Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Маленький ослик і великий зайчик, Геза Гардоні 📚 - Українською

Читати книгу - "Маленький ослик і великий зайчик, Геза Гардоні"

170
0
22.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Маленький ослик і великий зайчик" автора Геза Гардоні. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Маленький ослик і великий зайчик, Геза Гардоні» була написана автором - Геза Гардоні, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Маленький ослик і великий зайчик, Геза Гардоні" в соціальних мережах: 

🐴🐇 Вітаю, шановні читачі! Я - Геза Гардоні, автор книги "Маленький ослик і великий зайчик". Запрошую вас у чудовий світ пригод, дружби та незабутніх емоцій.

🐴🐇 "Маленький ослик і великий зайчик" - це історія про незвичайне дружбу між осликом по імені Олівер та великим зайчиком по імені Макс. Вони разом вирушають у захоплюючі подорожі, де кожен крок стає незабутнім пригодою.

🐴🐇 У цій книзі ви знайдете веселі ситуації, розумні поради та незвичайні виклики, з якими стикаються наші герої. Вони покажуть, як важлива дружба, взаєморозуміння та допомога у вирішенні життєвих проблем.

🐴🐇 Вирушайте разом з Максом та Олівером у чарівні пригоди, де вас чекають зустрічі з новими друзями, вивчення навичок та розв'язання головоломок. Вони вчать нас цінувати один одного і допомагають розкрити свій внутрішній потенціал.

🐴🐇 Не пропустіть можливість зануритися у непередбачувану казку "Маленький ослик і великий зайчик", яку ви можете прочитати на сайті readukrainianbooks.com. Разом з Олівером та Максом ви почуєте голос серця, дізнаєтеся, що справжня дружба - це найважливіше в житті.

🐴🐇 Відкрийте для себе чарівну книгу "Маленький ослик і великий зайчик" від автора Геза Гардоні, яка перенесе вас у світ пригод та радості, надихне на великі справи та залишить незабутні враження.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Якось вранці ослиця привела ослика на поле. Ослик підбіг до мами і закричав:

– Я бачу двох маленьких осликів, вони зовсім крихітні! Як мої вуха!

– Не може того бути! Таких осликів не буває.

– Буває! Буває! Вони маленькі! Вони стрибають!

– Який ти в мене ще дурненький! Це зовсім не ослики.

А в цей час по зеленому полю бігла зайчиха з маленьким зайченям. Зайченя побачило ослика та пропищало:

– Дивись, мамо! Які великі зайці!

– Що ти! – засміялася мама-зайчиха. – Хіба це зайці?

Мама-ослиця і мама-зайчиха подивилися одна на одну та привіталися.

А ослик і зайченя пострибали по зеленому полю.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Маленький ослик і великий зайчик, Геза Гардоні», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Маленький ослик і великий зайчик, Геза Гардоні"