Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Зайчик-стрибайчик, Вадим Продан 📚 - Українською

Читати книгу - "Зайчик-стрибайчик, Вадим Продан"

266
0
29.04.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Зайчик-стрибайчик" автора Вадим Продан. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Зайчик-стрибайчик, Вадим Продан» була написана автором - Вадим Продан, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Зайчик-стрибайчик, Вадим Продан" в соціальних мережах: 

"Зайчик-стрибайчик" - це захоплива та незабутня казка для дітей, написана талановитим українським автором Вадимом Проданом. Книга розповідає про захопливі пригоди маленького зайчика, який вирішує вирушити у подорож. Він зустрічає нових друзів, навчається різним вмінням та відкриває для себе цілі нові світи. Автор допомагає дітям зрозуміти, наскільки важливо бути сміливим та допомагати іншим.

"Зайчик-стрибайчик" - це чудова казка, яка зацікавить кожну дитину та допоможе їй розвивати уяву, креативність та емоційний інтелект. Книга містить яскраві ілюстрації та просту мову, що допомагає залучити увагу дітей та зробити читання легким та цікавим процесом. Завдяки "Зайчику-стрибайчику" діти зможуть не тільки провести час з користю, але й дізнатися багато нового про світ довкола нас.

Крім того, книга "Зайчик-стрибайчик" може стати прекрасним подарунком для дітей, оскільки її можна придбати в якості паперової книги, так і електронної версії. Батьки зможуть заохотити своїх дітей до читання та розвитку, даруючи їм таку важливу та захопливу книгу. "Зайчик-стрибайчик" - це казка, яка вчить бути добрим та сміливим, і яка залишить яскраві та незабутні враження у серцях маленьких читачів.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Під старим дубом, у затишній хатинці мешкала дружня сім’я: заєць із зайчихою, дві їхні донечки та синочок Стрибайчик.

Ой, і зазнали клопоту батьки зі своїм бешкетником! То сестричок за вушка натягає, то всю моркву поїсть, то без дозволу втече й цілий день блукає лісом. Скільки разів застерігав тато вуханя, щоб не бігав далеко від помешкання. Малий усі поради пропускав повз вуха й робив, що хотів.

Наближався Новий рік. Родина була в передсвяткових клопотах: виготовляли іграшки, прикрашали ялинку, готували смачні страви. Тільки Стрибайчик нічого не хотів робити, тільки милувався перед люстерком новою білосніжною шубкою.

– І навіщо вдома сидіти? Краще побіжу до лісу й першим зустріну Діда Мороза зі Снігуронькою та отримаю подарунки.

Так і зробив. Тільки бігав-бігав лісом, а Діда Мороза ніде не знайшов. Стало вечоріти, почалася завірюха… Десь поблизу завивав голодний вовк… Перелякався непослух і заховався під ялинку. Тремтить від страху й гірко плаче.

Аж тут і Дід Мороз з онучкою показалися. Поспішають, аби встигнути всіх лісових мешканців із Новим роком привітати. Коли чують – хтось під ялинкою схлипує. Подивились – а то зайчисько.

– Я-й-а втік із дому, хотів вас першим зустріти, щоб якнайшвидше отримати подаруночки, та заблукав… Мені дуже прикро... А-а-а!

Віднесли довговухого додому. Дідусь почав роздавати подарунки. Привітав і зайця, й зайчиху, і їхніх дочок. А Стрибайчику суворо сказав:

– Ти, пустуне, нічого не одержиш! Увесь рік батьків не слухав, не допомагав – ось і немає подарунка!

Шкода стало малюка Снігуроньці:

– Дідуню, пробачмо зайчику помилки! Він у новому році їх неодмінно виправить! – І подарувала Стрибайчику капустину.

Сльози відразу висохли, й вухань урочисто пообіцяв завжди бути слухняним і працьовитим. І відтоді слово не порушує!

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Зайчик-стрибайчик, Вадим Продан», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Зайчик-стрибайчик, Вадим Продан"