Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Дракон і чарівник, Дональд Біссет 📚 - Українською

Читати книгу - "Дракон і чарівник, Дональд Біссет"

160
0
14.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Дракон і чарівник" автора Дональд Біссет. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Дракон і чарівник, Дональд Біссет» була написана автором - Дональд Біссет, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Дракон і чарівник, Дональд Біссет" в соціальних мережах: 

📚🔍 Вітаю вас у захоплюючому світі "Дракона і чарівника" від талановитого письменника Дональда Біссета! Приєднуйтесь до епічного пригодницького шляху, де магія змагається зі злом, а дружба і сміливість випробовуються на межі. 📚🔍🐉🔮🧙‍♂️

У цій захопливій книзі ви зустрінетеся зі справжнім драконом, який заточений у світі забуття. Його доля переплетена зі судьбою юного чарівника, який мріє розкрити свою справжню потужність. Разом вони змушені пройти через небезпеки, зустріти загадкових істот та протистояти темним силам, що прагнуть знищити мир. 📚🔍🌟🐉🔮

Чи зможуть дракон і чарівник знайти спільну мову та об'єднатися, щоб перемогти зло? Які випробування чекають на них у цьому небезпечному шляху? Вирушайте разом з ними на незабутню подорож, де дружба, мужність і віра перетворюють неможливе на реальність. 📚🔍🌠👬🗡️💪

На сайті readukrainianbooks.com ви зможете зачитатися у захоплюючій історії "Дракона і чарівника" та відчути силу слова, яка оживає на кожній сторінці. Ця книга привнесе вам вогонь пригод, магію дружби та важливі життєві уроки. 📚💻📖🔥🔍

Я, Дональд Біссет, автор цього захоплюючого шедевру, запрошую вас у світ "Дракона і чарівника", де відкриються таємниці, ідеали справедливості та величність духу.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Була на світі вогняна гора. У цій горі жив чарівник. Чарівника звали Фудзі-сан. Йому дуже подобалося жити в цій горі.

– Тут затишно і тепло! – казав він щоразу, ставлячи на вершину гори чайник.

Коли чайник кипів, навколишні жителі бачили, як з гори йде пара, і казали:

– Дивіться! Фудзі-сан знову збирається пити чай.

І от якось, коли Фудзі-сан сів на вершину гори і подивився вниз, він побачив, що до нього в гості йде маленький дракон.

– Здається, це Ендрю! – подумав він. – Мабуть, йде чай пити.

Ендрю – так звали дракона, який жив зі своєю бабусею в печері біля підніжжя гори.

А треба вам сказати, що бабуся дракона була найсимпатичнішою з усіх Драконових бабусь. Понад усе вона любила випити чашечку чаю. Але вона була дуже старенька і не могла сама піднятися на гору. От Ендрю й надумав сходити до чарівника по чашку чаю для бабусі.

Але чим вище він підіймався на гору, тим гарячіше ставало під ногами. Нарешті стало так гаряче, що далі йти він просто не міг.

Довелося йому спуститися назад у долину. Там він наламав товстих гілок і зробив собі ходулі. Шість гілок – для кожної лапи по ходулі. Потім знову поліз на гору.

Тепер він не відчував гарячої землі під ногами і досить швидко дістався до вершини.

Чарівник пригостив його чаєм з пирогом. А Ендрю розповів Фудзі-сану про свою бабусю і про те, як їй хочеться випити гарячого чаю.

– Я із задоволенням дам їй чашку чаю, – сказав Фудзі-сан. – Але ж він охолоне, поки ти доберешся до печери.

І замість чашки чаю він дав Ендрю великий чайник, дуже милий маленький зелений чайничок для заварки, дві чашки і чай.

– Ось, тримай! – сказав він. – Тепер можеш готувати чай, коли тобі тільки заманеться.

– Дуже-дуже дякую! – сказав Ендрю. – Бабуся буде просто щаслива.

І він вже зібрався було йти, але згадав, що їм нема на чому кип'ятити воду для чаю.

– То візьми вогню з моєї гори – запропонував чарівник.

– Боюся, я все не донесу, – сказав Ендрю. – У мене ж всі лапи зайняті чашками і чайниками.

Чарівник на хвилину замислився, а потім сказав:

– Гаразд, зроблю диво. Закрий очі, вдихни і рахуй до десяти.

Ендрю виконав усе як треба.

– Тепер видихни, – сказав чарівник.

Ендрю видихнув що було сили, і з його пащі вирвався вогонь. Він мало не закашлявся. Але загалом йому це сподобалося.

– Тепер я справжній дракон, – зрадів він. – Справжній вогнедишний дракон. Дякую, Фудзі-сан!

Він попрощався і пішов додому, до своєї печери. Тут він налив у чайник води, дихнув на нього вогнем, і чайник швидко закипів.

Ендрю заварив чай і відніс бабусі чашку чаю.

– Дякую, Ендрю, – сказала вона. – Я дуже люблю чай!

Так воно й повелося – тільки-но дракони припиняють вивергати вогонь у казках, вони йдуть додому і кип'ятять чай для своїх бабусь.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Дракон і чарівник, Дональд Біссет», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Дракон і чарівник, Дональд Біссет"