серед них сама-самісінька.

А тут приходить зайчик і каже:

– Відкрийся, відчинися, гуляють гості весільні!

А наречена мовчить і плаче. Зайчик пішов; потім приходить знов і каже:

– Відкрийся, відчинися, їсти хочуть гості весільні!

А наречена все мовчить і плаче. Зайчик відходить знов і знов приходить і каже:

– Відкрийся, відчинися, гості весільні вже зачекалися!

А наречена мовчить, і зайчик іде. Зробила вона тоді з соломи опудало, нарядила його у свою сукню, дала йому в руки ополоник і посадила до казана з просом, а сама пішла до матері.

Приходить знов зайчик і каже:

– Відкрийся, відчинися, – відчиняє двері і як ударить опудало по голові, – у того й чепець з голови впав. Побачив зайчик, що це не його наречена, і пішов сумний.

== Читать на русском языке ==

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Заяча наречена, Брати Ґрімм», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Заяча наречена, Брати Ґрімм"